Misafir unutkan Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2016 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2016 Arkadaşlar merhabalar, fransızca olduğunu tahmin ettiğim bir şarkıyı hatırlayamıyorum. 3-4 yıl önce dinlediğim bir kadın şarkıcının şarkısı. kıvırcık saçlı bir kadın sokakları gezerken şarkıyı söylüyordu. hareketli bir şarkıydı. umarım bilen birileri vardır, çok bilinen bir şarkıcı olmadığını düşünüyorum çünkü. yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler şimdiden... Alıntı
Misafir hpnozy Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2016 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2016 Merhaba arkadaşlar yabanci bir klip arıyorum, beats pill kullanilmis zenci klibi müdürün odasina giriyorlar beats den müzik açıp şarkıyı kendisi çalıyor hareketli kafayi yedim ama bulamıyorum yardımcı olursaniz savinirim. Mailim bariscanbiyik@gma..... Alıntı
Misafir Bir çocuk Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2016 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2016 selam arkadaşlar. benim aradığım klipte siyah bir adam vardı şarkının adı rabbit diye hatırlıyorum ama birçok yerde aradım bulamadım.karşıma saçma sapan şarkılar çıktı . klip hakkında hatırladığım tek şey afrikalı bi siyah adam afrikada bir ülkede şarkıyı söylüyor. başında ise çok güzel bir melodisi vardı. keman sesi gibi. yardımcı olursanız çok sevinirim 2 haftadır bu şarkıyı arıyorum Alıntı
Misafir Tontiş Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2016 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2016 Arkadaşlar genç tvde dinledim bi pop şarkıydı klibin başında geçen olay şöyle kız afamın arabasında bi yüzük buluyor sonra adama kızıyor tokat atıyor arabadan iniyo adam kızın eline yüzüğü geri veriyor falan acaba biliyor musunuz saolun şimdiden Alıntı
Misafir Ozgaa Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2016 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2016 Merhaba arkadaslar bende bi klip ariyorum. İngilizce bir sarki. Klipte bir kadin ve erkek arkadasi var ama kadin tek tek baska erkekleri ölduruyordu Alıntı
Misafir Misafir Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2016 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2016 Bir sarki ariyorum deniz kenarinda 5 ile alti erkek ve bir kadin dans ediyorlar sarkinin icinde ma ma diye geciyor 2011 de ninlemistim simdi bir turlu bulamiyorum Alıntı
Misafir omrfrkyzk Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2016 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2016 bende bir şarkı arıyurum herkes gibi 2000 lerdeydi snırım iki kadın biri esmer biri kumral pembe gözluklu banka soya iki erkegin arabasını çalıp kaçarlarken bir genç şerifin kovalaması ve sonuna doğru kızların cazibesine kapılıp aracını reklam panosunadan ucurarak son bulması ile biten bi klip yarım edin beynımı yiyor bulamıyorum ( şuna biri bi el atsin allh rızası içimn Alıntı
Φ cem01 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2016 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2016 selamlar bende bi şarkı arıyorum kolay bi şarkı ama bi türlü aklıma gelmedi dhs-house of good ve mad house- like a prayer müzikleriyle aynı tempo olarak şarkının girişinde alkışlıyorlar kalın sesli adam ladies and gentlemen diyor bişeyler daha dior sonra güm güm giriyor şarkı.. tsk Alıntı
Misafir CoolveHissiz Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2016 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2016 Bende bi şarkı arıyorum 4 5 yıl önce yabancı bi şarkı kliptek heryer pembeydi bir sürü kadın vardı ama sadece oraya kartı olanlar çıkıp dans ediyodu sonra iki sevgili geldi biraz atıştılar sonra kız kartını gösterdi ve onlarla dans etmeye başladı bide adam geldi galiba düet olması lazım herkez hemşire kıtafeti vardı lütfen yarım edin Alıntı
Misafir 709 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2016 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2016 Meraba ben türkçe bir şarkı arıyorum uzun zamandır. 2 sene önce dinlenmiştim sanırım şarkı söyleyenin üstünde beyaz uzun bir elbise giymis.terk edilmiş bir ev ve agaçlık bir alanda çekiliyor kız kurekle toprağı kaziyo. biraz aksiyonu birsey. Erkek ve bayanın arasında geçiyor. Bide hatırladım kadarıyla söyleyen kişi terk edilmiş evindeki masanın yanında şarkı soyluyordu.yardim ederseniz çok sevinirim Alıntı
Misafir Misafir Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2016 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2016 BENDE BİR ŞARKI ARIYORUM ADAMLAR ÇOÇUKLARIYLA AYNI GİYİNMİŞ DANS EDİYOR Alıntı
Misafir mlsabsr Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2016 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2016 1950 1980 arası bir şarkı opera soft rock karışımı bir sarkıydı klipte aldatma vardı ve kadın gelinlikle yatıyordu ölüyordu sonra saırım 4-5 gündür düşünüyrum yaa Alıntı
Misafir N heisenberg12 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2016 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2016 Bi şarkı arıyorum şarkıda yabanci 4 adam opera yapıyorlardi galiba Fransızlar di klip sahnede geçiyor Alıntı
