Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
28 Subat Türkiyede bir dönüm noktasi olmustur.Tarikatci yapilanmaya karsi bir uyari idi.Ogünleri yasayanlar bilimeleri lazimken hala buralarda 28 Subat elestiriliyor,Türkiye 50 yildir Atatürkcü cizgiden uzaklastirilmak ve ici bosaltilmis kavramlarla biryerlere götürülmek istenmektedir.28 Subat rejim karsiti yapilanmaya yapilan bir ayardi,bunu cekip uzatmaya kimse kalkismasin ve helede bunu islama karsi göstermesin.

Ayrica Kralicenin Anitkabirdeki ziyaretinde sapkasini cikarmadigini ve kimseninde Kralicaye sapkani cikar diyemiyecegini vurgulamis bir arkadas,bence bu dogru degildir.Protokoller neyi gerektiriyorsa o uygulanir.Kralicenin sapka cikarmasi protokol geregi idiyse sapkasini cikarttirrlardi ona,Türkiye'ye ziyarete gelenler Türkiye'nin protokolüne uymak zorundadirlar bu kralicede olsa böyledir.demekki öyle bir protokol yoktu.

saygilarla :clover:

Gorgu kurallarinin protokolle alakasi yok sayin politika. Kadinlar ne kapali ne de acik yerlerde, kabir ziyaretlerinde, kisacasi hicbir yerde, hicbir zaman sapkalarini cikarmak zorunda degildirler.

Gönderi tarihi:
Gorgu kurallarinin protokolle alakasi yok sayin politika. Kadinlar ne kapali ne de acik yerlerde, kabir ziyaretlerinde, kisacasi hicbir yerde, hicbir zaman sapkalarini cikarmak zorunda degildirler.

Merhaba

Sayin Muki,. bende düsüncenize katiliyorum.,.katilmasaydim.,.daha önce bu yaziniz dikkatimi cekmez vede

Bu yazinizdan,dolayi tesekkür etmezdim.,tabiiki görgü kurallari derken,.her ortamin ayri ayri bir zerafeti

vede ,.inceligi vardir,.,

Bu kurallar Adem Hava ,dan beri vardir.,onlarin bile kullandigi yapragin bir zerafeti.,

bir özelligi vardi .,herhalde,.!!! diye düsünüyorum :sorcerer:

Saygilar.

:shuriken: yamyam frankfurt

Gönderi tarihi:

Konumuz görgü+ kurallari degil sayin muki,eger acmasi gerekliyse acacaktir.Hem görgü kuralini sapkaya indirgemek cok ilginctir,bu demek oluyorki türbanli ögrencilerin türbanlari ile üniversiteye alinmamalari görgüsüzlüktür yoksa görgü kurallari sadece sapkalilar icinmidir.

Gönderi tarihi:
Konumuz görgü+ kurallari degil sayin muki,eger acmasi gerekliyse acacaktir.Hem görgü kuralini sapkaya indirgemek cok ilginctir,bu demek oluyorki türbanli ögrencilerin türbanlari ile üniversiteye alinmamalari görgüsüzlüktür yoksa görgü kurallari sadece sapkalilar icinmidir.

Sayin politika, dunyaca kabul gormus evrensel gorgu kurallarinin icinde din propagandasi yoktur. Elbette turbanlilarin universiteye alinmamalari gorgusuzluk degildir, ama acmasi gerekliyse acacaktir!!! :stuart:

Gönderi tarihi:
Sadece bu cümle için "aynı sizde olduğu gibi" açıklama bekliyorum sizden, bundan sonra ise tek kelime ile dahi muhatabım değilsiniz...[/color]

diger arkadaşların bana karşı önyargılı yorumlarını göremediyseniz

benim yapacak birşeyim yok.

siz bilirsiniz.

Gönderi tarihi:
Sayin politika, dunyaca kabul gormus evrensel gorgu kurallarinin icinde din propagandasi yoktur. Elbette turbanlilarin universiteye alinmamalari gorgusuzluk degildir, ama acmasi gerekliyse acacaktir!!! :stuart:

demek sizin görgü kurallarında inanca saygı yokmuşşşş....

:stuart:

Gönderi tarihi:
diger arkadaşların bana karşı önyargılı yorumlarını göremediyseniz

benim yapacak birşeyim yok.

siz bilirsiniz.

ALINTI(iLyAdA @ Mar 13 2007, 09:04 AM)

Sadece bu cümle için "aynı sizde olduğu gibi" açıklama bekliyorum sizden, bundan sonra ise tek kelime ile dahi muhatabım değilsiniz..

burada konu diğer arkadaşlar değil, falına baktığınız şuuraltım idi..cevabı yuvarlamışsınız gerçi ama ,önyargı kelimesini kullanırken dikkatli olmanızı öneririm.çünkü siz başkalarını önyargılı olmakla suçlarken, ben aynı şeyi sizde gördüm...

Gönderi tarihi:
burada konu diğer arkadaşlar değil, falına baktığınız şuuraltım idi..cevabı yuvarlamışsınız gerçi ama ,önyargı kelimesini kullanırken dikkatli olmanızı öneririm.çünkü siz başkalarını önyargılı olmakla suçlarken, ben aynı şeyi sizde gördüm...

tamam sizden özür diliyorum.

ama sizde benim neden bu şekilde yazdıgımın izini sürüp diger arkadaşların önyargılı tavırlarını eleştirmeniz lazımdı.

ben onların şuur altından bahsettim, hatam sizide katmak oldu nedeni ise , onları atlayarak bana gelmenizdi.

oldu mu?

özür...

Gönderi tarihi:
yok böyle bir özgürlük sorunu

bunumu tartışıcaz

birincisi neyi istersek onu tartışıcaz. Tartışmayı beğenmeyende katılmayacak :)

ikincisi işte anlattığım noktaya geldik.

Yani bazılarına göre, bir genç kızın türbanlı olduğu için üniversiteye alınmaması özgürlük sorunudur. ama bir bayan gazetecinin "türbana özgürlük" diye miting yapanlar tarafından başı açık olduğu için görevini yaparken taşa tutulması linç edilmeye kalkışılması, bir özgürlük sorunu değildir.

şekil a da görüldüğü üzere yani.

Gönderi tarihi:
birincisi neyi istersek onu tartışıcaz. Tartışmayı beğenmeyende katılmayacak :)

ikincisi işte anlattığım noktaya geldik.

Yani bazılarına göre, bir genç kızın türbanlı olduğu için üniversiteye alınmaması özgürlük sorunudur. ama bir bayan gazetecinin "türbana özgürlük" diye miting yapanlar tarafından başı açık olduğu için görevini yaparken taşa tutulması linç edilmeye kalkışılması, bir özgürlük sorunu değildir.

şekil a da görüldüğü üzere yani.

nerden biliyorsun benim senin dedigin gibi düşündügümü?

en azından bu yollu bir iletim var mı?

ben tartışmayı degil olmayan bir sorunu tartışmayı gereksiz buluyorum.

yok bu anlamda bir yasaklama...

:)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.