Misafir bobodmn Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2016 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2016 Merhabalar ben de bir şarkı arıyorum, klipte orak ve çekiç yürüyordu, çizimdi; hareketli bir parçaydı ya pink floyd sarkisi olan the walldan bahsediyorsun ya da suan adi aklima gelmeyen baska bir klipten. Alıntı
Φ Batlamyus Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2016 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2016 Bir klip vardı siyahlar içindeki bir kadın bir adamın yanında yürüyor adam beyazlar içinde ölmüş bir kadını taşıyordu türküde ahh Recebim geçiyordu bilen birisi lütfen yazsin Alıntı
Misafir Madblue_35 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2016 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2016 Merhaba bir şarkı arıyorum (yabancı Kızı evden atıyorlar kız şehre doğru filan gidiyor kızı dışladıkları içinde içinde kin büyüyor ve kasırda gibi bir şey şehre doğru geliyor) bukadar hatırlıyorum bide şey var Donsa öyle bişey di onu hatırlıyorum bi yardım edicek varmı teşekkürler https://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Alıntı
Misafir inşallah Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2016 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2016 bende bi klip arıyorum paris te geçiyo şarkının adı muhtemelen love 1 beyaz kadın 1 beyaz erken 1 de siyahi erke vardır bilen yardımcı olabilr mi Bende bir şarkı arıyorum ama şarkının hiç bir şeyini bilimiyorum siz biliyormusunuz? Alıntı
Misafir Uykucukız Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2016 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2016 Ben bi şarkı arıyorum türkçe rap klip değil ekranda siyah zemin üzerine beyaz bi el var parmağının ucund aşarkının adı yazıyo hangi şarkı lütfen yardım edin Alıntı
Misafir şarkıcı_33 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2016 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2016 bir siyahi adam söylüyordu. rapdi. otelde çekiliyordu. arkadaşının sevgilisini seviyordu. kızın odasına kamera falan takmışdı. eski bir şarkıydı. klibin sonunda kızla sevgili gidiyor adam bakıyordu. Alıntı
Misafir Tulle Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2017 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2017 ))))))))))) SELAM.. ben YERLI Bi sarki ariyorum Hangi donemden bilmiyorum. Rap sanirim. Sarkiyi soyleyen sarisin gibiydi herhalde yesil gozleri vardi. Klipte bi kiz arkadasi var , o en son diskoteklerde felan takilmaya basliyordu, en son cocuk bunu Buluyor kizda kollarinda bayiliyor. Boyle bitiyor lutfen yardim edin cunku cok guzel bi parcaydi ) Alıntı
Misafir Ayss Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2017 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2017 Ya bende bi sarki arıyom baya eski yağmur altında çekilmişti yabancı bi sarki ama duygusaldı sonra o adamı bıçakladılar neydi o Alıntı
Misafir Nur Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2017 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2017 Merhaba bir klip ariyorum hapishanede çekilen yabanci 2008 2007 2006 falanda çekilmis erkek hapiste hapisten çikip sevdigi kadina gidiyor ama o para icin baskasiyla ozbek şarki olabilir Alıntı
Misafir Seyyah Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2017 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2017 Merhabalar. Bir klip arıyorum ama bulunabilir mi bilemiyorum zira sarhoştum Hatıralarım puslu biraz. Sarışın bir kadın sanırım şarkıyı söyleyen. Amerikan bayrağı önünde şarkı söyleyen ve birbirine sarılan çıplak vücutlar sonra bayrağa sarınıyorlar falan.. Alıntı
Misafir Rumuz deli Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2017 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2017 Arkadaslar lutfen yardım edin deliricem! Bi arapça sarki var yaşlı gunes gozluklu bedevi kıyafetli bi adam donuk bi sekilde hareketli bi sarki soyluyo klip baya unlu hatta taklitleri vs. Çekilmiş turkler bile cekmis ellerini bisey kaldırır gibi havaya kaldırıp indiriyo muhtemelen 1 2 veya 3 senelik bi sarki lütfen bilen bulan söylesin Allah rizasi icin çok takıntılıyım bu konularda bulamazsam uyuyamam bu takıntımı derslerime versem prof olurdum heralde:[ Alıntı
Misafir Kakadiya Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2017 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2017 Siyah beyaz bir klip cok karizmatik bir adam motor suruyor klip bundan ibaret yabanci bi sarki ve eski sanirim lutfen bilen varsa yazsin Alıntı
