Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

En Gıcık Olduğunuz Üye..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
nediyosun bee Dişlerim takmamı demek istiyorsun napıym dişlerin takmaysa o senin sorunun :stuart: takma dişlerini kafana :whistling:

nenemlen düzgün konuş :getlost: beni musallat etme başına :shaun: ..o takma dişleri ..........

Gönderi tarihi:
nediyosun bee Dişlerim takmamı demek istiyorsun napıym dişlerin takmaysa o senin sorunun :stuart: takma dişlerini kafana :whistling:

yaşlılıktan kulakların iyi duymuyor,uyduracağım diye dikkat et konuşurken ağzından fırlamasın,kırılırsa,yenisini yaptıramayız :whistling::P

Gönderi tarihi:
kleo arkadaşımdan özür yazısının son cümlesini okuyamamışım bende gıcık olamam :flowers::clover:

:clover:

leylam diğer adın hıyriye miydi......?

Gönderi tarihi:
:clover:

leylam diğer adın hıyriye miydi......?

küçüklüğünü bilirim hıyreyenin dişleri takmaydı :whistling::stuart:

frozen Bana musallat olanlar tatile çıkıyor canım zorlama şansını istersen :online2long:

kleo ya iş teklifi yapmayı düşünüyorum beraber çalışabiliriz yeni gıcık planlarım var nedersin :thumbsup:

Gönderi tarihi:
küçüklüğünü bilirim hıyreyenin dişleri takmaydı :whistling::stuart:

frozen Bana musallat olanlar tatile çıkıyor canım zorlama şansını istersen :online2long:

kleo ya iş teklifi yapmayı düşünüyorum beraber çalışabiliriz yeni gıcık planlarım var nedersin :thumbsup:

gıcıklık içinse varlığım yeter....bişey yapmam gereksiz.... -_- tabi gıcık planlarınıda duymak isterim.... :lol:

Gönderi tarihi:
ben Dişliyim diyorsun yani tamam o zaman karıştırmayalım afedersin sizi birisiyle karıştırdım Sen yeni Gıcık haneme yazıyorum :stuart: Başarılar

dişli değilde..lafın nereye gittiğini bilen desek..nereye yazarsan yaz..banane.. :getlost:

Gönderi tarihi:
dişli değilde..lafın nereye gittiğini bilen desek..nereye yazarsan yaz..banane.. :getlost:

Ne oldu Gıcık mı ettim yoksa :original: Biz lafın nereye gittiğini bilmiyormuyuz yoksam Bu akşam bukadarlık yeter :sleeping: :sleeping: hadi bana gıcık olanlara çiçek göndereyimde gıcıklıkları hafiflesin :clover: Tüm gıcıklara iyi geceler

Gönderi tarihi:
Anam forumu gıcıklar basmış ben de olabilirmiyim :unsure:

gıcık faslı bitti ..balkabağı olabilirsin... :lol:

Ne oldu Gıcık mı ettim yoksa :original: Biz lafın nereye gittiğini bilmiyormuyuz yoksam Bu akşam bukadarlık yeter :sleeping::sleeping: hadi bana gıcık olanlara çiçek göndereyimde gıcıklıkları hafiflesin :clover: Tüm gıcıklara iyi geceler

iyi geceler.....

Gönderi tarihi:
gıcık faslı bitti ..balkabağı olabilirsin... :lol:

[/color]

Tüh kaçırdım yani haa :unsure::(

Gönderi tarihi:
Ne oldu Gıcık mı ettim yoksa :original: Biz lafın nereye gittiğini bilmiyormuyuz yoksam Bu akşam bukadarlık yeter :sleeping: :sleeping: hadi bana gıcık olanlara çiçek göndereyimde gıcıklıkları hafiflesin :clover: Tüm gıcıklara iyi geceler

çiçeğinizi nenem adına kabul ediyorum.. :closedeyes: zati bütün keyfimizi kaçırdınız.. :glare: bu geceğin gerçek gıcığı ilan ederek sizi..bende gidiyorum... :sleeping:

bu arada kleo ve radya..sizde yaratın kendi aksiyonunuzu..üzülecek bişe yok..başkalarından bu kadar seyirlik..

• 3 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
hoşgeldin umarım keyıfler iyidir(baknasıl kibarım duyrulur) :kiss:

yaa çok kibarsın halimi hatrımıda sormuşsun sağol teşekkür ederim bana gıcık olduğunu bilmesem yazdığım şeyden dolayı

mahçup olacaktım ama Hatamı telafi edeyim bu kibar arkadaşa bir çiçek göndereyim ben :clover: tekrar aramıza Hoşt

geldin :P :P bunlar sahibini biliyor

Hem gıcığım diyor hem nasılsın iyimisin diyor Denge meselesi yazık tatil yaramamış bu kıza

Gönderi tarihi:
Hem gıcığım diyor hem nasılsın iyimisin diyor Denge meselesi yazık tatil yaramamış bu kıza

ee o kadar kibarımki en gıcık olduğum üyenın bıle hatrını sorabılıyorum.. :kiss:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.