Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 17 yıl hala uykum var gece uykumu alamamısım oruc olmasaydık bısıler atıstırırıdık sımdı sabah sabah
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 17 yıl hadi beni anladım da size ne oldu anladıım ve dahi yakaladım,siz orucu uykuya mı tutturdunuz bakim
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 17 yıl kimsecikler yok bir ben..birde misafirler erken kalkan yol alır diyerekten günaydınlar derim
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 17 yıl tam zamanında denk getirmişken G-Ü-N-A-Y-D-I-N herkeseeeeeeeee iyi sabahlarınız olsun
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 17 yıl günaydın arkadaşlar saatler öğleden sonrayı gösteriyo ama merhaba ablacım, merhaba leylacım
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 17 yıl merhaba Minecim,seni görmek ne güzel olsun bize her vakit sabah
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 17 yıl bende sizleri gördüğüme çok sevindim, uzun zamandır görüşemiyorduk
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 17 yıl merhaba bidenem görüşemedik nasılsın sen bebişimiz nasıl ikinizde iyisiniz inşallah
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 17 yıl merhaba bidenem görüşemedik nasılsın sen bebişimiz nasıl ikinizde iyisiniz inşallah ben iyi sayılırım ablacım, çok şükür doğru düzgün yemek yemeye başladım bebişde iyidir inşallah yarın doktora gidince görcez bakalım
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 17 yıl Allah sağlık sıhhat versin çok sevindim iyi olduğunuza Allaha emanet olun canım
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 17 yıl Allah sağlık sıhhat versin çok sevindim iyi olduğunuza Allaha emanet olun canım saol ablacım sende Allah'a emanet ol görüşürüz
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.