Misafir dincbetkrt Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2017 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2017 Arkadaslar bende bir klip ariyorum kizlar vardi trampolinin ustunde zipliyorlardi hatta turkler araklamisti bu ritmi Alıntı
Misafir Haci Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2017 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2017 Bir klip arıyorum eski yabancı klipte sarı saclı birde esmer bayn var bunlar sexy kıyafet giyiyorlar bi adamda fıtoflarını cekiyor stüdyoda Alıntı
Misafir Zaaa Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2017 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2017 Bir müzik vardı klibinde turuncu saçlı bi santçı piyano çalıp müzik söylüyo sakin slow bi şarkıydı Alıntı
Misafir Misafir baba Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2017 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2017 Tarzan çizgi filminde tarzanla kızın yüzerken çalan müzik Alıntı
Misafir cinarumutt Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2017 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2017 selam ben de bi klip arıyorum rus sanırım kadın askerler bi erkeği dövüyo elektronik benny bennasininkiler gibi bi şarkı Alıntı
Misafir Babek Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2017 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2017 Bende bir şarkı arıyorum, BULAMİYORUM BİR TÜRLÜ. 5-6 yıllık şarkıKlipde dans pisti gibi bir yer, orta yaşlı bir şarkıcı belki şimdi yaşlanmışdır. Klipde mini giyen kizlar dans ediyor agir agir. Sarki ama oynak şarkı deyildi, orta ritmli bir şarkıydı. Klipde en çox altın elbiseli kizin dansini gösteriyorlardı. teşekkürler Alıntı
Misafir babek Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2017 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2017 BİR KLİP VARDI, orta yaşlı bir adam söylüyordu. şarki agir agir soyleniyordu ama dans pistinde mini etekli kizlar ve kadinlar dans ediyordu. kizili renk daha üstündü klipde. sarkiyi bilen varsa [email protected] - a ismini yaza bilir mi?tesekkur ederim Alıntı
Misafir Misafirzonn Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2017 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2017 Merhaba bir sarki ariyorum klibinde sarisin bir kadin surekli klip farkli renklerde oluyordu kadin yem yesi lar fonda yesil mavoyse maviydi turkce degildi sarki bilebilen varsa sevinirim cok kafaya taktim Alıntı
Misafir Misafir Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2017 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2017 Ismini bilmiyorum 2 sene önce dinlediğim bir şarkı bir müzede çekilmiş bir klip balmumudan yapılan adam ve kadın müzeden kaldırılıyor ve depoya gidiyorlar yangın çıkıyor ve adamla kadın eriyor lütfen yardımcı olurmusunuz... daft punk-instant crush. Alıntı
Misafir Roxanne Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2017 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2017 Merhaba Bir şarkının adını bulmaya çalışıyorum. Klip te yeşil uzun elbiseli bir kadın tek başına mimikleriyle şarkıya ritim tutuyor . Ragaga ga ga diye bir nakarat kısmı var . Agresif bir şarkı. Zenci biri söylüyor muhtemelen. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Alıntı
Misafir Hby Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2017 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2017 Ismini bilmiyorum 2 sene önce dinlediğim bir şarkı bir müzede çekilmiş bir klip balmumudan yapılan adam ve kadın müzeden kaldırılıyor ve depoya gidiyorlar yangın çıkıyor ve adamla kadın eriyor lütfen yardımcı olurmusunuz... Anastacia Heavy on my heart Alıntı
Misafir Hby Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2017 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2017 Ismini bilmiyorum 2 sene önce dinlediğim bir şarkı bir müzede çekilmiş bir klip balmumudan yapılan adam ve kadın müzeden kaldırılıyor ve depoya gidiyorlar yangın çıkıyor ve adamla kadın eriyor lütfen yardımcı olurmusunuz... Anastacia Heavy on my heart Alıntı
Φ berkdevrim1 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2017 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2017 arkadaşlar ben bir şarkı arıyorum klibinde modifiyeli motorsikletler var 1 sokakta geçiyor ve bir siyahi adamla sarışın yada bi beyaz tenli bi adam söylüyor lütfen bulmama yardım edin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.