Misafir redblack Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Hiç Bir insani unutmak, bir insandan vazgeçmek, bir insani hayatindan sonsuza kadar çikartmak zorunda kaldin mi hiç? Hani ölmüs gibi, hani uzatsan da elini tutamayacagini bilmek gibi, her an kapindan içeri gülümseyerek girecegini bekleyip ama aslinda hiç gelemeyecegini de bilmen gibi. Ne zor sey degil mi ölmedigini bilmek , ama ölmüs gibi ulasilmaz olmasi artik o insanin sana, ne kadar katlanilmaz bir gerçek degil mi sen hala bu kadar sevgili iken? Özlemek, bu kadar özlemek, etini kemigini yakarcasina özlemek... çok kötü degil mi? Bu kadar özleyip onu görememek, ona dokunamamak, onu isitememek , artik sonunun "Pi" hali degil mi? Biliyorsun degil mi? Ne kadar umutsuz bir arayistir o, kalabalik caddede geçen binlerce yüze bakmak belki bir kez daha görebilmek için o yüzü, belki biraz önce geçti bu kaldirimdan diye düsünmek, belki su an arkamda yürüyen insanlarin içinde bir yerde demek, belki su an üzerimdedir gözleri diye paranoyalar yasamak ne zordur degil mi? Ne kadar eritir insani farketmeden. Sende biliyorsun degil mi bunlari.? Bir sinema koltugunda sende iki kisi gibi oturdun mu hiç? Hiç iki kisi gibi zevk aldin mi bir konserden yalniz basina. Güzel bir kafe kesfettiginde, güzel bir film seyrettiginde, güzel bir sarki dinlediginde güzellikleri oraninda eksik kaldiklarini hissettin mi paylasamadigin için onunla. Bir barin kalabaliginda hiç yarim vücudunla sallandin mi ortada? Hiç iki kisilik beyninle yarim insan olabildin mi? Baktiginda aynana sadece yüzünün bir yarisini gördügün oldu mu hiç? Sana hayatindaki en büyük yoksunlugu yasatandan nefret edemedigin zamanlar oldu mu hiç? Gözünün içine baka baka kolunu bacagini kesen bir insanin yüzüne sevgi dolu bir gülümseme ile bakabildigin zamanlar oldu mu hiç? Hayatta inandigin bütün degerlerini altüst eden birisine ask siirleri yazabildin mi? Onu içinde korumanin seni yok etmek oldugu zamanlara feda oldun mu hiç? İçinde aglayan çocuga umut sarkilari söyleyemedigin, özlemini, susuzlugunu, açligini gideremedigin zamanlar oldu mu hiç? Kanayan yarasini gördügün ama merhem olamadigin zamanlar. Gücünün, hani o tanrisal gücünün bir çocugun aglamasini susturamayacak kadar oldugunu gördügün zamanlar oldu mu hiç? Hiiiiiiiç.... Hiiç... hiç... bir hiç... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gözünün içine baka baka kolunu bacagini kesen bir insanin yüzüne sevgi dolu bir gülümseme ile bakabildigin zamanlar oldu mu hiç? Hayatta inandigin bütün degerlerini altüst eden birisine ask siirleri yazabildin mi? Onu içinde korumanin seni yok etmek oldugu zamanlara feda oldun mu hiç? İçinde aglayan çocuga umut sarkilari söyleyemedigin, özlemini, susuzlugunu, açligini gideremedigin zamanlar oldu mu hiç? Kanayan yarasini gördügün ama merhem olamadigin zamanlar. Gücünün, hani o tanrisal gücünün bir çocugun aglamasini susturamayacak kadar oldugunu gördügün zamanlar oldu mu hiç? Hiiiiiiiç.... Hiiç... hiç... bir hiç... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gözünün içine baka baka kolunu bacagini kesen bir insanin yüzüne sevgidolu bir gülümseme ile bakabildigin zamanlar oldu mu hiç? Hayatta inandigin bütün degerlerini altüst eden birisine ask siirleri yazabildin mi? Onu içinde korumanin seni yok etmek oldugu zamanlara feda oldun mu hiç? İçinde aglayan çocuga umut sarkilari söyleyemedigin, özlemini, susuzlugunu, açligini gideremedigin zamanlar oldu mu hiç? Kanayan yarasini gördügün ama merhem olamadigin zamanlar. Gücünün, hani o tanrisal gücünün bir çocugun aglamasini susturamayacak kadar oldugunu gördügün zamanlar oldu mu hiç? Hiiiiiiiç.... Hiiç... hiç... bir hiç... