Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Arkadaşlar; Hepiniz,özellikle Bursa,İstanbul ve Edirne'de yaşayan arkadaşlarımız,padişahların yaptırdığı camileri bilirler.Şimdi size sorum şu: Bu camilerden herhangi birinin inşaatında çalışanlardan isim olarak tanıdığınız var mı..?Araştırmadan söyleyebilecekleri şimdiden tebrik ederim.. NOT:Gloria;Sen biliyorsun sakın ses çıkartma.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Arkadaşlar; Hepiniz,özellikle Bursa,İstanbul ve Edirne'de yaşayan arkadaşlarımız,padişahların yaptırdığı camileri bilirler.Şimdi size sorum şu: Bu camilerden herhangi birinin inşaatında çalışanlardan isim olarak tanıdığınız var mı..?Araştırmadan söyleyebilecekleri şimdiden tebrik ederim.. NOT:Gloria;Sen biliyorsun sakın ses çıkartma.. tamam çıkarmam çıkardım galiba Alıntı
Φ trevize Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Ben şansımı deneyeyim:) Cami inşaatında çalışmasına rağmen ismini bileceğimiz kişiler her halde amele değildir. Karagözle Hacivat var Bursada ama onlar da pek çalışmamıştır herhalde, işleri güçleri makara... Ben Mimar Sinan diyorum, kesin taş taşımıştır... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Ben şansımı deneyeyim:)Cami inşaatında çalışmasına rağmen ismini bileceğimiz kişiler her halde amele değildir. Karagözle Hacivat var Bursada ama onlar da pek çalışmamıştır herhalde, işleri güçleri makara... Ben Mimar Sinan diyorum, kesin taş taşımıştır... Tebrik ederim.. Makara yaparak adlarını bugüne kadar taşıyabilmişler.Gerçi kelleler gitmiş ama olsun,isimleri yaşıyor dimi.. Alıntı
Φ Tantalos Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Karagöz'le Hacivat mı? Doğru bee... Ama bu sayılmaz ki yaa... Geçen gün filimleri vardı, çok seviyom ben onları. Ama ipucu falan vermedin ki yinede güzel bi soruydu, tebrikler. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.