Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bir şok da Ali Şen’den

111519000.jpg

7. cumhurbaşkanı Kenan Evren’in “Türkiye 8 eyalete bölünsün, üniter devlet kurulsun” açıklamalarından sonra işadamı Ali Şen’den de ilginç açıklamalar geldiği öne sürüldü

04.03.2007

Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Ali Şen, yayın hayatına yeni başlayan Fox TV’de Korkmaz Karaca ile Pazar Sohbeti programına konuk oldu. Programın video kaydına göre Ali Şen, gerçeklerden kaçılmaz diyerek başladığı konuşmasında Kuzey Irak’ta bir Kürt devleti kurulmasının Türkiye’nin yararına olacağını vurguladı ve “Türkiye’yi yöneten bir kişi olsam Kürdistan’ın kurulmasını savunan ilk kişi ben olurdum” dedi.

VATAN GAZETESİ...

Gönderi tarihi:

sırada kim var diye merak etmeden duramıyor insan.

Abdullah Öcalan hakkında ne düşünüyorlar bu adamlar onuda merak ediyorum.

Bebek katilini imralıda zehirlemek istemişler hatunun biri öyle dedi, eğer kılına zarar

gelirse sonuçları ağır olurmuş.!!! ne yapmayı umuyorlar ağızlarında ki baklada ne var

acaba??? Mart sert geçecek gibi görünüyor, bizim Kürtçülerde eteklerindeki taşı

dökmeye başladılar ya, hadi sıradaki!!!

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Bi sen eksiktin Ali Şen haddin olmayan işlerle gündem yapmaya çalışacağına sen gitte kendi işinle uğraş.

Zaten böyle saçma fikirlerinden dolayı asla Türkiyeyi yöneten bir kişi olamayacaksın.

Gönderi tarihi:

Biz icerden satiliyoruz diye yazdigimizda birileri bize hücum edip demokrasi dersi vermeye kalkisiyorlardi.Ali Sen kimdir.Tuzu kuru Fenerbahceli birisi.Fox ta söylesi yapmis.Eminimki Fox onunla bilmeden söylesi yapmadi,bunlar hep danisikli dögüstür.Türk milleti ülkesini sever ama Türkiyede maalesef sevmeyenlerde var.

Düsman kavramini nereye ceviriurseniz cevirin ayni anlami verir.Ister politikaci,ister yazar ister sporla ilgilenen hangi kaliba sokarsaniz sokun düsman düsmandir.Düsmanin tek veya toplum olusu düsman kavraminin anlamini degistirmez sadece düsmanin gücünü gösterir. o kisinin sadece kendi fikrimi yoksa arkasindaki bir toplumun cemiyetin fikrimi onu ilk anda bilemeyiz.

Biz 1,5 milyon Ermeniyi bilmem nekadar Kürdü katlettik diyenle ben olsam Kürdistana evet derim diyenlerdeki nüans farki gercekleri degistirmez,onlarin düsmanca fikirlerini anlatir.

Bir gercek daha varki,distaki düsman pek okadarda önemsenmez hatta onlari en alt kategorilere yerlestirebiliriz,ama asil Atatürk'ünde söyledigi gibi,*Icteki düsman* cok tehlikelidir.

Birisinin düsman olarak nitelenmesi icin illede elinde silah veya sopa ile saldirmasi gerekmiyor söyledikleri ilede saldiri yapilir.

Ali Sen,Türkiyede büyük bir klübün baskanligini yapmistir.o klübün Türkiye genelinde milyonlarca taraftari vardir.Ben duymadim duyan oldu ise lütfen haber versin,bu milyonlarca taraftardan bu konu ile ilgili bir kinama bir protesto geldimi gelmedimi.Böyle bir adamin hala FB kadrosunda olmasini kendilerine yakistiranlar bence aynen Ali Sen gibi düsünenlerdir.Aksi olsaydi Ali Sen simdiye kadar coktan FB den atilmisti.

saygilarla

Gönderi tarihi:
Çifte standartları görmeden duramıyorum....

PKK'ya karşı hiç bir şey yapmamış bir başbakanı destekliyorsun (Bir partiyi)... Kanlı baskınların sorumlusu bir şahısa 'sayın' diye insanı destekliyorsun, Şehitlerin başlarına 'kelleler' diyen bir insanı destekliyorsun ve sonra buraya gelip çifte standartla Ali Şeni eleştiriyorsun....

Hep söylemişimdir ya göründüğünüz gibi olun yada .....

