Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Değerli arkadaşlarım.. bugün bir yerde okudum..Allah sizi inandırsın, sizlersiz boğazımdan geçmedi ..Tuna Kiremit'çiyi takip edenler bilirler ..A.Ş.K.neyin kısaltması isimli bir kitabı çıktı gamzeli yazarımızın..sanırım o kitaptan ilham almış bazı yaratıcı beyinler,aşkın kısaltmasını aşağıda ki şekillerde yapmışlar..bazı eklemeler ve çıkarmalar yaparak derledim sizler için...fakat ben forumumuzdaki beyinlerin potansiyelini düşündüğümde, daha ilginç ve keyifli kısaltmaların çıkacağını düşünüyorum... * Acısı Şüphesiz Kalır (bildiğimiz aşk) * Ağrı,Şişkinlik,Kabızlık (tıp literatüründe aşk) * Abijim Şok Kralşın (Cuma'nın Robinson'a olan aşkı) * Ar Damarından Şırıngayla Kançekilmesi (utanmaz aşk) * Acıya Şikayetsiz Katlanmak (kaderci aşk) * Alışılmadık Şablonlar Kaosu (felsefik aşk) * Aman da Şahlanıyor Kıratım (Cesur aşk) * Anında Şebek Kontenjanındasın (Aptal aşk) * Asla Şaka Kaldırmaz (Ciddi aşk) * Açılmayan Şemsiye Kanatması (Terk edilmiş aşk) * Amorti Şansına Kalmış (Umutsuz aşk) * Azıcık Şampanya Koyayım mı? (Art niyetli aşk) * Anında Şakkadanak Kapılmışım (İlk görüşte aşk) * Aman Şablonu Kırmayalım (Sıradan aşk) * Ağrısız Şahsiyet Kanatılır (Karşılıksız aşk) * Arada Şizofrenlik Kaçınılmaz (Platonik aşk) * Aman Şahan Kaçmasın (TV programı aşkı) * Abi Şampiyonluk Kesin (Takım aşkı) * Abramovich Şevçenko'yu Kapacak (Transfer aşkı) * Avrupa Şirazeyi Kaçırdı (Dış politika aşkı) * Abe Şugar Kadın (Roman aşkı) * Alex Şahlandırıyor Kadıköy'ü (Fenerbahçe aşkı) * Asın Şuh Kadını (Bağnaz aşk) * Avşar Şutladı Kaya'yı (Magazin aşkı) * Arboretum Şebboyu Kıskanır (Botanik aşkı) * Amirim Şüpheliyi Kaçırdık (Görev aşkı) * Aman Şahane Kitap (Okuma aşkı) * Ahlat Şerbeti Kesmez (Tatlı aşkı) * Arsız Şov Krallığı (Reyting aşkı) * Az Şnitzel de Koysana (Gırtlak aşkı) * Acur Şalgam Kabak (Kabzımal aşkı) * Acımam Şamdan'ı Kapatırım (Bonkör aşk) * Aslında Şurup da Kesmez (Bir garip aşk) * Ayran Şarap Kokteyli (Midesiz aşk) * Abicim Şerefsizim ki Kaçırmadım (Yalan aşkı) * Amanııın Şamdan'a Kapağım (Şöhret aşkı) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Değerli arkadaşlarım.. bugün bir yerde okudum..Allah sizi inandırsın, sizlersiz boğazımdan geçmedi ..Tuna Kiremit'çiyi takip edenler bilirler ..A.Ş.K.neyin kısaltması isimli bir kitabı çıktı gamzeli yazarımızın..sanırım o kitaptan ilham almış bazı yaratıcı beyinler,aşkın kısaltmasını aşağıda ki şekillerde yapmışlar..bazı eklemeler ve çıkarmalar yaparak derledim sizler için...fakat ben forumumuzdaki beyinlerin potansiyelini düşündüğümde, daha ilginç ve keyifli kısaltmaların çıkacağını düşünüyorum... * Acısı Şüphesiz Kalır (bildiğimiz aşk) * Ağrı,Şişkinlik,Kabızlık (tıp literatüründe aşk) * Abijim Şok Kralşın (Cuma'nın Robinson'a olan aşkı) * Ar Damarından Şırıngayla Kançekilmesi (utanmaz aşk) * Acıya Şikayetsiz Katlanmak (kaderci aşk) * Alışılmadık Şablonlar Kaosu (felsefik aşk) * Aman da Şahlanıyor Kıratım (Cesur aşk) * Anında Şebek Kontenjanındasın (Aptal aşk) * Asla Şaka Kaldırmaz (Ciddi aşk) * Açılmayan Şemsiye Kanatması (Terk edilmiş aşk) * Amorti Şansına Kalmış (Umutsuz aşk) * Azıcık Şampanya Koyayım mı? (Art niyetli aşk) * Anında Şakkadanak Kapılmışım (İlk görüşte aşk) * Aman Şablonu Kırmayalım (Sıradan aşk) * Ağrısız Şahsiyet Kanatılır (Karşılıksız aşk) * Arada Şizofrenlik Kaçınılmaz (Platonik aşk) * Aman Şahan Kaçmasın (TV programı aşkı) * Abi Şampiyonluk Kesin (Takım aşkı) * Abramovich Şevçenko'yu Kapacak (Transfer aşkı) * Avrupa Şirazeyi Kaçırdı (Dış politika aşkı) * Abe Şugar Kadın (Roman aşkı) * Alex Şahlandırıyor Kadıköy'ü (Fenerbahçe aşkı) * Asın Şuh Kadını (Bağnaz aşk) * Avşar Şutladı Kaya'yı (Magazin aşkı) * Arboretum Şebboyu Kıskanır (Botanik aşkı) * Amirim Şüpheliyi Kaçırdık (Görev aşkı) * Aman Şahane Kitap (Okuma aşkı) * Ahlat Şerbeti Kesmez (Tatlı aşkı) * Arsız Şov Krallığı (Reyting aşkı) * Az Şnitzel de Koysana (Gırtlak aşkı) * Acur Şalgam Kabak (Kabzımal aşkı) * Acımam Şamdan'ı Kapatırım (Bonkör aşk) * Aslında Şurup da Kesmez (Bir garip aşk) * Ayran Şarap Kokteyli (Midesiz aşk) * Abicim Şerefsizim ki Kaçırmadım (Yalan aşkı) * Amanııın Şamdan'a Kapağım (Şöhret aşkı) Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Canim arkadasim,cok guzelmis sagol.. Ah saskin kalbim..(pisman ask) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Aynalara Şarkı Kondurmak.... nerden mi geldi aklıma....aynaya ne zaman baksam yanımda beliren bir suret ve aynada gözleri yerine aklıma gelen şarkılar....aynaya her baktığımda gördüğüm şarkılar...ve Aynalara Şarkı Kondurmak.... başka bir şekilde ise... Asfaltlara Şekil Karalamak..... bu da sanırım kavuşamayıncaa arkasından asfaltlara aşkını anlatmakk olsa gerek...yolda az görmüyoruzdur yerlerdeee kalp içinde yazılı harfler.... şu şekilde de olabilir... Ağaçlara Şekil Kazımak.... ağaçlarda az aşka şahit olmamıştır sanırım..... aklıma şimdilik bunlar geldi......gelir elbet başka şeylerde..... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 * Acısı Şüphesiz Kalır (bildiğimiz aşk) * Acıya Şikayetsiz Katlanmak (kaderci aşk) * Amorti Şansına Kalmış (Umutsuz aşk) * Aslında Şurup da Kesmez (Bir garip aşk) * Ah saskin kalbim..(pisman ask) işte bunlar tam benlikmiş...... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 * Acısı Şüphesiz Kalır (bildiğimiz aşk) * Anında Şebek Kontenjanındasın (Aptal aşk) * Arada Şizofrenlik Kaçınılmaz (Platonik aşk) * Aslında Şurup da Kesmez (Bir garip aşk) işte bunlar güzel miş Aşk insanı ne hallere sokuyor ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :w0tt: Alıntı
Misafir matahari Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Abe Şugar Kadın (Roman aşkı) ....bence en tatlısı Anında Şakkadanak Kapılmışım (İlk görüşte aşk)..........kelimedeki endama bak Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Acılı Şairler Korosu....... Made in Yeşim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.