Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl Hadi bakalım; Günaydın... Pasiflora alıcam ben yaa... Üni.den beridir bu az uyuma alışkanlığı kaldı bende... Günaydın demek ile İyi Geceler demek pek farklı gibi durmuyor, Çünkü birisini söylediğim zaman ile İkincisini söylediğim zaman arasında az zaman var Sivil yine de iyi, Askerde daha az uyurdum ben...
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl Ee kahvaltını falan yaptın mı Aç geziyorum sabahtan beri Yuk kıss uyanalı çok oldu ama işleri yeni bitirdim yeni kendime geldim Ondan günaydın yani
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl Sus yalancı kimi kandırıosun sen... Ne o senin üstündeki ? Aaaa pijamalarıyla gelmiş
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl Sus yalancı kimi kandırıosun sen... Ne o senin üstündeki ? Aaaa pijamalarıyla gelmiş Ewt giydim pijamalarımı yoruldum uykum geldi de
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl Kuyruklu yalaaan Kıss deli miyim ben Bu saate kadar uyusam noolurum
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl Kıss deli miyim ben Bu saate kadar uyusam noolurum İyi Akşamlar...
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 17 yıl Topiği katleden benim bişi demiyorum Ya hu iyi niyetimi belirttim napiim?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.