Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 18 yıl iyi akşamlar..... geçikmeli olarak hoş geldin fısıltı ile konuşunca duymamışım
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 18 yıl Hiç kusura bakma kahve mahve hasırlayamam Hep istemesini bilion bi defa da sen pişir de buyur anti iç de
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 18 yıl aaaaa ben hıcmı kahve yapmadım sana bıyur kahven(x) gulsun geldı aklıma oda bole yapardı
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 18 yıl Uyduruk kahve istemiom ben.. Gülsün öle yapıosa iyi kandırmış seni
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 18 yıl ya ama once ben senden ıstedım kahve sen bana bugun yap ben sana yarın yaparım
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 18 yıl Şu göslere bak bii.. Şeytansı bakıosun, kandırmas mı bu göslere sahip bi kişi
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 18 yıl tama masum bakarım avatramı deıstırımmı yoksa kulandıgım smılemı dıyodun
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 18 yıl Yazar günaydın kız naty nerelerdesın epeydır seni göremıyorum yoksa gözlerım mı bozuldu
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 18 yıl günaydın kız naty nerelerdesın epeydır seni göremıyorum yoksa gözlerım mı bozuldu Günaydın Sedoş'cum.. Yaşlılık bitanem, bu yaşda doğal
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 18 yıl Yazar Günaydın Sedoş'cum.. Yaşlılık bitanem, bu yaşda doğal kahvemı ısterım bak naty bana yaşlı dedi benım göz görmez el tutmaz evladım o yapsın sana
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 18 yıl ben zaten natalıden ıstedım ama oda gıttı ya bu arada benım avatar deısmıyor ya kaldık bu kucukluk resmıne
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 18 yıl Yazar ben zaten natalıden ıstedım ama oda gıttı ya bu arada benım avatar deısmıyor ya kaldık bu kucukluk resmıne hangisi sensin jön
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.