Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

* Ay bu akşam değişik birşey yapalım (Bırak)

* Ay şekerim saçlarım böyle mi güzel şöyle mi güzel (Bırak)

* Bazı şeyler artık bana yetmiyor (Bırak)

* Annem seninle tanışmak istiyor (Bırak)

* Babam seninle tanışmak istiyor (Bırak)

* Kendimi asmak istiyorum (Bırak)

* Bugün kendimi yorgun hissediyorum (Bırak)

* Uçur beni (Bırak)

* Hadi yiğidim aslanım kalem kaşlım (Hemennnnnn)

* Yaa bu ay ki telefon faturamı sen ödesen (Düşünme bile)

* Pelin'in erkek arkadaşının arabasını gördün mü (Neee bırak tabi)

* Ben de mi o kıyafetten alsam (Koşarak uzaklaş)

* Sinema mı olmaz ya günümüzü sinema ile berbat etmiyelim ama sen bilirsin (Bırak bırak bırakmakla kalma tokat at)

* Kendimi bu akşam ölecekmişim gibi hissediyorum (Bırak)

* Evlenirsek ben ütü ve çamaşır olayına girmem (Bırak imkanın varsa kafa at, yere düşerse tekme ile devam et)

* Ayyy bu kıyafet sana hiç yakışmamışşş (Sus ve başka bir tarafa doğru ıslık çalarak yürümeye başla)

* Şakaların batıyoooooooooooo (Uçan tekme at)

* Diş etlerimde iltihaplanma çıktı öpüşmeyelim bir süre olur mu hayatım (Döner tekme at midesine)

* Cep telefonunu çaldırır kapatırsa (Polis karakoluna yönlendir, bırak)

* Hayatım ben makyajımı yapıp aşagıya ineceğim deyip 2 saat gecikiyorsa (Gözüne parmağını sok)

* Burnumu biraz kaldırsam mı (Kulağını ısır)

* Siz erkekler futboldan ne anlıyorsunuz (Koşarak omuz at)

* Özür dilerim geciktim (Sopa varsa etrafta sopa ile kovala yoksa taş bul gerisini bırak içindeki hayvan bitirsin)

* Komik ayakkabılar giyiyorsa (Ben karışmıyorum bu kısma isteyen istediğini yapsın)

* Eski erkek arkadaşımla bir yemek yesem ne olur ki hem bana önemli bir şey söleyecekmiş çok merak ettim (Son * sözleri mi mezartaşı için biraz uzun oldu da...)

* Başkalarının hikayelerini dinleyipte siz erkekler çok hayvansınız derse (Kafa göz dal ben suçu üzerime alırım)

* Evlenince ben senin ayağına basacağım (Öyle bir tokat at ki allahı şaşsın)

* Ben eski hayatımda bir diktatörmüşüm biliyor musun (İstiklal marşını söylet smile )) ama siz şeklini biliyorsunuz kankalar)

* Şu anda seninle konuşamam evde misafirler var (Dürbünlü tüfekle vur 250 metreden)

* Ay sıkıldım çıkalım bu filmden (Patlamış mısırların hepsini zorla yedir)

* Sevgililer gününde sana ayı alırsa (Kafaderisi kemerini süslesin veya postu şömineni)

* Hayır o arkadaşınla görüşmeni istemiyorum (!!!!!!)

* Ağzı açık yemek yediği zaman (Masayı fırlat sandalyeyi kır kafasında)

* Alo kocacım naber (!!!! evlenmeden hele aman amannnnnnnnn. bırak bırak hatta bırakma kaç.....)

* Bu listeyi istediğiniz kadar uzatabilirsiniz.... Ama en iyisi hiç başlamamak :))

Gönderi tarihi:
* Ay bu akşam değişik birşey yapalım (Bırak)

* Ay şekerim saçlarım böyle mi güzel şöyle mi güzel (Bırak)

* Bazı şeyler artık bana yetmiyor (Bırak)

* Annem seninle tanışmak istiyor (Bırak)

* Babam seninle tanışmak istiyor (Bırak)

* Kendimi asmak istiyorum (Bırak)

* Bugün kendimi yorgun hissediyorum (Bırak)

* Uçur beni (Bırak)

* Hadi yiğidim aslanım kalem kaşlım (Hemennnnnn)

* Yaa bu ay ki telefon faturamı sen ödesen (Düşünme bile)

* Pelin'in erkek arkadaşının arabasını gördün mü (Neee bırak tabi)

* Ben de mi o kıyafetten alsam (Koşarak uzaklaş)

* Sinema mı olmaz ya günümüzü sinema ile berbat etmiyelim ama sen bilirsin (Bırak bırak bırakmakla kalma tokat at)

