Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 eeeehhe demiştim ben size dimi, yalan makinesi gelir diye erbaya cevap : kurstaydım bu akşam itibariyle yeniden ingilizce kursuna başladım, bu dil artık benden kaçamaz, peşindeyimmm ya neler kaçırdın oku topıcleri Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 ya neler kaçırdın oku topıcleri yaw üşeniyorum, anlatsana beee, yorma şimci beni, hem ben onalrı okurken bu sefer de yeni yazdıklarınızı kaçırcam... hem ayrıca siz niye beni beklemediniz kiii :angry Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Analiz tamamlandı..Sonuç:SARDUNYAM.. ben buna katıla katıla gülerim, bu yalan makinasının kendisi yalancı :w00t: ZUHAHAHAHA BİNGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO sende inandın yani ha? gerçekten çok komik? saklansa iyi olur sardunyam iftiraları duyarsa ne yapcağı belli olmas..... bendende delüdür kendileri kleopatra bu nerden çıktı ben anlamadım, bu bir şaka mı ciddi mi bilmiyorum ama gerçekten beni sıktı, çok saçma sapan bir şey olmuş, Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 ne yani oyunamı geldik... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 malesef öyle olmuş mrs su ya da kleopatra nasıl oluyorsa ben sanılıyor anlamadım, ama çok sıkıcı bir şey oldu bu. yalan makinasi taurusmutis mi? onun başından mı çıktı bu işler? birde emin emin konuşmuş ki, yani şaşılası bişey... ben sardunyayım, başka bir nickim de yok... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 malesef öyle olmuş mrs su ya da kleopatra nasıl oluyorsa ben sanılıyor anlamadım, ama çok sıkıcı bir şey oldu bu. yalan makinasi taurusmutis mi? onun başından mı çıktı bu işler? birde emin emin konuşmuş ki, yani şaşılası bişey... ben sardunyayım, başka bir nickim de yok... şikerim..arkadaşlar şaka yapmışlar belli ki..canını sıkmana ne gerek var?..biz senin kim olduğunu ve tek olduğunu biliyoruz..tasalanma... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 hayır şaka olsa mühim değil, hepimiz yapıyoruz ama bu kadar kati konuşuluyor ki, asıl anlamadığım nasıl bir bağ kurdular ama gerçekten çok rahatsız oldum, şakaya tamam da, herkes nasıl bu kadar emin konuşuyor anlamadım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 yahu 2 akşamdır taurus abi,ben,sedoş,gloria ablam makara yapıyoduk.... şişkoluktan falan açılmıştı konu herkes bana şişkosun diyodu bende onlara diyodum sonra bende dedim ki bi yalan makinesi olsada kim doğru kim yalan söylüyo çıkarsa ortaya...neysem yalan makinesi bizi kırmadı geldi (taurus abim) şişkoyu zayıfı çıkardı meydana.. ondan sonra dedim ki makineye şu bi kaçtane nik alanlarıda çıkarsana ortaya oda başladı saymaya...bizde inandık... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 itiraf ediyom ben teomanım hayranlarımdan kaçmak için bu yola başvurdum.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 itiraf ediyom ben teomanım hayranlarımdan kaçmak için bu yola başvurdum.. anlamıştım zati.. ama sen benim Napolyon oluğumu anlayamadın naber Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 kim demiş anladımda çaktırmadım napolyonum...saygılar... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 yahu 2 akşamdır taurus abi,ben,sedoş,gloria ablam makara yapıyoduk.... şişkoluktan falan açılmıştı konu herkes bana şişkosun diyodu bende onlara diyodum sonra bende dedim ki bi yalan makinesi olsada kim doğru kim yalan söylüyo çıkarsa ortaya...neysem yalan makinesi bizi kırmadı geldi (taurus abim) şişkoyu zayıfı çıkardı meydana.. ondan sonra dedim ki makineye şu bi kaçtane nik alanlarıda çıkarsana ortaya oda başladı saymaya...bizde inandık... birde tutturabilseymiş bari, taurusmutis kendi nicklerini açıklasın kendisi bakalım kaç tane Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 kim demiş anladımda çaktırmadım napolyonum...saygılar... eferim.. saygından ötürü.. kuzey yakadaki tüm toprakların komutasını sana bırakıyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 saygılı ol kazan ..işte ispatı... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 he bende Sezarım Romayı kim yakmıştı, Brütüs mü, oda benim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 saygılı ol kazan ..işte ispatı... dooru ..lakin, orduları müziğinle komuta etmen sanırım biraz zor olcek..Tiomansın ya.. o bakımdan.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 he bende Sezarım Romayı kim yakmıştı, Brütüs mü, oda benim sen bizide yakarsın şimdi diloş çıkardı bu söylentileri sen onu yak yeter benden saygılar efem Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 dooru ..lakin, orduları müziğinle komuta etmen sanırım biraz zor olcek..Tiomansın ya.. o bakımdan.. nopapyonum ...müzik evrensel ve büyüleyicidir....direk kalbe doğru tesir ettiğinden kazanamayacağım savaş yönetemeyeceğim ordu yok evelallah... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 nopapyonum ...müzik evrensel ve büyüleyicidir....direk kalbe doğru tesir ettiğinden kazanamayacağım savaş yönetemeyeceğim ordu yok evelallah... düşündüm de..sanırım haklısın Tioman... "paramparça" yı yırtınarak söylerkene sen..karşında bütün ordu paramparça olcektir...şüphem yok.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 monalisa kimdi? itiraf etsin Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 itiraf ediyorum, mono lisa' nın eteğindeki el benim elim mono lisa kim bilmem ama Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 mona lisa dıye bi üyemi var Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 malesef öyle olmuş mrs su ya da kleopatra nasıl oluyorsa ben sanılıyor anlamadım, ama çok sıkıcı bir şey oldu bu. yalan makinasi taurusmutis mi? onun başından mı çıktı bu işler? birde emin emin konuşmuş ki, yani şaşılası bişey... ben sardunyayım, başka bir nickim de yok... Beni de kandırdı biri.. Saten nası oluo da Sardunyam oluo die düşünmüştüm Kandırıkçılar Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 itiraf edıyorum benımde dığer nıkım aysum, o benım içimdeki çocuk Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.