Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 16 yıl Anladimki Mail adresine yeni sifreyi gondertmis ama halen uzgunuz diyor hata var diyor... Birilerin nazarimi degidi acaba ne ...
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 16 yıl 1667 olmusmuydu... Banane ben anlamam 1667 iletimi geri isterim ben ... AIHM giderim yoksa
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 16 yıl Anladım ki önce kendini ispatlaman lazım, bir fotonu gönder Admine yakışıklıysa açar belkim
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 16 yıl Anladım ki Sivas bu sene şampiyonluğu kolay kolay bırakmayacak
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 16 yıl Anladım ki, küçük oğlum Zenit çizdiğim 7. sincabı da beğenmeyecek bu akşam
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 16 yıl Sunu anladim ki yazdan sonra beni ne bekliyor halen bilmiyorum
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 16 yıl Sunu anladimki Cok sey anlamisim sanmisim ama hic birsey anlamamisim meger...
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 16 yıl Anladım ki hiç birşey anlamamışım Sunu anladimki Cok sey anlamisim sanmisim ama hic birsey anlamamisim meger... ee ne demisler cok bilen cok yanilir anlamamis oldunuz bu yandan iyi hergun biraz daha anlayacagiz yeni birseyler ogrenecegiz
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 16 yıl valla anlamam ama hep olur.. Havada, karada ve denizde hep büyükler küçükleri yutar.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.