Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 nediyosun bee Dişlerim takmamı demek istiyorsun napıym dişlerin takmaysa o senin sorunun takma dişlerini kafana nenemlen düzgün konuş beni musallat etme başına ..o takma dişleri .......... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 nediyosun bee Dişlerim takmamı demek istiyorsun napıym dişlerin takmaysa o senin sorunun takma dişlerini kafana yaşlılıktan kulakların iyi duymuyor,uyduracağım diye dikkat et konuşurken ağzından fırlamasın,kırılırsa,yenisini yaptıramayız Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 kleo arkadaşımdan özür yazısının son cümlesini okuyamamışım bende gıcık olamam leylam diğer adın hıyriye miydi......? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 nenemlen düzgün konuş beni musallat etme başına ..o takma dişleri .......... bidenem bana sadece torunum gıcık olabilebilir kleo yok canem şaziye Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 leylam diğer adın hıyriye miydi......? küçüklüğünü bilirim hıyreyenin dişleri takmaydı frozen Bana musallat olanlar tatile çıkıyor canım zorlama şansını istersen kleo ya iş teklifi yapmayı düşünüyorum beraber çalışabiliriz yeni gıcık planlarım var nedersin Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 frozen Bana musallat olanlar tatile çıkıyor canım zorlama şansını istersen başkalarıyla karıştırmayalım CANIM istersen.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 küçüklüğünü bilirim hıyreyenin dişleri takmaydı frozen Bana musallat olanlar tatile çıkıyor canım zorlama şansını istersen kleo ya iş teklifi yapmayı düşünüyorum beraber çalışabiliriz yeni gıcık planlarım var nedersin gıcıklık içinse varlığım yeter....bişey yapmam gereksiz.... tabi gıcık planlarınıda duymak isterim.... Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 başkalarıyla karıştırmayalım CANIM istersen.. ben Dişliyim diyorsun yani tamam o zaman karıştırmayalım afedersin sizi birisiyle karıştırdım Sen yeni Gıcık haneme yazıyorum Başarılar Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 ben Dişliyim diyorsun yani tamam o zaman karıştırmayalım afedersin sizi birisiyle karıştırdım Sen yeni Gıcık haneme yazıyorum Başarılar dişli değilde..lafın nereye gittiğini bilen desek..nereye yazarsan yaz..banane.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 en gıcık delifırtına Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Anam forumu gıcıklar basmış ben de olabilirmiyim Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 dişli değilde..lafın nereye gittiğini bilen desek..nereye yazarsan yaz..banane.. Ne oldu Gıcık mı ettim yoksa Biz lafın nereye gittiğini bilmiyormuyuz yoksam Bu akşam bukadarlık yeter :sleeping: hadi bana gıcık olanlara çiçek göndereyimde gıcıklıkları hafiflesin Tüm gıcıklara iyi geceler Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Anam forumu gıcıklar basmış ben de olabilirmiyim gıcık faslı bitti ..balkabağı olabilirsin... Ne oldu Gıcık mı ettim yoksa Biz lafın nereye gittiğini bilmiyormuyuz yoksam Bu akşam bukadarlık yeter hadi bana gıcık olanlara çiçek göndereyimde gıcıklıkları hafiflesin Tüm gıcıklara iyi geceler iyi geceler..... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 gıcık faslı bitti ..balkabağı olabilirsin... [/color] Tüh kaçırdım yani haa Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Ne oldu Gıcık mı ettim yoksa Biz lafın nereye gittiğini bilmiyormuyuz yoksam Bu akşam bukadarlık yeter :sleeping: hadi bana gıcık olanlara çiçek göndereyimde gıcıklıkları hafiflesin Tüm gıcıklara iyi geceler çiçeğinizi nenem adına kabul ediyorum.. zati bütün keyfimizi kaçırdınız.. bu geceğin gerçek gıcığı ilan ederek sizi..bende gidiyorum... bu arada kleo ve radya..sizde yaratın kendi aksiyonunuzu..üzülecek bişe yok..başkalarından bu kadar seyirlik.. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 ben siz o şu bu kendime gıcıık oluyorum Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 bana hoşgeldin bölümünde yazan bir erbay var ona gıcık oldum........ Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 bana hoşgeldin bölümünde yazan bir erbay var ona gıcık oldum........ Yalnız Değilsin Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Bu bölümde ben olmayınca hareketlenmiyor dur bir ara gaz vereyim leyn gıcıklar nerdesiniz,,,, şimdi damlar gıcıklar Bana gıcık olanlara gıcığım varmı bana gıcık olan Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 yanı tam yerınde durmuşsun,usttekıne gıcığım hemde nasıl Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 yanı tam yerınde durmuşsun,usttekıne gıcığım hemde nasıl HOŞT GELDİN :whistling: Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 hoşgeldin umarım keyıfler iyidir(baknasıl kibarım duyrulur) Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 hoşgeldin umarım keyıfler iyidir(baknasıl kibarım duyrulur) yaa çok kibarsın halimi hatrımıda sormuşsun sağol teşekkür ederim bana gıcık olduğunu bilmesem yazdığım şeyden dolayı mahçup olacaktım ama Hatamı telafi edeyim bu kibar arkadaşa bir çiçek göndereyim ben tekrar aramıza Hoşt geldin :P bunlar sahibini biliyor Hem gıcığım diyor hem nasılsın iyimisin diyor Denge meselesi yazık tatil yaramamış bu kıza Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Hem gıcığım diyor hem nasılsın iyimisin diyor Denge meselesi yazık tatil yaramamış bu kıza ee o kadar kibarımki en gıcık olduğum üyenın bıle hatrını sorabılıyorum.. Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Dikkat Bu topicte Bir gıcık var Gıcık geri döndü Kibar gıcık :stuart: ay bunu sevdim ben sana kibar gıcıkmı desem senin adın bundan sonra kibar gıcık sedelina olsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.