Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 ne çok severdik bu şarkıyı, Yeliz'den... Bu ne Dünya Kardesim,Seven Sevene. Bu ne Dünya Kardesim Böyle. Bir Garip buruk icim, bilmem ki niye. Belkide Sevdigim yok diye. Bu ne Dünya Kardesim, Gülen Gülene. Bu ne Dünya Kardesim Böyle. Bende (hep) onlar gibi, Gülsemmi öyle. Yüregim kan aglasa bile. Ne bir Kürk ister bu sen Gönlüm. Ne bir Han nede Saray lalalalalalay, Ye ic eylen cok kisa ömrün. Sev Cünkü Sevmek en kolay. Ne bir Kürk ister bu sen Gönlüm. Ne bir Han nede Saray lalalalalalay, Ye ic eylen cok kisa ömrün. Sev Cünkü Sevmek en kolay... Bu ne Dünya Kardesim, Gezen Gezene. Bu ne Dünya Kardesim Böyle. Birkez olsun cikip gitsem, dolassam o yerlerde. O Rüya dolu Ülkelerde. Bu ne Dünya Kardesim, Üzen Üzene. Bu ne Dünya Kardesim Böyle. Kimseyi incitmeden, kirmadan tek bir Kalbi. Yasamak elbet en güzeli. Ne bir Kürk ister bu sen Gönlüm. Ne bir Han nede Saray lalalalalalay, Ye ic eylen cok kisa ömrün. Sev Cünkü Sevmek en kolay. Ne bir Kürk ister bu sen Gönlüm. Ne bir Han nede Saray lalalalalalay, Ye ic eylen cok kisa ömrün. Sev Cünkü Sevmek en kolay... Bu ne Dünya Kardesim, Giden Gidene. Bu ne Dünya Kardesim Böyle. Gün gelip Selam verince, gökteki Meleklere. Artik dönüsün yoktur Yere. Bu ne Dünya Kardesim, Göcen Göcene. Bu ne Dünya Kardesim Böyle. Gün gelip Selam verince, gökteki Meleklere. Artik dönüsün yoktur Yere. Ne bir Kürk ister bu sen Gönlüm. Ne bir Han nede Saray lalalalalalay, Ye ic eylen cok kisa ömrün. Sev Cünkü Sevmek en kolay. Ne bir Kürk ister bu sen Gönlüm. Ne bir Han nede Saray lalalalalalay, Ye ic eylen cok kisa ömrün. Sev Cünkü Sevmek en kolay. Ye ic eylen cok kisa ömrün. Sev cünkü Sevmek en kolay. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 ajda pekkan 1972 dert bende derman sende Dert bende derman sende Aşk bende ferman sende Öldüren güldüren Her gün ağlatan kalp sende Mevsimler gelip geçse de Aşk beni benden etse de Dünyadan hayat bitse de Yine ölümsüz aşk bende İstemem ayrılık boynumu büksün İstemem aşkıma leke sürülsün Ben rüyamda bile yalnız seni sevdim İstemem baharda yaprak dökülsün Aşkın alevse hasretin bir kor Senin yokluğunu kalbime sor Dünyaya seninle gelmiş gibiyim Sensiz yaşamayı düşünmek çok zor Sev demem sevme demem Sen de benim gibi sev diyemem Ömrümün neşesini Seninle buldum kaybedemem Nerelerdeydin sevgilim Seni kader mi sakladı Yıllardır beklenen huzur Şimdi beni kucakladı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 eski bir klasik... sevmeyen yoktur sanırım... eski sevdalar ve eski duygular yok artık, olmadığından eski şarkılar gibiside yok... gündelik aşklar, gündelik şarkılar... aşktan ziyade, cinsellik içerir oldular, ne yazık... Sevemedim karagözlüm Seni doyunca Hep kıskandım seni elden Yıllar boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir Yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Aramıza kimse Gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Bana cefa ediyorlar Bilmem nedendir Benim korkum senden değil Kaderimdendir Herkes bana deli diye Gülüp geçiyor Senin aşkın beni karagözlüm Deli ediyor Aramıza kimse Gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Tanju Okan - Kadınım Eşyalar toplanmış seninle birlikte Anılar saçılmış odaya her yere. Sevdiğim o koku yok artık bu evde Sen... Kıyıda köşede gülüşünn kaybolmuş Ne olur terketme yalnızlık çok acı Bu renksiz dünyayı sevmiştik birlikte Sen... Kadınım, kadınım, kadınım. Hatırla o günü karşı ki sokakta Seni öptüğümü ilk defa hayatta Kollarımda benim ilk bahar sabahı Sen... Sönmüş bak ışıklar,ev nasıl karanlık O ılık aydınlık yuvamız soğumuş Geceler bitmiyor ağlıyorum artık Sen... Kadınım, kadınım, kadınım. Eşyalar toplanmış seninle birlikte Anılar saçılmış odaya her yere. Sevdiğim o koku yok artık bu evde Sen... Masamız köşede öylece duruyor Bardaklar boşalmış her biri bir yerde Sanki hepsi hasret senin nefesine Sen... Kadınım, kadınım, kadınım. Bana biraktığın bütün bu hayatın Yaşanan aşkların değeri yok artık Ben sensiz olamam artık anlıyorum Sen... Şimdi çok yalnızım Ne olur kal benimle O kapıyı kapat elini ver bana Dışarıda yalnız üşüyorsun Sen... Kadınım, kadınım, kadınım.