* Kendimi bu akşam ölecekmişim gibi hissediyorum (Bırak)

* Evlenirsek ben ütü ve çamaşır olayına girmem (Bırak imkanın varsa kafa at, yere düşerse tekme ile devam et)

* Ayyy bu kıyafet sana hiç yakışmamışşş (Sus ve başka bir tarafa doğru ıslık çalarak yürümeye başla)

* Şakaların batıyoooooooooooo (Uçan tekme at)

* Diş etlerimde iltihaplanma çıktı öpüşmeyelim bir süre olur mu hayatım (Döner tekme at midesine)

* Cep telefonunu çaldırır kapatırsa (Polis karakoluna yönlendir, bırak)

* Hayatım ben makyajımı yapıp aşagıya ineceğim deyip 2 saat gecikiyorsa (Gözüne parmağını sok)

* Özür dilerim geciktim (Sopa varsa etrafta sopa ile kovala yoksa taş bul gerisini bırak içindeki hayvan bitirsin)

* Komik ayakkabılar giyiyorsa (Ben karışmıyorum bu kısma isteyen istediğini yapsın)

* Eski erkek arkadaşımla bir yemek yesem ne olur ki hem bana önemli bir şey söleyecekmiş çok merak ettim (Son * sözleri mi mezartaşı için biraz uzun oldu da...)

* Başkalarının hikayelerini dinleyipte siz erkekler çok hayvansınız derse (Kafa göz dal ben suçu üzerime alırım)

* Evlenince ben senin ayağına basacağım (Öyle bir tokat at ki allahı şaşsın)

* Ben eski hayatımda bir diktatörmüşüm biliyor musun (İstiklal marşını söylet smile )) ama siz şeklini biliyorsunuz kankalar)

* Şu anda seninle konuşamam evde misafirler var (Dürbünlü tüfekle vur 250 metreden)

* Ay sıkıldım çıkalım bu filmden (Patlamış mısırların hepsini zorla yedir)

* Sevgililer gününde sana ayı alırsa (Kafaderisi kemerini süslesin veya postu şömineni)

* Hayır o arkadaşınla görüşmeni istemiyorum (!!!!!!)

* Ağzı açık yemek yediği zaman (Masayı fırlat sandalyeyi kır kafasında)

* Alo kocacım naber (!!!! evlenmeden hele aman amannnnnnnnn. bırak bırak hatta bırakma kaç.....)

* Bu listeyi istediğiniz kadar uzatabilirsiniz.... Ama en iyisi hiç başlamamak :))

:D:D bencede valla. doğruya doğru ben söylersem bunları benide bıraksınlar :D:D

ama yinede en iisinin hiç başlamamak olduğu daha doğru gibi geldi ;)

Gönderi tarihi:

walla en iyisi başlamamak da walla ben bilmem :lol::D:P

bide bu maddelerin erkeklerin için olanını yazsak oda komik olurda ben yazmayım... :D

Gönderi tarihi:
:w00t::sweatingbullets: Bence kızları ne zaman bırakmalı değil ne zaman öldürmeli olmalıydı konu başlığı,ama ne yalan söyliyeyim çok komikti :D

:lol: yuh canım daha neler...onlar birer gül :wub: ...içlerinde diken çıkan istisnalar hariç. :P ...hiç bir kızda ben dikenim demez demesinde zaten... ;)

ama çok komik ben bir kaç kere daha okudum çok komik...

Gönderi tarihi:

ya tamamda hos guzel güldük de yaptigi seyleri karsidaki begenmiyorsa birakir...tekme tokat ne oluyor :) okadarda agir olmamali cezasi bence ;)

Gönderi tarihi:
ya tamamda hos guzel güldük de yaptigi seyleri karsidaki begenmiyorsa birakir...tekme tokat ne oluyor :) okadarda agir olmamali cezasi bence ;)

pehehe yaff hiç olurmu nadide bir gül hepsi onlara dayak atılırmı hiççç :wub:-_- tövbe tövbe

:lol::P şaka yapıyoz canim..

Gönderi tarihi:
pehehe yaff hiç olurmu nadide bir gül hepsi onlara dayak atılırmı hiççç :wub:-_- tövbe tövbe

:lol::P şaka yapıyoz canim..

basta hep böyle diyorlar zaten.... saka oldugunu biliyorum canim bu zamanda tokat atmak bir kadina....no comment yani ....

