Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 17 yıl GÜnaydın millet bu sabah sizlere günaydın derken frekansı tam tutturulmadıgından hışırtılı çalan bir istanbul şarkısıyla merhaba diyorum bu sabah yagmur var istanbuldaaaa diyerek sözü kendime bırakıyorum söyle sandscim söylede yetenek duysunlar
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl Sana da mutlu sabahlar ablacım tşk ediyorum cocuklar nasıl oldular iyileştiler mi
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl tşk ediyorum cocuklar nasıl oldular iyileştiler mi Bugün daha iyi canım,bugünkü iğnenin son olmasını ümit ediyorum
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl geçmiş olsun ablaacım Allah şifa versin salgın herkes hasta bende kötüyüm
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl günaydın gece abla günaydın deniz kızı ve bütün arkadaşlarım günaydın yeşil su
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl geçmiş olsun ablaacım Allah şifa versin salgın herkes hasta bende kötüyüm Saol canım sanada geçmiş olsun
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl Bugün daha iyi canım,bugünkü iğnenin son olmasını ümit ediyorum gecmiş olsun ablacım umarım son olur ve iyileşirler
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 17 yıl Güneşli fakat hafif soğuk bir pazar gününden herkeşleree günaydınnn
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 17 yıl Denk getirirsem günaydın diyecem ama akşam oldu şimdi.....,, İyi akşamlar diyim bari
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.