Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 39 değil ama,ısrarın bende merak uyandırdı.Cevabının mantığını açıklar mısın.. Alıntı
Φ ask bir yalan Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 ya cevabı ne zmn söylemeyi düşünüon acaba Alıntı
Φ .sendome. Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 sonuç bir sayı değil de harf olabilir mi açıkçası çok düşünmedim ne olduğunu ;) ;) ;) ;) ;) Alıntı
Φ ~DİANA~ Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 taurus... ömürümü çürüttünn... ya cevabı ver yada bir ipucu daha ver... vallahi düşünmekten yoruldum.. acı bize taurus Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 ya cevabı ne zmn söylemeyi düşünüon acaba Ahanda beni tanımayan biri daha.. Üzgünüm ki çözülmesini bekleyeceksin.. sonuç bir sayı değil de harf olabilir mi açıkçası çok düşünmedim ne olduğunu Bir harfle ilgili sayı.. Bence biraz düşün.. (İpucu) 43 mü dedecim Deden kurban sana,sen iste 43 diyip konuyu kapatayım fıstıkiçim.. taurus... ömürümü çürüttünn... ya cevabı ver yada bir ipucu daha ver... vallahi düşünmekten yoruldum.. acı bize taurus :D Az yukarda yazdığım 3. ipucu olsun madem.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Deden kurban sana,sen iste 43 diyip konuyu kapatayım fıstıkiçim.. Yok kapatma da 7 ya da 4 mü Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Değil canımıniçi.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 6-23-25-?-78 Hadi bende ipucu vereyim:''Ğ'' yok.. 76 olabilirmi...? Alıntı
Φ S C H I R R E T Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 iki olasılık deneyince ikinsinde de 71 çıkıyor. mantık şu. 1. 6'yı yoksayarsak 2+3=5 23 ve 25'deki ondalık sabit kalır. ve birlik olarak da toplam sonucu kullanılır. böylece 25 olur. ? yerine de gelecek sayının ondalığı 7 olmalı. ve 7+X=8 X=1 sayı böylece 71 olur. 2. 23 ile 25 arasındaki fark 2'dir. yani ondalıktaki rakam. ? ile 78 arasındaki fark da ondalıktaki sayı olur. yani 7. 78-7=71.. tabi bu iki olasılıkta da 6 yoksayıldı. sayılara fazla takılmamak gerektiği için.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 iki olasılık deneyince ikinsinde de 71 çıkıyor. mantık şu. 1. 6'yı yoksayarsak 2+3=5 23 ve 25'deki ondalık sabit kalır. ve birlik olarak da toplam sonucu kullanılır. böylece 25 olur. ? yerine de gelecek sayının ondalığı 7 olmalı. ve 7+X=8 X=1 sayı böylece 71 olur. 2. 23 ile 25 arasındaki fark 2'dir. yani ondalıktaki rakam. ? ile 78 arasındaki fark da ondalıktaki sayı olur. yani 7. 78-7=71.. tabi bu iki olasılıkta da 6 yoksayıldı. sayılara fazla takılmamak gerektiği için.. Öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım.. Cevabını mantığıyla beraber verdiğin için teşekkür ederim.Ama yanlış.İlk ipucuna bakarsan orada ''Ğ'' kullanılmadığını yazmıştım.Yani,sayı var ama bir kelimeyi ortaya çıkartmalı konacak bu eksik sayı.. Buda 4.İpucu olsun hadi.. Alıntı
Φ S C H I R R E T Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 peki çıkacak kelime herkesin bildiği bir kelimemi yoksa kendi çevrence mi bilinebilebilecek bir şey?? ayrıca hoşbulduk ve 'J' var mı? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 peki çıkacak kelime herkesin bildiği bir kelimemi yoksa kendi çevrence mi bilinebilebilecek bir şey?? ayrıca hoşbulduk ve 'J' var mı? Herkesin bilebileceği bişey ve içinde ''J'' yok.Ama başka harf sormakta yok.. Alıntı
