Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 14 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 14 saat önce Çin inanılmaz bir servis yüzdesiyle oynuyor sanki hiç kaçırmıyorlar... Aslı Kalaç attığı servislerin çoğunu kaçırıyor...
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 14 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 14 saat önce VNL kadınlarda Çok rahat kazacağımız bir maçı zora soktuk ama yine de kazanmasını bildik. Çin: 2 - Türkiye: 3
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 14 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 14 saat önce VNL Kadınlarda İtalya Güney Brezilyalı'yı 3-0 yendi
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 12 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 12 saat önce VNL Kadınlarda Japonya Dominik Cumhuriyetini darmadağın etti 3-0
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 9 saat önce VNL Kadınlarda Polonya Belçika'yı 3-0 yendi
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 4 saat önce Daniele Santerelli bugünkü maçtan sonra TRT Spor'a verdiği demeç Gerçekten inanılmaz. Voleybol bazen gerçekten harika olabiliyor. Bu sporu seviyorum. Bu takımı seviyorum. Bu milli takımı gerçekten çok seviyorum. Harika bir şey. Bugün yaptığımız şey, kariyerimin en çılgın görüntülerinden biriydi. Gerçekten çok mutluyum çünkü bence üçüncü setten sonra, bu şekilde oynayan her takım maçı bırakabilirdi. Özellikle ev sahibi olan ve kendi seyircisinin önünde oynayan bir takıma karşı. Ve sonra skor 24-20’ydi. Bu yüzden gerçekten inanılmaz bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Bugün her oyuncu katkısını verdi. Bence herkese gerçekten bir takım olduğumuzu gösterdik. Herkes sınırlarını zorlayarak elinden geleni yaptı, dedim ya, ama asla pes etmedik. Ve bu, benim gerçekten çok sevdiğim bir şey. Her şeyden önce, biz mükemmel değiliz diyoruz ama biz Türkiye’yiz. Bu, kariyerimin en çılgın doğum günüydü. TRT Spor
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 4 saat önce Hande Baladın Çin maçından sonra verdiği demeçte şöyle dedi Muhtemelen bu gece uyuyamayacağız ama harika bir maçtı gerçekten. Maçın başından sonuna kadar sahada inanılmaz bir mücadele vardı. Türk Milli Takımının pes etmeyişini bir kez daha gösterdik.
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 4 saat önce A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2025 Voleybol Milletler Ligi'ndeki dördüncü maçında Çin'i 2-1 geriye düştüğü müsabakada 3-2 mağlup etti. VNL'de ilk haftayı 4'te 4 ile tamamlayan Millilerimiz, puanını 10'a çıkardı. ÇİN-TÜRKİYE: 2-3 HAKEMLER: Stefano Cesare (İtalya), Paul Catalin Szabo-Alexi (Romanya) ÇİN: Gong, Zhuang, Wang, Zhang, Wu, Chen, M.Wang (L) (Yang, Wang A., Dong, Zou, Tang) TÜRKİYE: Aleksia, Ayşe, Berka, Elif, Hande, Aslı, Eylül (L) (Saliha, Dilay, Yaprak) SETLER: 25-19, 20-25, 31-29, 26-28, 12-15 SÜRE: 2 saat 10 dakika
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 4 saat önce Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nin ikinci haftasında 18-22 Haziran 2025 tarihlerinde İstanbul'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda sahne alacak. Milliler İstanbul etabında Dominik Cumhuriyeti, Kanada, Güney Kore ve Brezilya ile mücadele edecek. Program şu şekilde: 18 Haziran 19.30 Dominik Cumhuriyeti-Türkiye 19 Haziran 19.30 Kanada-Türkiye 21 Haziran 19.30 Güney Kore-Türkiye 22 Haziran 19.30 Türkiye-Brezilya
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 4 saat önce Alexia Karutasu'dan maç sonu mesajı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 4 saat önce Mutlu Yıllar Daniele Santerelli
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 4 saat önce Dört Dörtlü zafer selfisi
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 4 saat önce İstanbul bekle bizi, biz geliyoruz
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 4 saat önce Ferhat Akbaş'ın çalıştırdığı Japonya Kadın Voleybol takımı VNL (Milletler Ligi) ilk ayağında 4 maçın sonunda 4 galibiyetle Puan sırasında 12 puanla zirveye oturdu Hollanda: 0 - Japonya: 3 Sırbistan: 0 - Japonya: 3 Kanada: 0 - Japonya: 3 Dominik Cumhuriyeti: 0 - Japonya: 3
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 3 saat önce Söylemeden geçmek istemiyorum ve aynı şekilde bu söyleyeceklerimi Çin'deki birinci ayaktan önce milyonlarca insanımız aynı şekilde düşündüğüne eminim. Kadroyu ilk gördüğümde aklıma gelen ilk şey OHA demek oldu. Kadroda Elif Şahin, Hande Baladın, Derya Cebecioğlu, Simge Aköz ve Aslı Kalaç vardı. Listede ağır toplarımızdan hiç birisi yoktu. İlk maça çıktığımızda hiç güven vermediler ama daha sonra Polonya maçı benim fikrimi yüzde yüz değiştiren maç oldu. Ondan sonra Çin maçını kendi yaptığımız hatalarla verecek duruma gelip daha sonra maçı 3-1 almamız benim düşüncemi tas tamam değiştirdi. Özellikle Alexia Karutasu, Deniz Uyanık, Yaprak Erkek, Hande Baladın'ın performansları inanılmazdı. Sadece bu mu bütün takım inanılmaz şekilde oynadı. Hele Polonya'nın tam takım kadınlarımızın karşısına çıkması ve 3-2 kaybetmesi inanılmaz bir dönüm noktasıydı. Geliştirilmesi gereken yerler yok muydu? tabi ki vardı. Bunları yukarıda ki iletilerde belirtmiştim.
Önerilen İletiler
Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın
Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...
Bir Hesap Oluşturun
Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!
Yeni Bir Hesap OluşturunGiriş Yap
Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.
Giriş Yapın