Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ERKEKLER ALDATTIKLARINDA NEDEN BAYANIN BUNU ANLAMAYACAĞINI DÜŞÜNÜR?

Önerilen İletiler

• Cevaplar 116
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Aldatıldığını anlamak yada anlamamak.. Neden hala olaylara at gözlüğüyle bakıyoruz anlamıyorum..

Ben aldatılsam anlardım, yok ben aldatıldığımı gözünden anlarım, yok sezerim..Bütün bunlar sadece birer teselli değilmidir..Yapacak insan yapar, sonuç değişirmi..Anlasanız ne olur anlamasanız ne olur..Siz zaten sonuçta bu ağır darbeyi yemiyomusunuz, bilsenizde aldatıldınız, bilmesenizde aldatılmadınız mı?

İRADE..ne kadar önemli bir olgu..Bunu doğru kullanabilmek herkesin harcı mı? asla değil..

NEFİS.. Peki bunu hepimiz dizginleyebiliyomuyuz..Tabiki hayır..

Önemli olan ne biliyomusunuz, aldatılmak veya aldatmanın dışında, Allahın bize doğru kullanmamız için verdiği bu özellikleri aldatan kişilerin kullanamaması..Yani ACİZ olmaları..

Bırakın siz aldatıldımmı,aldatılmadımmı'nın derdine düşmeyi, onlar dertlerine yansınlar..

VİCDAN denen şey onların peşini bırakmayacak..Siz belki bir gün yanacaksınız ama vicdanları onları son nefeslerine dek yakacak ve boğacak..

Gönderi tarihi:

Güzelyaz çok teşekkür ederim.. :blushing::) inan o senin güzelliğin..

:D Güzelyaz ve taşyürekli..sanırım bir yanlış anlama sonucu, güzelyazın söylediklerini üzerime alındım..özür dilerim.. :D aranızdaki sıcak bağı diğer forumda gördüm ve bu iltifatın bana olmadığını geçte olsa anladım..

olsun ben yinede üzerime alındım, bir anlık olsa bile güzeldi..

dostluğunuz çok güzel ve hep böyle devam etmesi dileğiyle.. :clover:

Gönderi tarihi:

yazını editle akarsu ayıp denen birşey var !!!

ayipi önce kim yapiyorda bize bu halle koyuyor acaba?

Kizlarin ayiplari erkeklerin bu siniri gecdikden sonra bitmesi lazim!!

Gönderi tarihi:

Aldatıldığını anlamak yada anlamamak.. Neden hala olaylara at gözlüğüyle bakıyoruz anlamıyorum..

Ben aldatılsam anlardım, yok ben aldatıldığımı gözünden anlarım, yok sezerim..Bütün bunlar sadece birer teselli değilmidir..Yapacak insan yapar, sonuç değişirmi..Anlasanız ne olur anlamasanız ne olur..Siz zaten sonuçta bu ağır darbeyi yemiyomusunuz, bilsenizde aldatıldınız, bilmesenizde aldatılmadınız mı?

İRADE..ne kadar önemli bir olgu..Bunu doğru kullanabilmek herkesin harcı mı? asla değil..

Önemli olan ne biliyomusunuz, aldatılmak veya aldatmanın dışında, Allahın bize doğru kullanmamız için verdiği bu özellikleri aldatan kişilerin kullanamaması..Yani ACİZ olmaları..

Bırakın siz aldatıldımmı,aldatılmadımmı'nın derdine düşmeyi, onlar dertlerine yansınlar..

VİCDAN denen şey onların peşini bırakmayacak..Siz belki bir gün yanacaksınız ama vicdanları onları son nefeslerine dek yakacak ve boğacak..

canım sende bizim arkadaşımızsın,özre gerek yok.yazdıklarına katılıyorum ve ben seni çok seviyorum.biliyorum ki sende yaralısın.ne diyebilirimki pişmanlık yakalarını bırakmasın..... ;)

Gönderi tarihi:

açıkçası

aldatan bayanada çok rastladım

bence ınsan olarak bakalım olaya..aldatma eşittir araştırmalara göre

tek farkı bayanlar iyi gızler :D

aldatandakı vıcdanı anlamam,yok efndım cınsel ıhtıyaçmış felan

hele bırde aynı anda bıkaç kişiye sevıyorum vaatlerını yapan bayan olsun erkek olsun hangi vicdana sahıptır

ve aldandığını öğrenenın yıkımına sebeb olmak belkıde bıdaha kazanamayacağı ınsan güvenını kaybetmesıne neden olmak hangi insanlıktır...

malesef aldatma olayı çok artmış durumda,ve insanlar aşkı sevgiyi,güvenı tüketıyor

malum tüketici toplum olarak insanlığıda aşkıda tukettık

gelsın biri gıtsın ötekı gönlum hoş kolum doluya yeter mantığı..

insanlık satıldı,vicdanlar kiraya verildi vesselam... :excl:

Gönderi tarihi:

bu forumda ne ayıp gördün ? yada kimden seviyesiz bir laf işittin ? etrafında varsa öyleleri git onlarla konuş bu şekilde şımarıklık yapma

Gönderi tarihi:

Acik konusuyorsun akarsu, harbi bir türk kizisina benziyorsun. :clover:

birde güldürüyorsun... :D

Tas yürekli, kiz ne güzel aciklamis, acikli olsada, aldatana suc vermis, onun yaptigi ayip demis, birde anlamaz kizlar derser, tamda cevabini vermis...bende bunun dogru oldugunu düsünüyorum.

Sen nickine degistir en iyisi...yumusak yürekli daha iyi yakisir.

Umarim sen öyle yapan erkeklerden degilsindir, niye üzerine aliyon o zaman..?

