Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl Yoğun uğraşlarımla Gönüldaşımın küçüklük resmini buldum İşte huzurlarınızda Geceyağmurunun küçüklüğü Biraz sümüklüymüş ama o kadar olucak yani
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl Yazar Veeeee işte sardunyam kendisi küçükken acı yemeği çok severdide
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl Yoğun uğraşlarımla Gönüldaşımın küçüklük resmini buldum İşte huzurlarınızda Geceyağmurunun küçüklüğü Biraz sümüklüymüş ama o kadar olucak yani Aboowww bu benmiyim Gerçi bana pek bensemiyor Benim küççükkene saçlarım lüle lüle gibimdi kıs gönüldaşım Öldüm bittim Ama kankim görmesin
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl Yazar İşte Siyahx Beşiktaş maçını izlerken çekilmiş küçüklük resmi fanatikliği o zamandan belliymiş
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl İşte Siyahx Beşiktaş maçını izlerken çekilmiş küçüklük resmi fanatikliği o zamandan belliymiş Ana!! benim resmimi nereden buldun Bu arada kendi küçük resmini neden koymuyorsun acaba süheda
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl Veeeee işte sardunyam kendisi küçükken acı yemeği çok severdide kısss gözlerim yerinden oynamış, çokmu acıymış ki? mesi şekerim en kısa zamanda senin resmini bulacağım hadi bakalım
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl sardunyam ablam allaalla evin içine güneşmi doğmuş tu hatırlamıyorum kendi ışığımdan göslerim kamaşmış olmalı diloş egzo kankam (frozen) leylam bu arkadişleri tanımam etmem, küçükkende tanımazdım zaten
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl suheda..süper bi çalışma olmuş arkideşim..ellerine sağlık.. insan 7 sinde neyse 77 sinde de odur öyle di mi? ben mesela caponmuşum haberim yok ..dimek ki yine bir capon olaraktan hayatıma kaldığım yirden devam ediciim... buda siyahx'in yine bebeklik fotolarından biri..vücutça olmasada,eli yüzü bayaa gelişmiş artıkın suheda bi pozda senden buldum canım..müsaadenle
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl kankama haksızlık ediyosunuz ama işte benim kankam siyahx buda hamarat sardunyam buda romantik diloş buda nenecim buda suheda buda gece yağmuru
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 18 yıl Yazar ahanda korktuğum başıma geldi topicimi katletmiş sabırsız şeyler,yahu ben hepinizin resimlerini tek,tek yayınlayacağım az durun
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 18 yıl leylam ehem..benim guleryuzlu bir bebek oldugum dogru, ama bu kadar salyali gulmezdim yaww buda nenecim iste nenesinin bidenesi nasil da bilir nenesini kis sen o zaman var miydin?
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 18 yıl Yazar Şimdiki üyemiz Diloş buna annesi yemek,yemeği öğretene kadar neler çekti,işte bu yüzden sulu yemek yasak buna,özbek pilavı ile idare ediyor pasaklı şey.....
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 18 yıl soldan sağa egzorsist,siyahx,sardunyam ablam fanatik beşiktaşlılar kankam frozen süheda Leylam
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 18 yıl buda gece yağmuru Ellerine sağlık Frozencim Hah işte en doğru resim bu buda diloş Diloş anam sen nasıl girdin oaraya
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 18 yıl soldan sağa egzorsist,siyahx,sardunyam ablam fanatik beşiktaşlılar evet bu cok dogru Leylam olmiyii ama beylee tamam,butun bebekler guzeldir ama.. neyse..
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 18 yıl Yazar Soldan sağa frozen,yamyam,mineu,gloria,natalia,erbay,egzorsist,gülsüm,sedelina,ve koltuğun tepesinde ki taurus...
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 18 yıl Soldan sağa frozen,yamyam,mineu,gloria,natalia,erbay,egzorsist,gülsüm,sedelina,ve koltuğun tepesinde ki taurus... ayyy ben bunları yerim..nasıl tatlılar suhedam bende cuk oturmuşum yani daha o zamandan belliymiş en sevdiğim rengin siyah olduğu...ve bu kadar suratsız olucağım... ana resim yok oluverdi birden....
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 18 yıl taurus siyahx ve kedi yiyen beyaz arkadaşı egzorsist sardunyam frozen
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.