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Hiç Bir insani unutmak,bir insandan vazgeçmek, bir insani hayatindan sonsuza kadar çikartmak zorunda kaldin mi hiç? Hani ölmüs gibi, hani uzatsan da elini tutamayacagini bilmek gibi, her an kapindan içeri gülümseyerek girecegini bekleyip ama aslinda hiç gelemeyecegini de bilmen gibi. Ne zor sey degil mi ölmedigini bilmek , ama ölmüs gibi ulasilmaz olmasi artik o insanin sana, ne kadar katlanilmaz bir gerçek degil mi sen hala bu kadar sevgili iken? Özlemek, bu kadar özlemek, etini kemigini yakarcasina özlemek... çok kötü degil mi? Bu kadar özleyip onu görememek, ona dokunamamak, onu isitememek , artik sonunun "Pi" hali degil mi? Biliyorsun degil mi? Ne kadar umutsuz bir arayistir o, kalabalik caddede geçen binlerce yüze bakmak belki bir kez daha görebilmek için o yüzü, belki biraz önce geçti bu kaldirimdan diye düsünmek, belki su an arkamda yürüyen insanlarin içinde bir yerde demek, belki su an üzerimdedir gözleri diye paranoyalar yasamak ne zordur degil mi? Ne kadar eritir insani farketmeden. Sende biliyorsun degil mi bunlari.? Bir sinema koltugunda sende iki kisi gibi oturdun mu hiç? Hiç iki kisi gibi zevk aldin mi bir konserden yalniz basina. Güzel bir kafe kesfettiginde, güzel bir film seyrettiginde, güzel bir sarki dinlediginde güzellikleri oraninda eksik kaldiklarini hissettin mi paylasamadigin için onunla. Bir barin kalabaliginda hiç yarim vücudunla sallandin mi ortada? Hiç iki kisilik beyninle yarim insan olabildin mi? Baktiginda aynana sadece yüzünün bir yarisini gördügün oldu mu hiç? Sana hayatindaki en büyük yoksunlugu yasatandan nefret edemedigin zamanlar oldu mu hiç? Gözünün içine baka baka kolunu bacagini kesen bir insanin yüzüne sevgi dolu bir gülümseme ile bakabildigin zamanlar oldu mu hiç? Hayatta inandigin bütün degerlerini altüst eden birisine ask siirleri yazabildin mi? Onu içinde korumanin seni yok etmek oldugu zamanlara feda oldun mu hiç? İçinde aglayan çocuga umut sarkilari söyleyemedigin, özlemini, susuzlugunu, açligini gideremedigin zamanlar oldu mu hiç? Kanayan yarasini gördügün ama merhem olamadigin zamanlar. Gücünün, hani o tanrisal gücünün bir çocugun aglamasini susturamayacak kadar oldugunu gördügün zamanlar oldu mu hiç? Hiiiiiiiç.... Hiiç... hiç... bir hiç... evet oldu. Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Hiç Bir insani unutmak,bir insandan vazgeçmek, bir insani hayatindan sonsuza kadar çikartmak zorunda kaldin mi hiç? Hani ölmüs gibi, hani uzatsan da elini tutamayacagini bilmek gibi, her an kapindan içeri gülümseyerek girecegini bekleyip ama aslinda hiç gelemeyecegini de bilmen gibi. Ne zor sey degil mi ölmedigini bilmek , ama ölmüs gibi ulasilmaz olmasi artik o insanin sana, ne kadar katlanilmaz bir gerçek degil mi sen hala bu kadar sevgili iken? Özlemek, bu kadar özlemek, etini kemigini yakarcasina özlemek... çok kötü degil mi? Bu kadar özleyip onu görememek, ona dokunamamak, onu isitememek , artik sonunun "Pi" hali degil mi? Biliyorsun degil mi? Ne kadar umutsuz bir arayistir o, kalabalik caddede geçen binlerce yüze bakmak belki bir kez daha görebilmek için o yüzü, belki biraz önce geçti bu kaldirimdan diye düsünmek, belki su an arkamda yürüyen insanlarin içinde bir yerde demek, belki su an üzerimdedir gözleri diye paranoyalar yasamak ne zordur degil mi? Hiiiiiiiç.... Hiiç... hiç... bir hiç... evet yaaaaaaaaa Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 offffff offffff !!!!!!!! Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 sevgili Redblack gerçekten çok duygulu bir yazı, paylaşımın için teşekkürler... ama bu kadar üzmeyin kendinizi, herşeyde bir hayır vardır... özlem yaşanabilecek en güzel ve temiz duygudur... bir çıkara dayanmaz, içten gelir... sevdiğini özlemek zordur ama katlanılmaz değil... birgün gelir o özlem yavaş yavaş terk eder sizi, siz bile şaşırırsınız... o çok özlediğinizin yüzünü bile hatırlamakta zorlanırsınız... üzmeyin kendinizi... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 sevgili Redblack gerçekten çok duygulu bir yazı, paylaşımın için teşekkürler... ama bu kadar üzmeyin kendinizi, herşeyde bir hayır vardır... özlem yaşanabilecek en güzel ve temiz duygudur... bir çıkara dayanmaz, içten gelir... sevdiğini özlemek zordur ama katlanılmaz değil... birgün gelir o özlem yavaş yavaş terk eder sizi, siz bile şaşırırsınız... o çok özlediğinizin yüzünü bile hatırlamakta zorlanırsınız... üzmeyin kendinizi... olmuyor ki sardunyam..... bende şaşırıyorum ama hala nasıl bunları hissedebildiğime şaşırıyorum. ben bir yerde takılı kalmışım. ileri gidemiyorum. belki sadece geriliyorum ama hiç ilerleyemiyorum belkide iyi bir şeydir bu.... kayıplar verdirsede geliştirdiği bir yönüm vardır. yazmak..... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 biten her aşkın, sevdanın ardından biraz daha sıkı sarılıyorum kalemlere... bir dostun dediği gibi, PEŞİ SIRA BİR TON BUNALIM VE MELANKOLİ CÜMLELER KURABİLME YETENEĞİM HER AN ARTIYOR... ve işte yine TDK'ya inat cümleler kuruyorum... ve boşlukta yankılanan yine binlerce çığlık duyuyorum... sen neden duymuyorsun?.. işte yine senden uzakta ve hep bişeylerin eksik olduğu yerdeyim... artık iyiyim demek bile alışkanlıktan öteye gitmiyor... zaten kimse inanmıyor, kendim bile... ben seni dün sevdim... bugün yoksun yanımda... yarın sevmeyeceğim... çünkü aşkta yarın yoktur sevgili... zaman ileri doğru değil, içeri, yüreklere, derinlere doğru işlemeye başlar, bilginleşir... Birbirimize yaptıklarımızı nasılsa bir gün unuturuz, unutulur sandık... Zamanın bağışlayıcı olduğunu ve her şeyi yoluna koyacağına inandık... Ne çok yanılmışız!... Meğer zaman aşkların en acımasız tanığıymış... kim demişti hatırlamıyorum, aşk varlığın değil yokluğun acısıdır diye... demek bu sözü yokluğunda anlamak nasip olacakmış... zaman ilaç değilmiş sevdiğim,zaman beni hergün biraz daha kanatanmış. zaman; beni, sensizliğime ağlatanmış....... Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 biten her aşkın, sevdanın ardından biraz daha sıkı sarılıyorum kalemlere... bir dostun dediği gibi, PEŞİ SIRA BİR TON BUNALIM VE MELANKOLİ CÜMLELER KURABİLME YETENEĞİM HER AN ARTIYOR... ve işte yine TDK'ya inat cümleler kuruyorum... ve boşlukta yankılanan yine binlerce çığlık duyuyorum... sen neden duymuyorsun?.. işte yine senden uzakta ve hep bişeylerin eksik olduğu yerdeyim... artık iyiyim demek bile alışkanlıktan öteye gitmiyor... zaten kimse inanmıyor, kendim bile... ben seni dün sevdim... bugün yoksun yanımda... yarın sevmeyeceğim... çünkü aşkta yarın yoktur sevgili... zaman ileri doğru değil, içeri, yüreklere, derinlere doğru işlemeye başlar, bilginleşir... Birbirimize yaptıklarımızı nasılsa bir gün unuturuz, unutulur sandık... Zamanın bağışlayıcı olduğunu ve her şeyi yoluna koyacağına inandık... Ne çok yanılmışız!... Meğer zaman aşkların en acımasız tanığıymış... kim demişti hatırlamıyorum, aşk varlığın değil yokluğun acısıdır diye... demek bu sözü yokluğunda anlamak nasip olacakmış... zaman ilaç değilmiş sevdiğim,zaman beni hergün biraz daha kanatanmış. zaman; beni, sensizliğime ağlatanmış....... redblack 'cim anladığım kadarıyla fazlasıyla duygu yoğunluğu yaşayan birisin.. Ama bunu hak eden olesıne az ınsan var ki günümüzde.. Benimde senden aşağı kalır tarafım yok.. Ama hayatım boyunca sırf bu yüzden hep kaybettim.. Paylaşım için saol bu arada Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 redblack 'cim anladığım kadarıyla fazlasıyla duygu yoğunluğu yaşayan birisin.. Ama bunu hak eden olesıne az ınsan var ki günümüzde.. Benimde senden aşağı kalır tarafım yok.. Ama hayatım boyunca sırf bu yüzden hep kaybettim.. Paylaşım için saol bu arada buna fazlasıyla duygu yoğunluğu yaşamak demeyelim de, zamanın birinde gerçekten sevmiş olmak diyelim.... sonunda kaybetsekte önemli olan sevmek değil mi ki??? her şeye rağmen ,en güzeli sevebilmek,değer verebilmek.... değer bilmeseler bile..... Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 buna fazlasıyla duygu yoğunluğu yaşamak demeyelim de, zamanın birinde gerçekten sevmiş olmak diyelim.... sonunda kaybetsekte önemli olan sevmek değil mi ki??? her şeye rağmen ,en güzeli sevebilmek,değer verebilmek.... değer bilmeseler bile..... Canım ya senin ne hissettiklerini öle iyii anlıyorum ki.. Ben hala sevmekteyim ama kar etmiyo işte.. Yanına kalan tek şey kendinle baş başa kalmak oluyo her defasında.. Ama genede herşeye rağmen sevmek karşılıksız da olsa acıda verse güselll bi mutluluk.. Sevgiler Süper Kız Çocuğu Özo Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Canım ya senin ne hissettiklerini öle iyii anlıyorum ki.. Ben hala sevmekteyim ama kar etmiyo işte.. Yanına kalan tek şey kendinle baş başa kalmak oluyo her defasında.. Ama genede herşeye rağmen sevmek karşılıksız da olsa acıda verse güselll bi mutluluk.. Sevgiler Süper Kız Çocuğu Özo hani hep deriz ya seni çok iyi anlıyorum diye..... insan yaşamadan anlayamazmış.... dilerimki sen beni hiçbir zaman anlamazsın..... yanlış anlama bunu kötü bir anlamda söylemiyorum. sadece yaşadığım yokluğu yaşamanı istemem. kimsenin yaşamasını istemem...... ama evet diyorum yaaa sevmek güzel,sevebilmek güzel. sadece karşı cinse duyabileceğimiz sevgi değil,küçük bir çocuğa, yaşlı bir nineye, bir gelincik tarlasına sevgiyle bakabilmek güzel olan. diyorum ya.... sevmeyi bilmek çok güzel. keşke herkes bizim kadar bilebilse.... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Canım ya senin ne hissettiklerini öle iyii anlıyorum ki.. Ben hala sevmekteyim ama kar etmiyo işte.. Yanına kalan tek şey kendinle baş başa kalmak oluyo her defasında.. Ama genede herşeye rağmen sevmek karşılıksız da olsa acıda verse güselll bi mutluluk.. Sevgiler Süper Kız Çocuğu Özo sonu ne olursa olsun sevmeye devam et. karşılıksız da olsa sev.... ben memnunum... iyikide sevmişim... iyikide o kadar çok sevdim. iyikide sonunda o kadar çok öldüm.... hem düşünsene hiç sevmemiş olsaydık mey'in yanına meze yapacak bir efkarımız olmazdı iyikide sevmişim Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 hani hep deriz ya seni çok iyi anlıyorum diye..... insan yaşamadan anlayamazmış.... dilerimki sen beni hiçbir zaman anlamazsın..... yanlış anlama bunu kötü bir anlamda söylemiyorum. sadece yaşadığım yokluğu yaşamanı istemem.kimsenin yaşamasını istemem...... ama evet diyorum yaaa sevmek güzel,sevebilmek güzel. sadece karşı cinse duyabileceğimiz sevgi değil,küçük bir çocuğa, yaşlı bir nineye, bir gelincik tarlasına sevgiyle bakabilmek güzel olan. diyorum ya.... sevmeyi bilmek çok güzel. keşke herkes bizim kadar bilebilse.... Kimse kimsenin halinden pek tabi anlayamaz tahmin yürütüyorum sadece ama emin olll yanlız diilsin... Mesela Benim Bu siteye giriş amacım; Kafamdaki meşguliyeti yer yer sizinle paylaşmak, yer yerde unutmak. Unutmak Diyoumda Bu bu kadar kolay olmasa gerek İzlerini Yaşıyorum hayatımın her köşesinde... Neyseki hala sağlıklıyım ve sabah her uyandığımda kuşların cıvılltısını ve var oluşumun şevkine varıyorum.. Herşeye inat Seviyorum... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.