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Edip Akbayram'dan hala çok severim, çok dinlerim birde Barış Manço'dan nur içinde yatsın... Hasretinle yandı gönlüm Yandı yandı söndü gönlüm Evvel yükseklerden uçtu Düze indi şimdi gönlüm Gözlerimde kanlı yaşlar Hasretin bağrımda kışlar Başa geldi olmaz işler Yokluğundan öldü gönlüm Gelecektin gelmez oldun Halimi hiç sormaz oldun Yaralarımı sarmaz oldun Yokluğundan öldü gönlüm Gözlerimde kanlı yaşlar Hasretin bağrımda kışlar Başa geldi olmaz işler Bin bir dertle doldu gönlüm Aramızda karlı dağlar Hasretin bağrımı dağlar Çaresizlik yolu bağlar Yokluğundan öldü gönlüm ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Tanrı bütün kullara rızkını dağıtırken Kimi sırtüstü yatar kimi boşta gezerken Kul Ahmet erken kalkar haydi ya nasip derdi Kimseler anlamazdı ya nasip ne demekti O mahallede herkes gömlek giyerdi Bizim kul Ahmet bir gün bir ceket diktirdi diktirir ya Mahalleye dert oldu kul Ahmet'in ceketi Kul Ahmet erken kalkar haydi ya nasip derdi Kimseler anlamazdı ya nasip ne demekti Herkes gömlek giyerken Ahmet ceket giyerdi Konu komşuya dert oldu kul Ahmet'in ceketi Mahalleli kahvede muhabbet peşindeyken Leylekler lak lak edip peynir gemisi yüklerken Kul Ahmet erken yatar sabaha ya kısmet derdi Kimseler anlamazdı ya kısmet ne demekti Herkes gömlek giye dursun Bizim kul Ahmet ceketini birde astarla kaplatıverdi kaplatır ya Konu komşuya dert oldu kul Ahmet'in ceketi Kul Ahmet erken yatar sabaha ya kısmet derdi Kimseler anlamazdı ya kısmet ne demekti Herkes gömlek giyerdi Konu komşuya dert oldu kul Ahmet'in ceketi Bir gün bir yoksul öldü üzüldü mahalleli Ama bir kefen parası bulamadı mahalleli Kul Ahmet dedi yalan dünya çıkardı ceketini Örttü garibin üstüne kaldırdı cenazeyi Sonunda herkes anladı ya nasip ya kısmeti Bizim kul Ahmet birdenbire oluverdi Ahmet bey Ceket ise Ahmet beyin ceketi İbreti alem oldu Ahmet beyin ceketi Sonunda herkes anladı ya nasip ya kısmeti İbreti alem oldu Ahmet beyin ceketi Meğerse tüm keramet ceketteymiş be Ahmet Barış a sorar isen sen bu yolda devam et Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Selçuk Ural'dan Güle Güle Sana...bir film müziği bu aynı zamanda..Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu oynuyordu... bugün internetten bir arkadaşım indirmiş benim için...şu an dinliyorum...muhteşem bir şey...o kadar uzaklardayım ki... yağmur hiç dinmiyor her damla keder sanki sensiz gün bitmiyor bu keder benim sanki güle güle sana yolun açık olsun güle güle sana seni Tanrım korusun akşam gün olmuyor her an bir asır sanki bütün dünyam bitmiş o ben..ben değilim sanki güle güle sana yolun açık olsun güle güle sana seni Tanrım korusun bir ümit ve bir resim hepsi ve bir damla gözyaşı ardından kalan senin.. güle güle sana yolun açık olsun bütün güzel şeyler..hepsi senin olsun.