O senin görüşün zoruna gitti heralde ben senin ne bir iletine cevap yazdım nede senle muhatap oldum amacın tartışmak değil provake etmek galiba,senin gibilerin yüzünden bu ülke bu haale geldi zaten şehitler üzerinden siyaset yapma altında kalırsın.

Gönderi tarihi:
Nasıl bulduk ne yaptığını...Kendi ağzından değil mi....

İşte bunun adı çifte standart... Şehitler üzerinden siyaset yap... sonrada gel burada 'SAYIN' , 'KELLE' diyen bir başbakanı savun...

Dedim ya bu çifte standartlar....

Ne buldun kardeşim kendince bişeyler yazıp oynuyosun anlayamadım :D

Ne seni tanrım nede senin bi iletine bişeyler yazdım bugüne kadar ama yazdıklarım hoşuna gitmemiş demekki kışkırtma çabası içindesin yazdıklarına sadece gülüyorum :D

Gönderi tarihi:
Düşüncelerimi söylüyorum... İstediğim şekilde yazarım...

Söylenen şeyin içeriği için bir şey yazsaydınız daha iyi olurdu sevgili Frozen... Ama başka bir şeyler söylemek istiyorsunuz...

Bence söyleyeceklerini açıkça söyleyin de duyalım böyle başka şeylerin arkasından değil...

Anlayamıyorum nedir bu ben seni tanımam sen beni tanımam edebiyatı... Burası forum gördüklerimi ve fikirlerimi yazıyorum... Senin hoşuna gitsin diye yazı yazmam gördüklerimi yazarım... Ve her konuda yazarım...

Doğrular söylenince niye alınıyorsunuz anlamıyorum... Ben iletileri okurum ve okuduklarımda gördüklerime yazarım... Bunun neresinde problem var...

Tezatları görüncemi problem oluyor... Çifte standartlar görüncemi olmuyor...

Saygılar...

*********** :whistling:

Gönderi tarihi:
************** için teşekkür ederim...

Ama genede tanımladığım çifte standartına bir göz atsan iyi olur... Çünkü her yazında şehitlerden bahsedip sonrada şehitlerin kafalarına 'KELLE' diyen bir başbakanın peşinden koşmak, her yazında şehitlerden bahsedip sonra da kanlı katiamların başına 'SAYIN' diyen bir başbakanın peşinden koşmak....

Bunun adına kendi tabirinle

Deniyor...

Saygılar...

Duydunmu bizzat ağzından söylediklerini sevgili kardeşim şu an daha kanıtlanamadı şuanda senin yaptığın yargısız infaz

Gönderi tarihi:

hiç şaşırmayın arkadaşlar.kuzey ırakta kurulmaya çalışılan kürt devletine bir kaç istisna dışında karşı çıkan kaç tane büyük işadamı var zaten.basında hiç duydunuzmu,gördünüzmü.onlar ticaretlerine, karlarına bakıyorlar.karşıda çıkamazlar zaten.yoksa yabancı ortakları,şirketlerinin amerikalı,avrupalı hissedarları, kulaklarını çeker sonra.eeeeee ekonomimiz ve iş adamlarımız artık biliyorsunuz dünyaya açıldılar,entegre oldular.kendilerinden milli bir davada hayır beklemek mümkün değil artık.

Gönderi tarihi:
hiç şaşırmayın arkadaşlar.kuzey ırakta kurulmaya çalışılan kürt devletine bir kaç istisna dışında karşı çıkan kaç tane büyük işadamı var zaten.basında hiç duydunuzmu,gördünüzmü.onlar ticaretlerine, karlarına bakıyorlar.karşıda çıkamazlar zaten.yoksa yabancı ortakları,şirketlerinin amerikalı,avrupalı hissedarları, kulaklarını çeker sonra.eeeeee ekonomimiz ve iş adamlarımız artık biliyorsunuz dünyaya açıldılar,entegre oldular.kendilerinden milli bir davada hayır beklemek mümkün değil artık.

Sayin Denizz o adını ettiginiz cevreler icin zaten milli bir dava yoktu.Onlar varliklarini zaten bugünsavunduklari AB ve ABD ye borclular.onlardan milli bir dava icin katki beklemek sadece hayal ürünü olur.Ve ayni sekilde onlarin kazanclarini ülkenin kalkinmasi olarak gösteren ve halkin icinde bulundugu yoksullugu inkar eden anlayis icinde milli dava yoktur.Ali SEN digerlerine bakarak yinede acik sözlüymüs!

saygilarla

Gönderi tarihi:
aşağıdaki iletideki linke bir tıklarsan iyi olur derim.. Kendi ağzından duyman neyi değiştirecek merak ediyorum...

