Φ hayal_et Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 evet erkekler makinedir üşümez feminist valla tas usumez erkek milletii sakin erkeklige .... kondurma Alıntı
Φ gofret Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Erkekler kendilerini çok akıllı sanıyorlar,aldattıklarında eşlerinin,sevgililerinin bunu anlayamayacağını düşünüyorlar. söyler misiniz bayanlar o kadar akılsız mı? erkeklerin söyledikleri her sözün altında vardır bir aldatış,dinleyin erkekleri anlayacaksınız.... size bir soru, aldatıldıysanız eğer, bunu nasıl anladınız? Bırak şekerim öyle avunsunlar.Mutlu olsunlar Birine fazla yapıştınız mı aldatmaya müsait demektir.Ben aldatılmadım heralde.Çünkü fırsat bulamadılar. Alıntı
Φ aydo Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 açıkçası bende anlamıyorum erkeklerin neden aldattığını bazen eksiklikler bazen iştahlılıkları diyorum ama tam olarak cevap bulamıyorum hangisi yada başka bir şey mi anlamıyorum benimde başımdan geçti hatta hissediyorum ki devam ediyor biliyorum çoğumuzun yazdığı gibi bayanlar hisseder ve herzaman doğru çıkar bu böyle davranışlarda bakışlarda ufacık bir değişiklik işte bu.kadın erkeğinin herşeyini bilir nasıl baktığını nasıl konuştuğunu nasıl düşündüğünü herşeyini bilir ufak bir değişikliği kadın anlar .anlamak istemez ilk başta ama sonra içini kemirir bu acı tüm kalbini doldurur ona dokunurken sanki o başkasının diye düşünür yani anlıyacağınız artık o adam onun değildir bir başkasınındır aldatıldım açıkladım kabul etmedi ve hatta sen beni aynı yatakta bile görsen inkar ederim dedi .sen benim karımsın dediçocuğumun annesisisin dedi eee neoldu peki neden bunu daha önce anlamadın ? cevap o zaman bunalımdaydım ardından dalga gecer gibi ben yapmadım şaşırtıcı değil mi . ama bir şey varki sevgi çok başka bir şey insan sevmese bunlara katlanırmı katlanmaz .peki ben neden yapmıyorum yada neden düşünemiyorum bile saygıdan bize saygıdan ona değil .malesef erkeklerin sevgisi olsa dahi bu onları durduramıyor .öyle bayanlar var ki insan şaşıyor bilirler hatta tanırlar ve hatta arkadaşlardır birlikte oldukları erkeklerin eşlerini ama genede utanmadan ilişkilerine devam ederler ne yazıkki suç sadece erkeklerde değilde onları ayartan bayanlarda da vardır.yapmayın diyecem erkeklere ama onlar gene yapacaklar .sonra çok pişman olursunuz !!!! Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 güzel anlatmışsın aydo suç bizde değil bizi yoldan çıkaranlarda gelde anlat bunu forumdakilere Alıntı
Φ Nazz Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 ALDATMA İŞİNE BİR BAŞKA PENCEREDEN BAKILDIĞINDA,BİZ BAYANLAR YALNIZCA ERKEKLER TARAFINDAN İHANETE UĞRAMIYORUZ,HEM CİNSİMİZ OLAN BAYANLAR TARAFINDAN İHANETE UĞRUYORUZ ASLINDA : ...ERKEKLER BAYANLARI BİR BAŞKA ERKEKLE ALDATMIYORKİ Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 peki bayan erkeği aldattığında erkekler anlarlar mı Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 siz erkekleri ne sanıyorsunuz hee biz anlamazuk bizik saf keriz tertemiz he ben şahsen daha aldatmamışken bile anlarım aldatılacağımı ama zaten beni aldatacak kişiyide daha tanışmadan anlıyorum sizin gibi iş işten geçtikten sonra değil Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 peki bayan erkeği aldattığında erkekler anlarlar mı hiç sanmıyorum. aslında bunu kadının da anlayamayacağı durumlar olur. yeterki oyuncu rolünü iyi oynasın Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 bayan yada erkek sonuçta her ıkısı de aldatıyor lütfen aldatmadan önce elinizi vıcdannıza koyun-tabıkı vicdanınız varsa- karşınızdaki insana yaşatacağınız acıları,ve bu boşanmanıza neden olacaksa ,çocuklarınızın nasıl bır olumsuzlukla büyüyeceğini ve bastırılmış kişiliklerının bır ömur boyu onları etkıleyeceğini unutmayın.. sizin için sıradan olan şeyler bazı ınsanların hayatını değiştirebiliyor hemde çok farklı bir biçimde.. kelebek etkisi gibi.çinde bır kelebek kanat çırpsa bu kanadada kasırgaya sebeb olabiliyor o nedenle insanlara yapılan şeylerın,sizin gözunuzde boşverya gibi olsa da,o insanın hayata olumsuz bakmasına,insanlara güvenmemesıne,belkı de ıntıharına neden oılabiliyor biraz insaf,insan olabilmek için.. Alıntı
Φ aydo Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 haklısın bencede herşeyden önce insaf gerek insanda bu duygunun yoksunluğu sayesinde insanlar bu hale geliyor insaflı olmak lazım yazık değil mi karşındaki insan acı çekecek sen nasıl böyle bir şeyi düşünmezsin ama evet düşünmezler doğruya onlarda insaf ne arar. bazen aldatılanlar aldatıyor bu doğru olmasa gerek hem kızıyorsun kırılıyorsun hemde sende aynı şeyi yapıyorsun çok saçma acayip bir şey bu intikam alıyorsun güya ama hayır sende o insafsız hale geliyorsun sende aldatan insan konumuna geliyorsun evet çok acı bunun acısı tarif dahi edilemez ama ne yazıkki çare bu değil ee çare ne dersen bende bulamadım çok karışık kendi haline bırakmak olsa gerek ama çoğumuz bunu da yapamıyor bende dahilim buna acı çekiyorsun sürekli bu acıyı hissediyorsun ama çare ne bilen varsa anlatsın lütfen ben bulamadım Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 evet bende size katiliyorum aldatmak yakisirmi bir insana aldaticagina hic o duruma getirme iliskiyi yalanmi ayrilin karsindakinin onuruunu gururrunu kirmanin kimsanin hakki yokk Alıntı