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 diloşum çok güzel ama ben daha önce duymadım, hemen bulup dinleyeceğim... Erol Evgin... nostaljinin romantik adamı... Bende bu cehennem gibi yurek olmasa Hem de deli rüzgâr gibi hasret olmasa Birde cana can katan o sevdan olmasa Birde cana can katan o sevdan olmasa Bende bitip tükenmeyen umut olmasa Ferhat'ın dağları delen sabrı olmasa Birde cana can katan o sevdan olmasa Birde cana can katan o sevdan olmasa Gönlümde bu dinmek bilmez sızı olmasa Gözlerimde gözlerinin izi olmasa Birde cana can katan o sevdan olmasa Birde cana can katan o sevdan olmasa Ah bu hayat çekilmez ah bu hayat çekilmez Sen olmasan canım ah bu çile çekilmez Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Batarken ufuktan bir akşam güneşi Bırakıp gitmiştin beni sen sevgilim Yıllar yılı oldu hala dönmedin geri Ne olur ne olur ne olur dön bana Bak batıyor yine akşam güneşi Aşkımı dillerde gözümü yollarda Kimsesiz bırakan şu gurbet ellerde Sanki kara bulut seni saklıyor benden Ne olur ne olur ne olur dön bana Yine gölgelendi akşam güneşi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Ajda Pekkan Alıştım sana bir tanem Alıştım her gün görmeye Bir nefes gibi muhtacım Sevilmeye sevmeye Her sabah uyandığımda Seni bulurdum yanımda Yokluğun bir zehir gibi Dolaşıyor kanımda Alışmak sevmekten daha zor geliyor Alışmak bir yara bağrımda kanıyor Sen yoksun kollarım boşluğu sarıyor Alıştım bir tanem alıştım sana Alıştım sana bir tanem Yokluğuna dayanamam inan sensiz kaderimle Tek başına savaşamam Ben seninle varolmuşum Ben seninle bir sarhoşum Sen yanımda olmayınca Gayesizim bomboşum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Bak bir varmış bir yokmuş, eski günlerde Tatlı bir kız yaşarmış, Boğaziçi'nde İşte bir sabah erken, masal böyle başlamış Delikanlı genç kıza, iskelede rastlamış Bakışmışlar göz göze, gören kimse olmamış Fakat denizde dalga, oynamaya başlamış Bak bir varmış bir yokmuş, eski günlerde Tatlı bir kız yaşarmış, Boğaziçi'nde Delikanlı yaklaşmış, ne kadar güzelsiniz Güzel kız uzaklaşmış, fakat siz de kimsiniz Ben bir erkek meleğim, bırak yanına geleyim Ellerimi sürmeden, gözlerimle seveyim Bak bir varmış bir yokmuş, eski günlerde Tatlı bir kız yaşarmış, Boğaziçi'nde Olamaz hayır hayır, annem çok kızar buna Beni kenara ayır, git takıl şuna, buna Şayet istersen beni, bize yolla anneni Söz veriyorum sana, olacağım gelini Bak bir varmış bir yokmuş, eski günlerde Tatlı bir kız yaşarmış, Boğaziçi'nde Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 ilhan irem - konusamiyorum sazliklardan havalanan bir ordek gibi sesin urkek saskin kararsiz duyuyorum ve sen bir gokkusagi kadar guzelsin rengarenk biraz sonra gidecek goruyorum ve ben yagmurlar altinda bir yolcu islak yorgun tutkulu yuruyorum sensiz ben yolumu bulamam haykirmak istiyorum konusamiyorum konusamiyorum konusamiyorum konusursam gozyaslarim beni bogacak biliyorum goruyorum duyuyorum konusamiyorum bu ayrilik aksaminda sen sustuguma bakma konusmaya yuzum yok beni anla soyleyemediklerimi bak gozlerimden anla her zaman yanimda kal hic birakma Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 ilhan irem - anlasana her sevincin her kederin en olumsuz sevgilerin sonsuz denen goklerin herseyin bir sonu varsa ayriliklarin da sonu var bir gun cikip geleceksin icimde bir umut var yeniden seveceksin yillar var ki ben boyle bekliyorum ozleminle anilarin, umutlarin kaldi bende anlasana, anlasana... biraz daha gercekleri anlasana senden ayri gunlerimi sana nasil anlatsam ki mevsimsiz cicekler gibi yarim kaldim inan ki sensizligin acisini sen nereden bileceksin sen hic sensiz kalmadin ki mevsimleri saymadin ki Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Dudağımda yarım kalan söylenmemiş son sözümdü Baki olsa da ayrılık Aşk her daim ölümsüzdür Hatırla sevgili o eski günleri çocuklar gibi Efkar kitabedir aşka demde okunur Yalan dünyam dört mevsimde bir bahar olur Varsın eller gönül yarası kapanır sansın Kabuğun altında sevgili sen kanayansın Ömrümüzün son demidir dönülmeyen o gitmeler