Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 İSTANBUL - Düyanın en çok izlenen görüntü paylaşım sitesi Youtube?da Atatürk?e hakaret edilen video görüntülerinin yayınlandığı gerekçesiyle valiliğe başvuru yapıldı. Başvuru üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Haberin devamı İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi de Atatürk?ün fotoğrafı ve Türk bayrağı üzerine İngilizce küfürler yazılı olan görüntülerin hakaret içerdiği gerekçesiyle Youtube erişiminin engellenmesini istedi. Mahkeme kararının Türk Telekom?a ulaşmasıyla öğle saatlerinden itibaren internet sitesine erişim durduruldu NTVMSNBC. Yahu bu kadar ********* şey olabilirmi. O video ingilizce olarak, Dünyadaki diğer insanlara Atatürk'ü kötülemek ve hakaret etmek için hazırlamış. Türkler'de o videonun altındaki şikayet linkini kullanarak tepkilerini dile getiriyorlardı. Ama şimdi Mahkeme kararıyla Türk Telekom üzerinden Youtube'a erişim durduruldu. Yahu hakarete maruz kalanlar niye cezalandırılıyor. Dahası bu video bize hitap eden bir video değil, yabancılara hitap eden ve bizim tepki gösterdiğimiz, karşıtlarını ürettiğimiz. Yoğun şikayet mesajları gönderdiğimiz bir video. E Türkiye'den youtube a erişimi engelleyerek varılmaya çalışılan sonuç ne ? Zerre anlıyamadım gerçekten. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 E Türkiye'den youtube a erişimi engelleyerek varılmaya çalışılan sonuç ne ? Zerre anlıyamadım gerçekten. Dünyanin reytingini bizim düsündürdügünü .,,!!! SANANLARDIR. Saygilar Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Devekuşu misali ... Kafamızı kuma gömdük, biz görmeyince kimse görmüyor sanıyoruz.... Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 İşte yasakçı zihniyetin son tangosu. Hitlercililiğin gelişmiş şekli. siz yasakladınız da Türkler görmeyince hakaretler bitecek mi? Bu kadar gericilik olur mu? Peki ya şimdi derin devletçiler kapatmak ve sansürlemek istedikleri her siteye Atatürk'e hakaret vidyosu gönderirse ne olacak? Bütün internete sansür mü gelecek? Yasakçılıkla buraya kadar. bozan Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Kurtlar Vadisi-Terör- ün yasaklanmasinin altinda kimler var ise,yani Amerika,R.T.Erdogan ve ayarlanmis bir hakim.Düsünebiliyormusunuz Tayyip Erdogan Türk Telecom'u satabilmek icin kac takla ativermisti,Yönetim kurulu baskaninin Amerikali olan bir kurulus herhalde Türkiye lehinde bir karar aldirmayacakti. saygilarla Alıntı
Φ Asfalt Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Bir türlü neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremiyoruz. Buna toplumsal histerinin neden olduğunu düşünüyorum. Yahudiye sormuşlar 2 kere 2 kaç eder diye... Alırkenmi? satarkenmi ? diye cevaplamış.. İşte size bir garip memleket manzarası... Yorumlayın yarumlayabilirseniz.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.