Φ Scaramouche Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Valla ben denedim,kadınlar aldatıldıklarını farketmiyorlar.... Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Valla ben denedim,kadınlar aldatıldıklarını farketmiyorlar.... valla bende denedim erkeklerde pek anlamiyoo ozaman arada fazla bir fark yok Alıntı
Φ Nazz Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Duyguları olan her insan erkek yada bayan farketmez mutlaka sezinler aldatılacağını veya aldatıldığını.Kesinlikle vicdanlı olmak gerekiyor kendine yapılmasını istemediğin hiçbirşeyi karşındakine yapma! Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 bugunlerdede duydugum tek laf bu kendine istemedigin seyi yapma tamam ii guzel dogruda buna herkez uyuyormu uymuyorr bence seven anlar olayi masal yapan ole bir yapiyoki hic sezdirmiyoooo sevende sevmeyende anlamiyoo Alıntı
Φ Nazz Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 bugunlerdede duydugum tek laf bu kendine istemedigin seyi yapma tamam ii guzel dogruda buna herkez uyuyormu uymuyorr bence seven anlar olayi masal yapan ole bir yapiyoki hic sezdirmiyoooo sevende sevmeyende anlamiyoo Sende haklısın günümüzde insanlar çok entrikacı oldu maalesef :( Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 bugunlerdede duydugum tek laf bu kendine istemedigin seyi yapma tamam ii guzel dogruda buna herkez uyuyormu uymuyorr bence seven anlar olayi masal yapan ole bir yapiyoki hic sezdirmiyoooo sevende sevmeyende anlamiyoo senin daha yaşın küçük 6. hissin gelişmemiş oyüzden olayı anlamıyorsun Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 senin daha yaşın küçük 6. hissin gelişmemiş oyüzden olayı anlamıyorsun ben 18 imm essek kadar oldumm bak kiziyorum sanaaa Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Hayatın kendisi karmaşık bir oyunlar zinciri aldatılan hem erkek hem kadın olabilir.Ama neden aldatırlar bunun nedeni aşkın sevginin azalmasımı yoksa aç gözlülük mü? yoksa etrafımızda bu tür olayların bizi etkilemesi ve etki altında kalmamız mı? bence bunun nedeni karşlıklı sevgi , saygının ve güvenin azalması Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Hayatın kendisi karmaşık bir oyunlar zinciri aldatılan hem erkek hem kadın olabilir.Ama neden aldatırlar bunun nedeni aşkın sevginin azalmasımı yoksa aç gözlülük mü? yoksa etrafımızda bu tür olayların bizi etkilemesi ve etki altında kalmamız mı? bence bunun nedeni karşlıklı sevgi , saygının ve güvenin azalması dur cocugum ben sana nedenini diyimm gercek olmadigi icin aldatirlar gercekten sevseler aldatmazlar ben bi kac kez aldattim ama ac gozluluk degil sevgi olmadigi icin sevmiyodum neden ciktigimida bilmiyodum ama yaptimm ama sonrada o kisiye yaptigimi soleedimm..... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 dur cocugum ben sana nedenini diyimm gercek olmadigi icin aldatirlar gercekten sevseler aldatmazlar ben bi kac kez aldattim ama ac gozluluk degil sevgi olmadigi icin sevmiyodum neden ciktigimida bilmiyodum ama yaptimm ama sonrada o kisiye yaptigimi soleedimm..... Tamam madem sevmiyorsun sevmediğin kişiyle nasıl beraber oluyorsun anlamadım demek ki sevgi ve saygı işin özü sen yinede şu aldatma işinden vazget çünkü kimseye yararı yok zarardan başka sevginin azaldığını hissettiğin anda ayrıl kimse üzülmesin Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 bana göre aldatılmaya kadar gelen bir ilişkinin bitme zamanı çoktaaan gelmiştir hiç aldatılmadım aldatmadımda ama eğer aldatılsaydım davranışlarından anlardım heralde. hani gizli olan şeyler çabuk duyulur ya. bunu yapan zaten artık yeterince sevmiyo demektir. bitirirse saygısı kalmıştır ama aldatıyosa artık o bile kalmamış demekki. walla aldatılsaydım hiç bişi demezdim. çünkü bu onu adam yerine koyduğumu gösterir ama ben bana bunu yapan birine sadece güle güle derim. bu bile ona çoookk Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Nasıl bılıyonuz mu erkek de kadın da çaktırmak ıstersen caktırır erkekler genelde caktırıyor kadınlar su altından saman yürütüyo saman altından bıle dııl suyun altından saman ve erkekler çakmıyor sebebıde kadınlar çaktırmıyor..... durum böyle. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Tamam madem sevmiyorsun sevmediğin kişiyle nasıl beraber oluyorsun anlamadım demek ki sevgi ve saygı işin özü sen yinede şu aldatma işinden vazget çünkü kimseye yararı yok zarardan başka sevginin azaldığını hissettiğin anda ayrıl kimse üzülmesin dogru aynen oleeee Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 dogru aynen oleeee Yani sevmiyorsan ayrılacaksın en doğru kararı verdiğine sevindim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.