Hatırla sevgili o eski günleri çocuklar gibi Efkar kitabedir aşka demde okunur Yalan dünyam dört mevsimde bir bahar olur Varsın eller gönül yarası kapanır sansın Kabuğun altında sevgili sen kanayansın Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Aldanma çocuksu mahsun yüzüne Mutlaka terkedip gidecek birgün Kanma sever gibi göründüğüne Seni sevmiyorum diyecek birgün Sevmek çok güzelşey aldanmak acı Ruhunu saracak bır derin sancı O durmayan yolcu sen garip hancı Hesabı vermeden gidecek bir gün Uğruna herşeyini adayacaksın Aşkını ömrünle bir tutacaksın Ne yazık sonunda ağlayacaksın Gururunu yere atacak bir gün Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 aldığım her nefesin birisi senin hasret sarhoşuyum dolaşır dilim gittiğim yolların kenar köşenin attığım her adımın birisi senin paylaşırım seni yalnız seninle gündüzler seninse geceler benim bildiğim bir his var sana içimde yediğim her lokmanın yarısı senin gözlerim karardı sana hasretten saklama gel artık kendini benden ne zarar gördün ki benim sevgimden al iki gözümün birisi senin paylaşamam seni hiçkimselerle üç günlük ömrüme ışık tutansın bir gün gel koşarak kader utansın ömrümün defteri böyle kapansın Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Başın öne eğilmesin Aldırma gönül aldırma Ağladığın duyulmasın Aldırma gönül aldırma Dışarıda deli dalgalar Gelip duvarları yalar Seni bu sesler oyalar Aldırma gönül aldırma Kurşun ata ata biter Yollar gide gide biter Mapus yata yata biter Aldırma gönül aldırma Dertlerin kalkınca şaha Bir sitem yolla Allah'a Görecek günler var daha Aldırma gönül aldırma Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 UNUT Kolay olmayacak elbet üzüleceğim Mutlaka bir iz bırakacak Belki de çocuk gibi sana küseceğim Seneler sonra utanarak Dokunup birer birer sevdiğin eşyalara Hatta belki ağlayacağım Acı çektiğim doğru ama sen bana bakma Ne olursa olsun seni unutacağım Seni sevdiğimi unut sevişmelerimiz yalan Unut beni de her yalan gibi unut O sevgiler ki yoktular onlar ümitlerimizdi Ne ümitler yaşlandı gel zaman git zaman Ayrıldığımızı unut yalnızlıklar zaten yalan Unut beni de her yalan gibi unut Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 nerden aklıma esti kimbilir gezdim dün gece şehri şöyle bir herkes evinde..kendi halinde heryerde huzur..heryerde neşe bir ben huzursuz.. bir ben uykusuz.. bir ben çaresiz.. bir ben sensiz.. gel sen ne çektiğimi birde bana sor nerde nasıl yaşarım gelde bana sor evlerin ışıkları bir bir yanarken bendeki karanlığı birde bana sor.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 aşktan yana şansım yok ağlıyorum derdim çok aşkımı kaybetmişim sordum sordum bulan yok dün gece çok aradım aradım bulamadım körolası çöpçüler aşkımı süpürmüşler sokaklarda ne ararsın beni kimden sorarsın ben düştüm aşk ateşine sen de düşme yanarsın dün gece çok aradım aradım bulamadım körolası çöpçüler aşkımı süpürmüşler Alıntı
Φ mustafabcelebi Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 GÜNLERDİR İÇİME ÇÖKTÜ AYRILIK Günlerdir içime çöktü ayrılık Böyle boynu bükük duruşum ondan Yağacak bir bulut gibi doluyum Böyle ağlamaklı oluşum ondan Şurası gözgöze geldiğimiz yer Şurası söyleşip güldüğümüz yer Şurası başbaşa kaldığımız yer Buralara sıksık gelişim ondan Beni yalnız koyup mahzun hallerde Sen nasılsın acep gurbet ellerde Geleceksin diye gözüm yollarda Uzaklara böyle dalışım ondan Şurası gözgöze geldiğimiz yer Şurası söyleşip güldüğümüz yer Şurası başbaşa kaldığımız yer Buralara sıksık gelişim ondan Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Boğazında düğümlenen hıçkırık olayım Unutma beni, unutama beni Gözünden damlayamayan göz yaşın olayım Unutma beni, unutama beni