Gönderi tarihi:
basta hep böyle diyorlar zaten.... saka oldugunu biliyorum canim bu zamanda tokat atmak bir kadina....no comment yani ....

ama öyle :(:unsure: başkasını bilmem ama bende başta veya sonradan diye bişey olmaz zannetmiyorum...büyük söylemeyimde ...

ama hanımlara dayak bizde olmaz.... ;)

Gönderi tarihi:

kadınlar hayatımızın bir parçası kanımca.

onlar bir çicek dokunurken narin davranmalı gerektiğinde bakımı yapılmalı...

kısaca gülü seviyorsak dikenine katlanmalı. onlar çok nazlanmayı ister.

isteklerini tam yapmazsakta yapıyormuş gibi davranmalı biz erkekler. kısaca

kadınsız erkek, erkeksiz de kadın yapamaz di mi doğa kanunu. onlar tek kullanımlık bir nesne değiller, öylecesine bırakı verilsin.

erkeğinden istekte bulunmayan kadın, başka birilerinden isteklerde bulunması olasıdır.

kanımca kadın dürüst olduğu sürece bırakılmamalı.

Gönderi tarihi:
güzelyaz::::

çorap meselesini anlayamadım bir açıklama yaparsan genel kültürüm artmış olur.

bunda anlaşılmayacak ne var :) çorabı ne zaman atmalı gibi olmuş başlıkta.tamam yukardaki bazı maddeler abartılıda ne demek kızları ne zaman bırakmalı -_-

Gönderi tarihi:

şimdi anladım.

çorap benzetmesi orjinal olmuş. çorap haftada bir kaç kez değiştirilen bir nesne, üstelik çoğukez kıyafetlerimize göre giyiniriz çorabı.

o zaman şu kızlarıda değiştirelim bulunduğumuz yerlere göre(sinema için, piknik için, konser... liste uzar.)

bu kadar basit olamaz zaten sevgili değiştirme, olmamalıda..

Gönderi tarihi:
komik olmuş :D sevgilisine çorap gözüyle bakanlar talimatnamesi gibi -_-

peheheh

bu bir şaka yaa fazla alınmaya gerek yok güzelyaz cım şaka daa :lol::blushing:

Gönderi tarihi:
Canını sıktımı hatunu salmalı sebebi yoktur anam.

Güzel şarkıdır severim :D

Kızları salmak zor mu kolay mı bilmiyom ama sana bi sır veriim mi? hemde bak her zaman öğrenemiceen bi sır.

bak, sevgilin sana çok kez "bitti" der dimi? ama bitmez, sürer... ama bak öyle bi "bitti"si vardır ki kızların. o noktaya getirmiceksin hiç bi kızı. o bam teli gibi bişey. o noktaya gelip gerçekten "bitti" derse kızlar, ne kadar severse sevsin geri dönmezler. imkansızdır. aşkından falan ölse bile geri dönmez. işte hiç bi zaman sevgilini o "bitti" noktasına getirmiceksin. kızların tek ortak noktası budur. ciddiyim bak. ;) hiç şaşmaz...

Gönderi tarihi:

başLamamak güzeL bi fikir.. ama bi kızLa iLişkinizde cep teLefonu çaLdığında sizin görmeyeceğiniz şekiLde açyor, uzakLaşıyorsa veya yanınızdan bırakın.. veya sessizdeysede bırakın.. ya gerçekten asLında neyin davasını yapyoruz.. kız arkadaş edinmeyeLim en iyisi :P

Gönderi tarihi:

Kızları salmak zor mu kolay mı bilmiyom ama sana bi sır veriim mi? hemde bak her zaman öğrenemiceen bi sır.

bak, sevgilin sana çok kez "bitti" der dimi? ama bitmez, sürer... ama bak öyle bi "bitti"si vardır ki kızların. o noktaya getirmiceksin hiç bi kızı. o bam teli gibi bişey. o noktaya gelip gerçekten "bitti" derse kızlar, ne kadar severse sevsin geri dönmezler. imkansızdır. aşkından falan ölse bile geri dönmez. işte hiç bi zaman sevgilini o "bitti" noktasına getirmiceksin. kızların tek ortak noktası budur. ciddiyim bak. ;) hiç şaşmaz...

Zaten o dereceye getirmem. İstesem de getiremem ki.

Gönderi tarihi:

:unsure:

:lol:

Gönderi tarihi:

:unsure:-_-:lol::lol::lol:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Ya<zaten o ebedi bitti noktasina getirildi ise dönmez gider,bi baskasini bulur onuda bitti noktasina getirir yine gider,ee neye benzer bu...?hem sevgilim bana bi defa bitti derse,ben iknciyi söyletene kadar beklemem ki zorum ne yani?Beni sevse bitti demez ha illede bitti demesi gerekiyorsa bende tamam bittiyse bitti derim,özgür olurum canima mihnet..

saygilarla :sorcerer:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.