Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 sevince... durma koş ardından zaman yoktur git aşkı iste ondan sevince tüm insanlar bir başka durma dostum sende yer ver aşka sevmek bilki doğmaktır yeni baştan aşık oldum galiba yavaştan offf sevince... öyle bir yol tutmuşum ki sorma inandım ki sevince vardır dünya sevincedir günlerin bir başka durma dostum sende yer ver aşka sevmek bilki doğmaktır yeni baştan aşık oldum galiba yavaştan offf sevince... erkin koray Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 devrin değişmesi diil de Çeliğin değişmesi beni fena yaraladı,bu böyle bilinsin..ondan beklemezdim yollarımız burada ayrılıyor artık birbirimize iki yabancıyız ne kadar acı olsa.. ne kadar güç olsa.. herşeyi..evet herşeyi unutmalıyız.. hiç yaşamamışçasına.. hiç sevmemişçesine.. unutursun o günlerimizi gecelerimizi.. o günlerce..gecelerce sevişmelerimizi her kederin tesellisi bulunur insan ne kadar sevse unutabilir mevsimler gelir geçer..yıllar geçer.. sende unutursun birgün gelir herşeyi evet herşeyi.. herşeyi unutabilirsin hata bütün yazdıklarımın satır..satırını.. kalırsa içinde bir derin sızı kalır.. kalırsa içinde bir derin sızı kalır.. bu şarkı benim için çok ayrıdır.. Timur Selçuk söylerdi.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 çelikten bende beklemezdim, oda devre uydu canım güzel sözler, güzel şarkı Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 bu bayagi nostaljik galiba,Munir Nurettin Selcuk soyluyor.. Kus sesleri Ovalar yayilir Insan buna Hayran olup,bayilir.. Bal yapanlar iceklere konarlar Kuzucuklar taze cimen ararlar Yesillenmis agaclarda yapraklar Mis kokuyor amber gibi topraklar.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 bu bayagi nostaljik galiba,Munir Nurettin Selcuk soyluyor.. Kus sesleri Ovalar yayilir Insan buna Hayran olup,bayilir.. Bal yapanlar iceklere konarlar Kuzucuklar taze cimen ararlar Yesillenmis agaclarda yapraklar Mis kokuyor amber gibi topraklar.. bunu Münir Nurettin'mi söylüyordu sahi mavi düğmem?...onun bestelediği ve oğlunun seslendirdiği şu şarkıyı eminim bilirsin sende... Beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın Denizler ortasında bak yelkensiz bıraktın Öylesine yıktın ki bütün inançlarımı Beni sensiz bıraktın.. Beni bensiz bıraktın.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 bunu Münir Nurettin'mi söylüyordu sahi mavi düğmem?...onun bestelediği ve oğlunun seslendirdiği şu şarkıyı eminim bilirsin sende... Beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın Denizler ortasında bak yelkensiz bıraktın Öylesine yıktın ki bütün inançlarımı Beni sensiz bıraktın.. Beni bensiz bıraktın.. oyle olacakti,yanlis hatirlamiyorsam Dilosum yoksa yanlis mi bu sarkiyi bilmem mi,cok da severim,mirildaniyorum su an tamamini hatirlayamiyorum.. Bir ilkbahar sabahi Gunesle uyandin mi hic.. Cilgin gibi kosarak Kirlara uzandin mi hic.. vardi bir de.