Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 17 yıl canım yaa mazeretim varrrrrrr.. asabiyim ben.. :w00t: kaybolma ama bi daha
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 17 yıl sen estıkce cadısı kımmıs o tatlı olan ıtıraf edıyorum artık dusunemıyorum.hayalerıme bıle koyamıyorum.ama ruyalarıma gelıyor bazen
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 17 yıl bende gördümmmm bendee yalnız değilmişim yaşasınn benim gördüğümü görmüş olabilemezsin
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2008 17 yıl itiraf ediyorum ben 500 kiloyum... zeynep bana erbay diette demişti demekki farklı bir diet olmuş bu
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 17 yıl Artık dayanamıyorum ve itiyaf ediyorum ben uslu bir kayımcayım
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2008 17 yıl sen.. hemde sen yayamaz bunu sen mı soyluyon... cok ınandırıcı gelmedı dogrusu...
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 16 yıl ıtıraf edıyorum kendımı bu kadar askerlıge yakın gormemıstım:(
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 16 yıl evet bende itiraf ediyorum.. şimdilik bu, sonra gerisini sölerim
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 16 yıl yap ne olur sanki eline mi yapışacak Evet bıçak elime yapışır sonra
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 16 yıl illa delici kesici ateşli olacak değil mi uğraştıkların seviyorsun atraksiyonu
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 16 yıl illa delici kesici ateşli olacak değil mi uğraştıkların seviyorsun atraksiyonu Mecburen yoksa hiç hazetmem şiddeti
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 16 yıl ah canımm bilmezmiyim yoksa hep zaruretten ibaret Tabiiii yoksa pamuk gibi yumuşak insanım ben Heh al sana itiraf
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.