;)

Gönderi tarihi:

türk kızına bunumu örnek gösteriyorsun arkadaşım ne demek siz hepiniz seviyesizsiniz galiba? tük kızı hanımefendi olur ağır olur böyle herkesin içinde belden aşağı konuşmaz siz böyle muhabbetlerden hoşlanıyorsunuz galiba ama ben hoşlanmıyorum ve benim gibilerin çoğunlukta olduğuna inanıyorum benim yakınım olan bir kızla biri belden aşağı konuşsun ağzını burnunu kırar eline veririm

hayret doğrusu terbiyesizliğin adıda açık konuşmak oldu yaa

neden üzerime alınmışım diyorsun H5N1 üzerime alınmışamı benziyorum ben? yok birde banamı diyecekti o lafı

Gönderi tarihi:

canım sende bizim arkadaşımızsın,özre gerek yok.yazdıklarına katılıyorum ve ben seni çok seviyorum.biliyorum ki sende yaralısın.ne diyebilirimki pişmanlık yakalarını bırakmasın..... ;)

Güzelyaz, canım çok teşekkür ederim..Bende seni çok seviyorum..:) zaten sizin sıcaklığınıza ve içtenliğinize inanarak yazdım..Evet hepimiz bir şekilde yaralıyız ve yaralananlar değil yaralayanlar utansın diyorum...

Gönderi tarihi:

aldatmak sadece temasla olmaz bence. insan gözüyle de aldatabilir. içinden geçenlerle de aldatabilir. bu türlü aldatmayı anlamak için büyücü olmak lazım. temasla olanı anlamak içinde büyücü olmak gerekmiyo. az biraz şüpheci olan herkes anlar. fakat bari bu konuda erkeklere yüklenme olmasın lütfen. çünkü kadınlarında en az erkekler kadar aldattığı bidünyada yaşıyoruz.

Gönderi tarihi:

bu forumda ne ayıp gördün ? yada kimden seviyesiz bir laf işittin ? etrafında varsa öyleleri git onlarla konuş bu şekilde şımarıklık yapma

önce sayman 22 :D ben anlarim. :P

H5N1 elline saglik. :clover:

Sanada Tasyürekli diyecegim yok artik. Bir bu: action var reaktion var. Benimkisi bir reaktion, bana bunu yapanin, beni böyle düsürene bir reaktion. Af edersin ama serefsizlige baslatan o, bende payini vererim!

Sana iyi yürekli bir hanim dilerim. Sen aldatikdan sonra sana bir yemek koysun sonrada bereaber bir kahve icersiniz. :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

önce sayman 22 :D ben anlarim. :P

H5N1 elline saglik. :clover:

Sanada Tasyürekli diyecegim yok artik. Bir bu: action var reaktion var. Benimkisi bir reaktion, bana bunu yapanin, beni böyle düsürene bir reaktion. Af edersin ama serefsizlige baslatan o, bende payini vererim!

Sana iyi yürekli bir hanim dilerim. Sen aldatikdan sonra sana bir yemek koysun sonrada bereaber bir kahve icersiniz. :sweatingbullets:

akarsu hepimiz aldatmaya karşıyız ki burada tartışıyoruz.ama hepimizde biliyoruz ki tartışmanın da bi adabı var.sen kozunu seni aldatanla paylaş,reaksiyonunu ona göster.yoksa senin kullandığın bazı kelime ve cümleler yüzünden saygı çerçevesinde bi paylaşım kalmadığından tartışacak kimse kalmayacak. :angry:

benim yazdıklarıma reaksiyonun lütfen biraz daha düzgün olsun...

Gönderi tarihi:

ben böylelerini filmlerde görüyorum sadece :) seni aldatanın neden aldattığınıda anlıyorum o aslında aldatmamış akarsu senin ağzı bozuk ve anlama özürlü biri olduğunu görmüş ve değiştirmiş seni sende aldatıldın sanıyorsun :)

Gönderi tarihi:

ben böylelerini filmlerde görüyorum sadece :) seni aldatanın neden aldattığınıda anlıyorum o aslında aldatmamış akarsu senin ağzı bozuk ve anlama özürlü biri olduğunu görmüş ve değiştirmiş seni sende aldatıldın sanıyorsun :)

beni aldatacak erkek daha annesin karnindan dogmamistir. :)

yoksa bir ****** herif taniyormusun. :D:P

Cocuklara pardon diyelim, erkekleri biraz korkutalim dedik, ama nerde burda erkek. ;)

Gönderi tarihi:

beni aldatacak erkek daha annesin karnindan dogmamistir. :)

yoksa bir ****** herif taniyormusun. :D:P

Cocuklara pardon diyelim, erkekleri biraz korkutalim dedik, ama nerde burda erkek. ;)

nerde burda erkek derken neyi kastettiniz anlamadım. lütfen konuyu açarmısın.

Gönderi tarihi:

yaw bırakın kız erkek ayrımı yapmayı

araştırmalara göre aldatma oranı yakındır,erkeklere yuklenılıyor hep.sanki sadece erkekler aldatıyormuş gibi..çevrede efendı görülüpte,eşinin arkadaşıyla sevgili olan bayanda var çoluklu çocuklu..

aldatan en büyük yanlışı zaten kendisine yapar.beni aldatanı da aldatmam.insan olmak insansızlığa onun yaptığı ile karşılık vermek değildir..

ayrıca bır hareketi yaparken de karşıdakıne vereceğimiz acıyı da düşünelim..sonuçta yaptığın bir yanlış sanada başkası tarafından yapılabılır.tarih tekerrurden ibarettır...

yaptığımı aynısı ile ödetırsen sen

benımle farkın kalır mı söyle???

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.