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 öyle sarhoş olsam ki biran seni unutsam unutsam bu günleri yarınları unutsam öyle sarhoş olsam ki bir daha ayılmasam herşey bir rüya olsa unutarak uyansam seni gördüğüm günü sevdiğimi unutsam bir başka dünya bulsam içinde sen olmasan tanju okan Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 arkadaşlar, size bir web sitesi önereceğim, özlediğiniz nostalgic şarkıların çoğunbuu orada bulabilir (arşiv bölümü) ve media playeriniza kaydedebilirsiniz. böylece de istediginiz an dinleyebilirsiniz... http://www.birzamanlar.net/ E GİRMİŞKEN BU TOPİCE BİRKAÇ ŞARKI DA BEN YAZAYIM önce bir zamanlar gözlerine aşık olduğum Erol Evgin'den :; ben bu şarkıyı çok severimm yaaa Gün ağarırken Tek başıma oturmuşsam Henüz daha gözlerimi Bir an bile yummamışsam Sen yoksan yine Bense yorgun ve yalnızsam Hele bir de, bir de canım Hasretine kapılmışsam Ve gözümde tütüyorsan buram buram İşte o an bir fırtına kopar Sanki o an yer yerinden oynar Hoyrat bir rüzgar eserken Sallanan gemi misali Sallanır durur içimde dünya Son ışıkları Sönüyorsa sokakların Yeni bir gün giriyorsa Penceremden yavaş yavaş Sen yoksan yine Bense suskun ve bitkinsem Hele bir de, bir kadehin Gölgesine sığınmışsam Ve yılların hesabını şaşırmışsam İşte o an bir fırtına kopar Sanki o an yer yerinden oynar Hoyrat bir rüzgar eserken Sallanan gemi misali Sallanır durur içimde dünya Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 gloriacım hoşgeldin canım verdiğin link işime yaradı, teşekkür ederim Erol Evgin şarkısını bende çok severim canım... yine gel olurmu sayfamıza... Sen gidince bak neler oldu Kalbimin ucu yandı tutuştu Şu dünyanın düzenine bak Benim sevgilim neden yok oldu Hop trininay nay, lay lay li lay lom Hop trininay lay, lay lay li lay lom Ah bu dertler canıma yetti Çekilen acılar nedense çabuk bitti Şu dünyanın haline bak Giden sevgilinin yenisi geldi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Su olsam, ateş olsam Göklerdeki güneş olsam Konuşmasam, taş olsam Yine de oynar mısın benimle Sus olsam, kusur olsam Ağızdaki küfür olsam Doğuştan esir olsam Yine de oynar mısın benimle Sayılmasam, kaç olsam Topraktaki güç olsam Aptal gibi suç olsam Yine de oynar mısın benimle Benimle oynar mısın, benimle oynar mısın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Tatil geldiği zaman ağlarım ben inan Gidiyorsun işte arkana bakmadan Nasıl geçer bu yaz, ne olur bana yaz Sen sensen, sen bir ömre bedel Yok yok yok, gitme gitme gel Eylülde gel, eylülde gel Okul yolu sensiz ölüm kadar sessiz Geçtim o yoldan dün, içim doldu hüzün Yapraklar solarken, adını anarken Bekletme ne olur, gelmek zamanı gel Yok yok yok, gitme gitme gel Eylülde gel, eylülde gel Eylülde gel, eylülde okul yoluna Konuşmadan yürüyelim gireyim koluna Görenler "dönmüş, hem de mutlu" diyecekler Ağaçlar sevinçten başımıza konfeti gibi Yaprak dökecekler, yaprak dökecekler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Aşk dediğin laftır derler Sakın kanma onlara Yanlız sevilmekle kalma Bir de sevmeyi ara Çok çabuk geçer bu günler Çevren boşalır sonra Aşk dediğin laftır diyen Güler karşında Güzelliğin gençliğin henüz bitmeden Etrafını saranların hepsi gitmeden Sevmeyi öğrenirsen ne mutlu sana Haydi ne duruyorsun koşsana aşka Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Ya gönülden sev ya bırak beni Anlamadın mı çok sevdiğimi Aşkta kazanan vefasız olanlar mı Seni çok sevidğimden haberin var mı Kıra kıra kalbimi bak ne hale koydun Söyle yaptıklarından mutlu mu oldun Aşkta kazanan vefasız olanlar mı Seni çok sevdiğimden haberin var mı Güle oynaya yaşamak varken Bunca dert keder bilmem ki neden Aşkta kazanan vefasız olanlar mı