Φ taş duvar Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 6-23-25-?-78 Hadi bende ipucu vereyim:''Ğ'' yok.. yau bizim alfabemiz de 29 dan sora harf yok 75 i anlıymadım bi ilişki kurmaya çalıştım hep batırdım.karman çorman oldu bugün çok yorgunum o yüzden cafede olmayacak bu iş evde bidaha bakayım soru çok güzel Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 6-23-25-?-78 Hadi bende ipucu vereyim:''Ğ'' yok.. 77 olabilirmi? Alıntı
Φ osman111 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 cevap ==> g veya ==> G Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Üzgünüm hala doğru cevap yok.. Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 sayı 9 kelime de hedef mi? sevgili taurustimus takıntı yaptım bak bu yüzden projemi çizemiyorum. cevabı söyle artık neymiş ki bu? başbakan gibi fıtık olup çankayaya çıkamıycam,acı bana .............. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 sayı 9 kelime de hedef mi? sevgili taurustimus takıntı yaptım bak bu yüzden projemi çizemiyorum. cevabı söyle artık neymiş ki bu? başbakan gibi fıtık olup çankayaya çıkamıycam,acı bana .............. canım yaaa.. haklısın bu soru adama feleğini şaşırtır valla.. f harfi ve 9 rakamı hariç bende buna benzer bi şeylere yaklaştım ama doğru iz üstünde olduğumdan şüpheliyim... ayrıca..artık cevap diye yalvaran arkadaşlar; Taurusmutis'in hepimizin haline bakıp sadistçe keyiflendiğini düşünmekteyim Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 canım yaaa.. haklısın bu soru adama feleğini şaşırtır valla.. f harfi ve 9 rakamı hariç bende buna benzer bi şeylere yaklaştım ama doğru iz üstünde olduğumdan şüpheliyim... ayrıca..artık cevap diye yalvaran arkadaşlar; Taurusmutis'in hepimizin haline bakıp sadistçe keyiflendiğini düşünmekteyim canım diloşum.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 canım yaaa.. haklısın bu soru adama feleğini şaşırtır valla.. f harfi ve 9 rakamı hariç bende buna benzer bi şeylere yaklaştım ama doğru iz üstünde olduğumdan şüpheliyim... ayrıca..artık cevap diye yalvaran arkadaşlar; Taurusmutis'in hepimizin haline bakıp sadistçe keyiflendiğini düşünmekteyim İyi analiz.. Cevaplar yine yanlış,bence ufkunuzu biraz genişletin.İpuçlarına biraz dikkat etseniz çıkacak gibi geliyor yaw.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 ? yerine gelecek rakam 1035 ama şifreyi söylemeyeceğim. Sana söyleyebillirim Taurus... Şifreyi öğrenmek istiyorsan öm' ne bakman yeterli Şifreyi bulup yazma işini de size bırakıyorum, ee hepimiz uzun zamandır ugrasıyoruz bu soruyla, şimdi ben hepsini söylersem haksızlık olur dimi? Ee hadi kolay gelsin... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 ? yerine gelecek rakam 1035 ama şifreyi söylemeyeceğim. Sana söyleyebillirim Taurus... Şifreyi öğrenmek istiyorsan öm' ne bakman yeterli Şifreyi bulup yazma işini de size bırakıyorum, ee hepimiz uzun zamandır ugrasıyoruz bu soruyla, şimdi ben hepsini söylersem haksızlık olur dimi? Ee hadi kolay gelsin... Acaba neden şaşırmadım.. Bir numarasın,harikasın,zekana hayranım.. Gerçi baya bi uğraştın ama sonunda buldun işte,tebrik ederim.Cevabında,şifrende doğru akıllı arkadaşım.. Evet sevgili arkadaşlarım;Cevap geldi ama şifre hala buraya yazılmadı,bulabilecek var mı.. Hadi biraz daha kafa yorun,sonra diğer sorumu yazıcam.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.