Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 hahahayttttt.... valla süpersin şikerim..kız nirden buldun bu resmini siyahx'in...valla karizması konuşturmuş kendini yine.. bu bitanecik mavi düğmem..güzel Leylam..şu şirinliğe bi bakın..minik balerinim benim bu da rapunzelimiz..yani Frozenim..küçük hemşire..şimdilerde daha ziyade hasta ediyor kendisi siyahx kardiş..itfaiyeciliğe özeniyormuş o yıllar..sonradan karanlık işlere merak sardı maalesef veeeee..işte huzurlarınızda sarmaşığım..Sardunyam bilgisayar başında yine fazla mesai yapmış..bakarmısınız şu haline canim pembe dugmem benim nihayet guzel bir resmimi gorebildim burda,tombul balerin.. Sardunyam'i simdilik goremiyorum ama hemsire Frozen de cok tatliymis hani ee kimin torunu Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 hahahayttttt.... valla süpersin şikerim..kız nirden buldun bu resmini siyahx'in...valla karizması konuşturmuş kendini yine.. bu bitanecik mavi düğmem..güzel Leylam..şu şirinliğe bi bakın..minik balerinim benim bu da rapunzelimiz..yani Frozenim..küçük hemşire..şimdilerde daha ziyade hasta ediyor kendisi siyahx kardiş..itfaiyeciliğe özeniyormuş o yıllar..sonradan karanlık işlere merak sardı maalesef veeeee..işte huzurlarınızda sarmaşığım..Sardunyam bilgisayar başında yine fazla mesai yapmış..bakarmısınız şu haline canem benim sanırsam kankam ve ben aynıyız... canim pembe dugmem benim nihayet guzel bir resmimi gorebildim burda,tombul balerin.. Sardunyam'i simdilik goremiyorum ama hemsire Frozen de cok tatliymis hani ee kimin torunu nenelerin bidenesi.... tıpkım sana benziyoz..kankam ve ben Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Buda _AngeL_Cara ay ne tatlıymışım Bak bu ise sensin Kız ne poz vermişin öle artist Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 canem benim sanırsam kankam ve ben aynıyız... nenelerin bidenesi.... tıpkım sana benziyoz..kankam ve ben kiss cidden de ikiniz bana cok benziyorsunuz,ben misiniz yoksa.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 e cevap hakki dogmustu.. uyuyan guzel Dilosum.. bu canim torunum Frozen.. siyahx.. Sardunya ablam,bebeginin adini Oya koymus.. ben suheda'yi da buldum.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 bayağıdır bakmıyodum almış başını gitmiş burası bu diloş ve ben dayak atan ben yiyen diloş Buda kankam kankamı çok kızdırmışlar Sardunyam ablam kuşlar bile ablamı çok seviyor süheda sanırım yoruma gerek yok leylam herzamanki gibi sakin sakin oynuyo vee jön Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Pişşt Kankii;Resmimizi çekiyorlar,gülümse.. (Mine,ve Gece'm) Anam bis pek bi datlıymışıs kıs kankim Tşkler abicim ya banane kankim olmadan gitmemmmmmm, ya kankim de gelcek, ya da bir adım bile atmıycam (gece yağmurum) Yuk kıs Gloriam kankim olmadan da gidebilerem ben Tşkler cnm Alıntı
Φ McQueen Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 ya şu fotoğrafları nasıl yapıyonuz image shuck mudur nedir ordan nası yapıonuz yapamıyorummm Alıntı
Φ McQueen Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 suheda ne tatlıymışsın sen bakiim vede çok değişgensin biraz büyümüşsün hemen değişmişin .....leşmişin suheda ne iş? Alıntı
Φ McQueen Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 tangerin boşiq buda sensin biraz fazla jöle sürmüşsün ama Alıntı
Φ McQueen Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 la bhoöme bak bu sensin seni uykucu seni yine esneyerek yıkmışsın ortalığı Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 haha.. bu da egzo.. o zaman da ç-p-k-ı-n Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.