Seni çok sevdiğimden haberin var mı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 gözyaşım şarab olsa gençliğim harab olsa her günüm azab olsa yine seni seveceğim arım, balım, peteğim gülüm, dalım, çiçeğim bilsemki öleceğim yine seni seveceğim... ne emelim, ne arzum kalmasa tek umudum erisem yudum yudum yine seni seveceğim arım, balım, peteğim gülüm, dalım çiçeğim bilsemki öleceğim yine seni seveceğim... Zeki Müren Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Dünyada dert çok ömür kısa Hayatta zevk yok aşk olmasa Param yok pulum yok Malım mülküm olmasın ziyanı yok Aşk dolu şu kalbim İşte budur benim servetim Kesem boş hayat hoş Aşktan başka bu dünyada herşey boş Kısmetim bu benim Sevgim var ya ben de zenignim Gelmedin bekledim Senden başka hiçkimseyi sevmedim Aşkın tek ümidim Sevgim benim bütün servetim Meral/Zuhal Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Ah kalbim ben senden çok çektim Söyle nedir bu halin Valla sen delisin, delisin Olmaz ki böyle çarpılmaz ki Çıldırmışsın sanki Valla sen delisin, delisin Ne olmuş birden gördüysen onu Ömründe gördüğün ilk erkek o mu Aman sus sus duymasınlar sesini Göğsümden koparır atarım seni Bu kaçıncı sevgi, belki kırkbeş-elli Ben bildim bileli Kalbim sen delisin delisin Hiç mi ders almazsın Bir an boş durmazsın Fikrimi sormazsın Vallahi delisin, delisin Anlaşıldı sen duruncaya dek Bu iş hep böyle sürecek gidecek Aşk her zaman bağrına saplı bir ok Senden bana hiç rahat yüzü yok Delisin delisin delisin cici kızlar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gün doğarken her sabah Bir kız geçer kapımdan Köşeyi dönüp kaybolur Başı önde yorgunca Fabrikada tütün sarar Sanki kendi içer gibi Sararken de hayal kurar Bütün insanlar gibi Bir evi olsun ister Birde içmeyen kocası Tanrı ne verirse geçinir gider Yeter ki mutlu olsun yuvası Dışarıda yağmur başalar Yüreğinde deerin sızı Gözlerinden yaşlar akar Ağlar fabrika kızı Oysa yatağında bile Bir gün olsun uyku girmez İhtiyar anası gibi Kadınlığını bilemez Makinalar diken gibi Batar her gün kalbine Yün örecek ellere Her gün geçim derdinde Alpay Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Bir mevsimlik aşktı önce Yıllar sürsün istersen Mutlu sonla noktalansın Sabreder de beklersen Ayrılmayız dünya dursa Oynasa yer yerinden Biz aşk zinciri gibiyiz Kopamayız sen ve ben Bu gece mehtap aşkla yanyana Işıklar akıyor sokakta Bir yıldız yağmuru başladı baksana Güzellikler vurdu başıma Her akşam çalan hep aynı şarkılar Belki bende başka duygular Bir bakışla koptu fırtınalar Aklım o eski çılgınlıklar Sibel Egemen Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Sardı korkular gelecek yıllar Düşündüm sensiz nasıl yaşanacaklar Gözlerimde canlanırken yaptığın haksızlıklar Güçlendim herşey bambaşka olacak Döndün bak geldin şimdi Bugünü aslında nasıl sabırla bekledimdi Seni yalvarırken görmek seni ağlatabilmek Geçmişi senden geri almak bütün ümidimdi Olmaz artık kapı açık Arkanı dön ve çık istenmiyorsun artık Bir zamanlar sen de bana acımadın Yalnız kaldım yıkılmadım ayaktayım Oh yaşadım yaşıyorum Başım yukarda meydan okuyorum hayata ve sana Gönlüm doluyor aşkla barıştım bak hayatla Başladım yaşamaya hey hey Şimdi gel de gör beni bambaşka biri Topladım dağılan kalbimin her köşesini Ardından ağlayan o zavallı kız nerede