Ayrıca her yazıda PKK düşmanlığı yapıp sonrada Terörün T harfini bile ağzına almayan bir hükümeti desteklemek ne kadar gerçekçi olur bu yorumuda forumdaşlarıma bırakıyorum....

Saygılar ve çifte standartların en az olduğu bir dünya diliyorum...

Şimdi size ciddi ciddi soruyorum ve ciddi ve net cevap istiyorum o konuşmalarından apo'ya karşı bir sempati beslediği izlenimi varmı yada pkk'yı destekleyici bir tavır sergilemişmi bunların cevabını açık bir şekilde istiyorum.

Terörün T harfini bile ağzına almamış diyorsun ama yıllardır bu kadar terörün az olduğu bir dönem yaşadınızmı bunuda öğrenmek istiyorum.

Bir generalin ağzından demirelin operasyonları nasıl engellediğinide duyduk,kürt grupların operasyonlardan nasıl haberdar edildiğinide duyduk bu konuda neden konuşmuyorsunuz acaba.

Gönderi tarihi:

Türkiyede,ekonomik ve sosyal sorunlar var demek yerine,AB nin agziyla Kürt sorunu var demesi dolayli olarak PKK yisavunma anlamina gelir.Yani PKK nin yaptigi eylemlere bir kilif uydurmak.

PKK partisinin lider kadrosunu,AB emriyle serbest birakmak,

Terör az degil sadece kamuoyuna aksettirilmiyor,AKP den önce terör hemen hemen sona ermisti,AKP ile yeniden tirmanisa gecti.Burada ya gercekleri yazalim yada birbirimizi yaniltmaya calisalim.

Sayin sözcügü, sempati duygusunu yansitmiyor ama verilen degeri gösteriyor onun yerine bay kelimesini kullanabilirdi.

Kelle sözcügü PKK nin sehit ettigi askerler ve katlettigi insanlar icin kullanilmistir,saniyorum ki o sehit edilen ve katledilen insanlar Apo'dan daha degerli ve saygiya layiktilar.

Gercek sudur ki,RTE yetistigi cemiyet Milli Görüs organizasyonu bir numarali Cumhuriyet,Laiklik veAtatürk karsitidir.Ve radikal dinci bir organizasyondur.Bünyesinde sadece Atatürk ve Laiklik karsitlari degil ayni zamanda bölücü örgütün sempatizanlarida vardir.Yani bu Milli Görüs örgütü bünyesinde barindirdigi farkli ideolojilerle Türkiyenin üniter yapisinada ters düsmektedir.Ulusculugu reddeden ümmetciligi savunan bir örgütün PKKya savunmasi veya dolayli olarak hak vermesi gayet dogaldir.Kürtsorunu benim sorunumdur diyen bir basbakan'in yarin Türkiyede bir Laz sorunu vardir demeside beklenebilir.Ve basbakanin bu bölücülügü tetikleyen tavri ve sözlerinin altinda yatan cok büyük bir plan oldugunu iddia edersem senaryo olmaz bu.

Tayyip Erdogan'in noksanlarini dile getirirken gecmis yillarda yapilan hatalari, maksatli siyasetleri,Ordu icersindeki PKK ve mezhepciler bir kenara itilmiyor,siz savunma yaparken,sanki sadece Tayyip Erdogan'a elestiri yapiliyor yaniltmasi ile hareket ediyorsunuz.Gercek olan sey,bugün icin iktidarda olan Tayyip Erdogandir.Erdogan'nin gecmisi sir degil herkes biliyor,onun nasil milletvekili olduruldugunuda herkes biliyor.Tayyip Erdogan'in Türkiye Cumhuriyeti hakkinda söyledikleride tazeligini korumaktadir.

Siz Tayyip Erdogan'i begenebilirsiniz,ben begenmiyorum.Siz onu masum görebilirsiniz,ben görmüyorum.Ama bizlerin kisisel görüsleri önemli olmamalidir, önemli olan Savunulan ve karsi olunan kisinin gerceklerini objektif bir gözle görebilmektir.Türkiye'nin temel taslarini oynatanlar o yikimin altinda kalmaktan kendilerini kurtaramazlar.

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.