Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

saol :w00t:

• Cevaplar 3,5b
  • Görüntü 226b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:

yalnız su geçirmez ama,dondurma geçirebilir belki,madem yapacaksın bir kıyak tam olsun :whistling::w00t:

Gönderi tarihi:

ii peki neli olsun bari onuda sölede tam olsun ?

Gönderi tarihi:

biber mi dondurma mı :wassat::w00t: biberi sen bilirsin artık,dondurma karışık olsun :whistling:

Gönderi tarihi:

cik-don.jpg

biber500gr.jpg

buyur arkadaşım :w00t:

Gönderi tarihi:

tabi biliyordum zaten,biberin boyutuna bak,dondurmanın boyutuna bak :getlost: o bierin acısının geçmesi için o dondurma büyüklüğünde beş yabak yemem lazım :getlost::w00t:

teşekkür ederim arkadaşım zahmet verdim,evdekileri kaldırayım da hep beraber yumulalım :w00t:

Gönderi tarihi:

afiyet olsun arkadaşım :w00t: ama uykun yok zaten hepten kaçmasın :D

Gönderi tarihi:
tabi biliyordum zaten,biberin boyutuna bak,dondurmanın boyutuna bak :getlost: o bierin acısının geçmesi için o dondurma büyüklüğünde beş yabak yemem lazım :getlost::w00t:

teşekkür ederim arkadaşım zahmet verdim,evdekileri kaldırayım da hep beraber yumulalım :w00t:

Dondurma var mı dondurma :P

Ya ben niye bu kadar uykusuzum :(

Günaydınnn.Gününüz mutlu geçsin inşallah.Çalışanlara Allah hayırlı işler bol kazançlar versin :)

Gönderi tarihi:

günaydın, günaydınn, günaydınnn :lol::stuart:

Gönderi tarihi:

Günaydınlar ;)

Günaydın İlyada :clover:

Gönderi tarihi:

bu topice yazmaya yüzüm yok aslında ama :blush: uykum kaçtı,sabaha da az kaldı,günaydın :grin:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

nıye yuzun yok,yüzsüzlükmu yaptın :D:P

günaydınnnnn millettt

Gönderi tarihi:

yok bir kere sabah vakti yazmışlığım yok açılalı beri de :grin:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ne tesaduf bende belkı bıkaç kez yazmışımdır :D

Gönderi tarihi:

bu topici sen açmadın mıydı sabah günaydın diyelim diye :laughing:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

bır sabah vaktıydı ve o0gun bugundur sabahı görmedım abla,ben hiç yaşamadım abllaaa,ver poşetını taşıyayım abllaaa :D

Gönderi tarihi:

cık cık bu topic sana uğursuzluk getirmiş ,sol omzun yere düşmek üzere efladım dikkat :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

sana baba dıyebılırmıyım abla,hatta enıştede dıyebılırım :(:D

Gönderi tarihi:

vah evladım,sen eniştesiz mi büyüdün,ah ah bilirim,ne zordur eniştesizlik,de tabi de,içinde kalmasın :(:D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

benım hiç msn nem olmadı abiii(emrah) :w00t:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
:crying:

bana msn diyebilirsin :w00t:

abllaaa sağol abllaa peki msn lıve dıyebılırmıyım ablaaa :crying:

Gönderi tarihi:

yok yeni sürüme henüz geçmedim,geçince dersin :w00t:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

abllaaa ben annemı görmedım ablla hele vebcamdan hiç görmedım ablaa.ne farkeder sürümün eskısı yenısı :w00t::D

Gönderi tarihi:

farketmezse kısaca msn anne de,anneni öbür taraftan webcamdan göstercem sana çocuum:closedeyes:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.