Gölgen gibi adım adım Her solukta benim adım Ben nasıl ki unutmadım Sen de unutma beni, unutama beni Bitmek bilmez kapkaranlık geceler boyunca Unutma beni, unutama beni Ayrılığın acısını kalbinde duyunca Unutma beni, unutama beni Sevişirken, öpüşürken Yapayalnız dolaşırken Unutmaya çalışırken Unutama beni, unutama beni esmeray Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 benden sorsan ummanlardir derdim hani gozlerin var ya bulbulleri susturup dinlerdim tatli sozlerin var ya katmer katmer gul acar gonlumde hani gulusun var ya daha mutlu olamam omrumde beni opusun var ya senden baska senden baska gozum gormez hic kimseyi senden baska senden baska duyamam ben hic kimseyi senden baska senden baska sevemem ben hic kimseyi senden baska senden baska olamam baskasiyla dizlerim titrer sen gorununce hani o gelisin var ya aklimdan cikmaz butun omrunce o capkim gulusun var ya bir ilkbahar yagmuruydu sanki ardindan gunes doğar ya yakti bir gunes gibi inanki o dudaklarin var ya füsun önal sakın bir söz söyleme, yüzüme bakma sakın sesini duyan olur, sana göz koyan olur. düşmanımdır seni kim bulursa cana yakın annen bile okşasa, benim bağrım taş olur. dilerim tanrı'dan ki sana açık kucaklar bir daha kapanmadan kara toprakla dolsun anmasınlar adını; candan anan dudaklar sana benim gözümle bakan gözler kör olsun emel sayın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Yillar geçse de üstünden Bu kalp seni unutur mu Kader gibi istemeden Bu kalp seni unutur mu Bir hasretlik yüzün vardi Içimde bir hüzün vardi. Söyleyecek sözüm vardi. Bu kalp seni unutur mu. Bu kalp seni unutur mu. Bu kalbim seni unutur mu. Anlami yok tüm sözlerin Sensiz geçen gecelerin Yasanacak senelerin Bu kalp seni unutur mu Bambaska bir halin vardi Fark etmeden beni sardi Benligimi benden aldi Bu kalp seni unutur mu. Bu kalp seni unutur mu. Bu kalbim seni unutur mu. Bana aski veren sendin Sonra alip giden sendin Yollarimiz ayri derdin Bu kalp seni unutur mu Oysa düslerim baskaydi Birden bire yarim kaldi Yasanacak çok sey vardi Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Hergün aksam yastigimda Üsüyorum yoklugunda Yasiyorum bu aşk uğrunda Bu kalp seni unutur mu Bambaska bir halin vardi Fark etmeden beni sardi Benligimi benden aldi Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu fikret kızılok Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Her sabah uyandığında beni farzet yanında Böylece kolaylaşır herşey birden bakarsın gelirim aniden Fırsat verme gözyaşlarına söz geçmez anılara Bugünü yaşamak dururken hala dargınsın yarınlara Haykıracak nefesim kalmasa bile Ellerim uzanır olduğun yere Gözlerim görmese ben bulurum yine Kalbim durmuşsa inan çarpar seninle Her güzel şey çabuk biter soldular dünkü çiçekler Ne kuşlar ne de geçen mutlu günler her an benimle beraberler Aşk başkadır bunlardan döner gelir uzaklardan Bir ses bir şarkıyla bazen hemen başlar sıfırdan ajda pekkan Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Sabah yeli ılgıt ılgıt eserken seher vakti bir güzele vuruldum Al dudakta inci dişi bu dünyada yok bir eşi Seher vakti bir güzele vuruldum Aynalı kemer ince bele bu can kurban tatlı dile Seher vakti bir güzele vuruldum Mor menekşe nergiz dizmiş boynuna Kuşluk vakti aldı beni koynuna Cıvıldaşır dudu kuşu sanki bülbülün ötüşü Seher vakti bir güzele vuruldum Aynalı kemer ince bele bu can kurban tatlı dile Seher vakti bir güzele vuruldum Akşam oldu gün kavuştu sessizce Dedi güzel ayrılık vardı bize Uzakta bir baykuş öttü gül bahçemde diken bitti Seher vakti bir güzele vuruldum Aynalı kemer ince bele bu can kurban tatlı dile Seher vakti bir güzele vuruldum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.