şimdi Gel gör beni Sevenlere vereceğim sevgimi herşeyimi Bugünü aslında nasıl sabırla bekledimdi Seni yalvarırken görmek seni ağlatabilmek Geçmişi senden geri almak bütün ümidimdi Ajda Pekkan Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki bak hala ellerimde Yanıyor duyuyor musun Dostlar seni söylüyor sahi mutsuz musun Bu yolda dönüş yok sen bilmiyor musun Herşey gönlünce olmaz demiştim sana Kaderden kaçılmaz görüyorsun Kimler geldi hayatımdan kimler geçti Hiçbirisi hasretini gidermedi En güzeli senin kadar sevilmedi Kimler geldi kimler geçti Korkma bu akşam gelip çalmam kapını Başkası paylaşıyor alın yazını Ben sensiz yaşıyorum yasak aşkını Söylüyorum şarkını Kimler geldi sorma sakın kimler geçti Hiçbirisi hasretini gidermedi En güzeli senin kadar sevilmedi Kimler geldi kimler geçti Ajda Pekkan Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Son verdim kalbimin işine Aklım ermedi gidişine Son verdim kalbimin işine Olmaz olsun onun aşkı sevgisi de Her gün yeni bir aşk arıyor Kendini bilmem ki ne sanıyor Kararlıydım onu bırakmaya Tak dedi artık canıma Yıllardır gülmedi yüzüm bir an Sonunda baktım ki, hep zararla ziyan Son verdimin kalbimin işine Olmaz olsun onun aşkı sevgisi de Her gün bir başka yalan söyler Ne mutlu eder ne af diler Kararlıyım onu bırakmaya Tak dedi artık canıma Seyyal Taner Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Belki bugün kaçarsın belki yarın kaçarsın Sonra bir de bakarsın ki aşıksın Belki bir kez kaçarsın belki on kez kaçarsın Sonra bir de bakarsın ki bir gün Sen de anlarsın ki Aşka karşı koyamaz insan Belki üç gün kaçarsın belki beş gün kaçarsın Derken bir de bakarsın ki aşıksın Belki ondan kaçarsın belki bundan kaçarsın Ama sonra bakarsın ki ne yapsan anlarsın ki Aşka karşı koyamaz insan Gülme komşuna gelir başına Sakın atma bu sözümü yabana Bakıp ta gülme gülüp te geçme Sonra gülerler sana da İnsanlık hali hiç belli olmaz Kimse bakmaz gözyaşına Seyyal Taner Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Birgün belki hayattan Geçmisteki günlerden Bir teselli ararsın Bak o zaman resmime Gör akan o yaşları Benden sana son kalan Bir küçük resim şimdi Cevap veremez ama Ağlar yalnızlığına Ve işte arta kalan Bir avuç anı şimdi Koyup da bir başına Bırakıp gittin beni Sen yalnız değilsin Biliyorum neredesin Bu üzerdi beni Yaşasaydın ve görseydin Cem Karaca Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gülünce dudakların bir gonca güle benzerdi Ben dudaklarını, sense gülleri severdin Güller ve dudaklar şimdi Ne kadar acı ve gizli Eski bir aşkı anlatır Güller ve dudaklar şimdi Döküldü yaprakları mazim denen o bahçeye Kayboldu dudakların Seven yok artık gülleri Güller ve dudaklar şimdi Ne kadar acı ve gizli Eski bir aşkı anlatır Güller ve dudaklar şimdi Gönül Akkor Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Böyle gelmiş böyle, böyle geçer dünya Günlerimiz bitecek birgün saya saya Seneler koşuyor gülüp ağlatıyor Bir yol bak aynaya ömrümüz geçiyor Neşe, keder hepsi geçer Bize kâr kalan nedir bu dünyadan Daha dün çocuktun sokaklarda koştun Yarın belki göç var bu dünya olmaz yar Böyle gelmiş böyle, böyle geçer dünya Günlerimiz bitecek birgün saya saya Neşe, keder hepsi geçer Bize kâr kalan nedir bu dünyadan Gönül Akkor Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.