Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Merhabalar ben de bir şarkı arıyorum, klipte orak ve çekiç yürüyordu, çizimdi; hareketli bir parçaydı

ya pink floyd sarkisi olan the walldan bahsediyorsun ya da suan adi aklima gelmeyen baska bir klipten.
  • Cevaplar 933
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Merhaba bir şarkı arıyorum (yabancı Kızı evden atıyorlar kız şehre doğru filan gidiyor kızı dışladıkları içinde içinde kin büyüyor ve kasırda gibi bir şey şehre doğru geliyor) bukadar hatırlıyorum bide şey var Donsa öyle bişey di onu hatırlıyorum bi yardım edicek varmı smile.png teşekkürler 

https://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

Gönderi tarihi:

bende bi klip arıyorum paris te geçiyo şarkının adı muhtemelen love 1 beyaz kadın 1 beyaz erken 1 de siyahi erke vardır bilen yardımcı olabilr mi

Bende bir şarkı arıyorum ama şarkının hiç bir şeyini bilimiyorum siz biliyormusunuz?

Gönderi tarihi:

Ben bi şarkı arıyorum türkçe rap klip değil ekranda siyah zemin üzerine beyaz bi el var parmağının ucund aşarkının adı yazıyo hangi şarkı lütfen yardım edin

Gönderi tarihi:

bir siyahi adam söylüyordu. rapdi. otelde çekiliyordu. arkadaşının sevgilisini seviyordu. kızın odasına kamera falan takmışdı. eski bir şarkıydı. klibin sonunda kızla sevgili gidiyor adam bakıyordu.

Gönderi tarihi:
:)))))))))))) SELAM.. ben YERLI Bi sarki ariyorum Hangi donemden bilmiyorum. Rap sanirim. Sarkiyi soyleyen sarisin gibiydi herhalde yesil gozleri vardi. Klipte bi kiz arkadasi var , o en son diskoteklerde felan takilmaya basliyordu, en son cocuk bunu Buluyor kizda kollarinda bayiliyor. Boyle bitiyor lutfen yardim edin cunku cok guzel bi parcaydi :))
Gönderi tarihi:

Ya bende bi sarki arıyom baya eski yağmur altında çekilmişti yabancı bi sarki ama duygusaldı sonra o adamı bıçakladılar neydi o

Gönderi tarihi:

Merhaba bir klip ariyorum hapishanede çekilen yabanci 2008 2007 2006 falanda çekilmis erkek hapiste hapisten çikip sevdigi kadina gidiyor ama o para icin baskasiyla ozbek şarki olabilir

Gönderi tarihi:

Merhabalar. Bir klip arıyorum ama bulunabilir mi bilemiyorum zira sarhoştum smile.png Hatıralarım puslu biraz. Sarışın bir kadın sanırım şarkıyı söyleyen. Amerikan bayrağı önünde şarkı söyleyen ve birbirine sarılan çıplak vücutlar sonra bayrağa sarınıyorlar falan..

Gönderi tarihi:

Arkadaslar lutfen yardım edin deliricem!

Bi arapça sarki var yaşlı gunes gozluklu bedevi kıyafetli bi adam donuk bi sekilde hareketli bi sarki soyluyo klip baya unlu hatta taklitleri vs. Çekilmiş turkler bile cekmis ellerini bisey kaldırır gibi havaya kaldırıp indiriyo muhtemelen 1 2 veya 3 senelik bi sarki lütfen bilen bulan söylesin Allah rizasi icin çok takıntılıyım bu konularda bulamazsam uyuyamam bu takıntımı derslerime versem prof olurdum heralde:[

Gönderi tarihi:

Siyah beyaz bir klip cok karizmatik bir adam motor suruyor klip bundan ibaret yabanci bi sarki ve eski sanirim lutfen bilen varsa yazsin

Gönderi tarihi:

Arkadaslar bende bir klip ariyorum kizlar vardi trampolinin ustunde zipliyorlardi hatta turkler araklamisti bu ritmi

Gönderi tarihi:

Bir klip arıyorum eski yabancı klipte sarı saclı birde esmer bayn var bunlar sexy kıyafet giyiyorlar bi adamda fıtoflarını cekiyor stüdyoda

Gönderi tarihi:

Bir müzik vardı klibinde turuncu saçlı bi santçı piyano çalıp müzik söylüyo sakin slow bi şarkıydı

Gönderi tarihi:

selam ben de bi klip arıyorum 

rus sanırım kadın askerler bi erkeği dövüyo elektronik benny bennasininkiler gibi bi şarkı 

Gönderi tarihi:

Bende bir şarkı arıyorum, BULAMİYORUM BİR TÜRLÜ. 5-6 yıllık şarkı

Klipde dans pisti gibi bir yer, orta yaşlı bir şarkıcı belki şimdi yaşlanmışdır. Klipde mini giyen kizlar dans ediyor agir agir. Sarki ama oynak şarkı deyildi, orta ritmli bir şarkıydı. Klipde en çox altın elbiseli kizin dansini gösteriyorlardı.

teşekkürler

Gönderi tarihi:

BİR KLİP VARDI, orta yaşlı bir adam söylüyordu.

şarki agir agir soyleniyordu ama dans pistinde mini etekli kizlar ve kadinlar dans ediyordu. kizili renk daha üstündü klipde. sarkiyi bilen varsa [email protected] - a ismini yaza bilir mi?

tesekkur ederim

Gönderi tarihi:

Merhaba bir sarki ariyorum klibinde sarisin bir kadin surekli klip farkli renklerde oluyordu kadin yem yesi lar fonda yesil mavoyse maviydi turkce degildi sarki bilebilen varsa sevinirim cok kafaya taktim

Gönderi tarihi:

Ismini bilmiyorum 2 sene önce dinlediğim bir şarkı bir müzede çekilmiş bir klip balmumudan yapılan adam ve kadın müzeden kaldırılıyor ve depoya gidiyorlar yangın çıkıyor ve adamla kadın eriyor lütfen yardımcı olurmusunuz...

daft punk-instant crush.

Gönderi tarihi:

Merhaba

Bir şarkının adını bulmaya çalışıyorum. Klip te yeşil uzun elbiseli bir kadın tek başına mimikleriyle şarkıya ritim tutuyor . Ragaga ga ga diye bir nakarat kısmı var . Agresif bir şarkı. Zenci biri söylüyor muhtemelen. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Gönderi tarihi:

Ismini bilmiyorum 2 sene önce dinlediğim bir şarkı bir müzede çekilmiş bir klip balmumudan yapılan adam ve kadın müzeden kaldırılıyor ve depoya gidiyorlar yangın çıkıyor ve adamla kadın eriyor lütfen yardımcı olurmusunuz...

Anastacia Heavy on my heart
Gönderi tarihi:

Anastacia Heavy on my heart

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.