Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl Aldım kabul ettim bi de çok tşk ettim bunlar da benden Birşey değil yanlışlıkla başka arkadaşlarada göndermişim hayat işte her insan hata yapabiliyor ama ben şimdi birşey anladım dur gideymde bugün ne anladın bölümüne yazayım hemen
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl vaaaay ben elimden geleni yaptım zeytin dalı uzattım ama tamam öyle olsun çiçeklerimide geri alıyorum ayrıca o kek seni bozar canım sana ilk yaptığım keki ye sen bu forum ikimize dar gelir artık bu forum ıkımıze dar gelır tek atarım ama yek gelir (sen yedın bana yaptın ama,dişlerın arasından börtu böcek ve bılımum otlar kalmış)
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl 1-bu forum her zaman eğlencelıydı 2-taurus dreamı sen sanmadım zaten nıye sazanlık yaptın 3-ıkınıze de gıcık oluyorum 4-bunlar çelişki değil
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl 1-bu forum her zaman eğlencelıydı2-taurus dreamı sen sanmadım zaten nıye sazanlık yaptın 3-ıkınıze de gıcık oluyorum 4-bunlar çelişki değil Bana sazan dediiiii.. Cık cık cık.. Seviye kalmadı anam bu forumda..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl 1-bu forum her zaman eğlencelıydı taki ben gıcıklık yapana kadar 2-taurus dreamı sen sandım nıye sazanlık yaptım bilmiyorum 3-kendimede gıcık oluyorum artık 4-devamlı çelişki içindeyim :stuart:
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl Bana sazan dediiiii.. Cık cık cık.. Seviyem kalmadı anam bu forumda.. başın dönecek dream kafa ters durma gıcık taurus sevıyeı kalmadı,esmer sarışın sayan kımdı geçen ıssız adaya
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl başın dönecek dream kafa ters durma gıcık taurus sevıyeı kalmadı,esmer sarışın sayan kımdı geçen ıssız adaya Tamam haklısın.. Sarışın seviyeyi zorladı biraz.. Ama esmer seviyeye bişey yapmaz beee..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.