Φ Finalist Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 finalist hayatında hiç muz yemeyen bir insana muz alınır ve yedirilir, böylece muz bilinmiş olur. Muzu yemeyen ve hiç bilmeyen insan telefonun, ps'nin öteki ucunda ve anlat bana diyor nasıl yapacağım yanımda olsa alır yediririz emin olun birde Herşeyi devletten beklemeyin, girişimci kişiliğinizi kullanın formlarda muzun tadı anlaşılmazzzz Siz devam edin o zaman Kusuruma bakılmasın Alıntı
Φ allahkulu Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Sayin allahkulu, burada seviyesiz yazilan bir soz gormuyorum ben. Sevgiler kimseyi seviyesizlikle suçlamak değildi niyetim demek istediğim tahrik edici şeyler küçükte olsa atışmaya dönerek seviyenin bozulmasına sebep olabiliyor, idi. Ne tartışma seviyesinin bozuk olduğunu nede buradaki insanların bu konuda derse ihtiyaçları olduğunu düşünmüyorum. Saygılar, Alıntı
Φ BrainSlapper Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Hayatında hiç muz yememiş insana muzun faydalarından tadından dem vuruyorlar ama adam hayatında muz görmemişki anlama güçlüğü çekiyorlar TARTIŞABİLMEK Burada tartışan insanlar hayatında hiç muz yememiş insanlare değil. Muz bahçesinde büyümüş, muzun hertürlüsünü bilen insanlar. Allah'a hiç inanmadığını söyleyen bir insan Allah'ın koyduğu ve sadece inanan insanlardan istediği bir davranışı, bir yaşama biçimini neden sorgularki TARTIŞABİLMEK Meselesa Muzseverlerin herkesi muz yemeye zorlaması, en iyi yiyeceğin muz olduğunu iddia etmesi olabilir mi? Saygılar. Alıntı
Φ master_soul Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 bir kez daha sölüyorum ALLAH ı somutlaştırmak en büyük hatadır tabiki hiçbirşeye ihtiyacı yoktur olmamıştırda olmayacaktırda o bizim gibi aciz biri değil yani biz dört dörtlük değiliz olmamaızda mümnkün değil bunun aksini düşünen varsa saygı duyuyorum ama unutmayın insanların hepsi bir günde olsa bu hayatta çıkamza varacaktır ve o zaman karşıt düşüncedeki arakdaşlar ne akadar yanıldıklarını anlayacaklar Alıntı
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 ama unutmayın insanların hepsi bir günde olsa bu hayatta çıkamza varacaktır ve o zaman karşıt düşüncedeki arakdaşlar ne akadar yanıldıklarını anlayacaklar Herşey Allah'ın kudertiyle hareket eder, Allah bizim için ne dilemişse o olur !!! doğru mu ? doğruysa onun dileğine zaten karşı koyamayız. Asıl mal mülk sahibi o, takdiri neyse o olur. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.