Misafir DMUZ Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2016 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2016 MERHABA ARKADAŞLAR BİR ŞARKI ARIYORUM KLİBİNDE BÖYLE SİYAH TAKIM ELBİSELİ SİYAH GÖZLÜKLÜ ADAMLAR GÖKDELENİN TEPESİNDE ŞARKI SÖYLÜYORLARDI ESKİ BİR ŞARKIYDI YABANCIYDI 5 SENE FELAN OLMUŞTUR NUMBER ONE DA ÇOK ÇIKARDI ŞARKININ TÜRÜ ALTERNATİF ROCK OLMASI LAZIM BÖYLE SLOW ÇOK DA DEĞİL AMA HATIRLAYANLARINIZ YARDIM EDERSE SEVİNİRİM Alıntı
Misafir aslanz61 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2016 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2016 90Lardan kalma Ciguli-Baldız Aygün-Vursunlar beni Klipleri cok net hatirliyorum ama hicbiryede bulamadim.Artik kendimden suphe etmeye basladim bu klipler yok mu die Alıntı
Misafir Ashee Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2016 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2016 Arkadaşlar benim izlediğim klipte 3-4 kişi vardı içlerinde kadında vardı bunlafr mavi saçlı mavi gözlüydü yanyana dizilmişlerdi sadece yüzleri vardı robot gibiydiler yabancı bir şarkı lütfen bilenler yardim etsin kafayı yicem yaap Alıntı
Misafir Misafir teoist Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2016 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2016 Bende bır klip arıyorum , eşiyle tartışan bır kadın küçüklüğününe gıdıyor ve anne babasının kavgalarını hatırlayan kucuk bır kız çocuğu .Kadın eşyaları kırıyor Taylor Switf mine olması lazım Alıntı
Misafir Misafir teoist Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2016 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2016 BENDE BİR ŞARKI ARIYORUM ADAMLAR ÇOÇUKLARIYLA AYNI GİYİNMİŞ DANS EDİYOR https://www.youtube.com/watch?v=oiKj0Z_Xnjc bu olması lazım Alıntı
Misafir anektod Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2016 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2016 ELİNDE BİR KİTAPLA PAZAR GİBİ Bİ YERDE ..........QUESTİON DİYE BAĞIRAN Bİ EVSİZİN OLDUĞU YABANCI R&B TARZI BİR KLİP ARIYORUM Alıntı
Φ Phoenix3435 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2016 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2016 Gercekten bu klibi bulabilirseniz cok sevinirim dj olmaliydi yabanci. 3 klibini izlemistim hatta youtube da. birinde 3 erkek kiz arkadaslariyla vespa motorlarla sahil kenarinda geziyorlar gozluk falan aliyorlar. Birinden konteynirlarin oldugu bi alanda araba yarisi yapiyorlar. Birinde de bi evde noel kutlamasi gibi bisey yapiyorlar sanal karlar falan. Gercekten bunu bulsaniz bikac yildir kafamdaki soruyu yanitlarsiniz yaklasik 6 yil falan olmus olabilir bunlari izleyeli Alıntı
Φ muust Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2016 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2016 bende bir klip arıyorum klip yabancı bir evin garajının önünde geciyor bir grup söylüyor solist bayan sağda ve solda pikap araçlar var hareketli güzel bi klip Alıntı
Misafir misafirperver Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2016 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2016 Herkese merhaba. 2006-2007 yıllarında meşhur olan bir klip arıyorum kırmızı bir bikini ile kırmızı bir arabayı köpükle yıkayan ve üstünde dans eden bir kadın şarkıcı vardı aynı anda da bir bar içerisinde dans yapıyorlardı klibin sonlarına doğru gitar çalan yaşlı bir kovboy tarzında bi adam vardı şarkıcı onu öpüodu falan bu klibi bulmamda yardımcı olursanız sevinirim. jessica simpson-these boots Alıntı
Misafir king Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2016 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2016 Merhaba...Bende bir klip arıyorum.Üstü açık bir otopark var.Otoparkta kimse yok.Sadece bir araba var.Arabanın kaputunun üstünde bir kız bir oğlan var birbirlerine bakıyorlar.Gece vakti.Hava soğuk.Sanatçımızda gökyüzünde yıldızların arasından şarkı söylüyor.Böyle yıldızları çizgiyle birleştirip burçları oluştururuz ya o kılıkta.Hareket ederek şarkı söylüyor.Tarihini bilmiyorum 2005 2009 olabilir.Yabancı bir klip.Coldplay tarzı aradım ama bulamadım.Bulanlara şimdiden teşekkür Tamam tamam buldum aramayın https://www.youtube.com/watch?v=SoD0Jgofbt0 Alıntı
Misafir Dilara Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2016 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2016 Merhaba, ben de bir şarkı arıyorum. 2003 veya 2004 yıllarıydı sanırım. Yabancı, pop tarzıydı. Klip mavi ağırlıklıydı. Adam klipte tek başına şarkı söylüyordu. Hatta aynı adam bazı sahnelerde iki kişiymiş gibi gösteriliyordu. Yıllardır o şarkıyı arıyorum. Bu arada şarkı ingilizce değil. Alıntı
Misafir Dilara Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2016 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2016 Bu arada şarkıyı söyleyen adam esmer, kısa saçlıydı. Klibin bazı sahnelerinde animasyonumsu görüntüler vardı. Şarkıcı, klipte tek başına yer almıştı. Mavi ağırlıklı bir klipti. Hareketli bir şarkıydı. Pop tarzı. 12 yıldır o şarkıyı arıyorum. Müziği aklımda ama burada tarif etmek imkansız. İngilizce değildi. Bulan kişiye dua edeceğim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.