Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 17 yıl gunaydın zeynep hosgeldın kablolarla ılgılı hıc bır sorunum kalmadı
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 17 yıl aa sevindim günaydın umarım bidaha bilgisayarı balkona çıkarcam diyte uğraşmazsın:)
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 17 yıl gunaydın leyla bugun hıc uyumadın heralde yok zeynep cıkarmam evdeyken o kadar sorun yadasık sorun cozuldu sımdı ben tatıle gıdıyom
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 17 yıl aa nereye gidiyon ya ne tatili biz burda mı kalcaz bizide götürrrr
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 17 yıl egzo gunaydın dıyecemde gec olacak zeynep benım kullandıgım arabaya bınmeyı goze alıyosan gel gotureyım senıde
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 17 yıl günaydın hızı severim hız tutkunuyum amaaa korkuyorum..genede sağol gelmeyi çok isterdim ama işşşşşşş
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 17 yıl uzun bir aradan sonra yeniden günaydın..... çok özlemişim hepinizi............
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 17 yıl natı ne gunaydını be hg mıne benım burda oldugumu bılmıyodun dımı
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 17 yıl Mrb milleeeeeeeetttt Aaaaaayyyyyyyy topragım gelmiş Ahmet senin için günaydın..
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 17 yıl Aaaaaayyyyyyyy topragım gelmiş Ahmet senin için günaydın.. günaydınmı?benim gibi sabahın 7 sinde uyanan biri için gün bitti sayılır yoksa sen yenimi uyandın kıs şeker...
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 17 yıl günaydınmı?benim gibi sabahın 7 sinde uyanan biri için gün bitti sayılır yoksa sen yenimi uyandın kıs şeker... Bugün toplantı mı var Görünmeyen şahsiyetler hep burdaa Bi ay da sana patlatiim Aaaaaaaayy suhedam gelmiş Yok tatlım Ahmet yeni uyandı ona günaydın dedim.. Ben bu saate kalır mıyım hiç
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 17 yıl ben nıye yenı uyanmıs olayım ben saat 08:30 da uyandım bı kerem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.