Φ aysum Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 o kişinin ben olmadığım kesin Evet daha tanımıyorum kii Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 zaten o yüzden soledim bunu Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Ben forumdaki tüm bayanlara gıcığım diğerlerine gıcık olmadığını itiraf ettiğine göre acaba kim.. beeeeenn mi.? abi o zaman açık açık söle bak ben ne kadar rahat söylüyom... sessizliğin kızı ve kleopatra...belkide ikisi aynı kişidir.... belkim bende lazlara gıcığımdır bu forumda gıcık olduğum gerçek anlamda... 10 kişi var isimlerini vermem, muhatab almak istemiyorum... bence söyleme dayanamayabilir bu yürek..... daha çok gençim ....acı bana Var bitane sormucam........ hiç alıngan beğilim ben dr gittim.... gıcığım geçti...... tavsiye ederim Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 sessizliğin kızı.... Valla bayılıyorum Erbay'ın açıksözlü oluşuna.. The Boss.. en gıcık olduğum üye.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 kleopatra, gıcık olduğum sen değilsin zaten o gıcık olduklarımda bana gıcık oluyor, sen gıcık oluyor musun bana? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 benden bu kadar cekınmeyın gıcık alıyosanız soyleyın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 kleopatra, gıcık olduğum sen değilsin zaten o gıcık olduklarımda bana gıcık oluyor, sen gıcık oluyor musun bana? Ben olsam olmas mı abla benden bu kadar cekınmeyın gıcık alıyosanız soyleyın Ne çekinmesi be Acaip gıcık oluyorum sana toprağım Ama en çok kankime Daha sayayımmı Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Ben olsam olmas mı abla Ne çekinmesi be Acaip gıcık oluyorum sana toprağım Ama en çok kankime Daha sayayımmı say say içinde kalmasın kıss Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Olar Mesala sana da gıcık oluyorum psiko Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 bi tane var o kendini bilir Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Abi şuan forumda 14 on-line üye var.. 7 si gizli.. Gizli üyelerin hepsine gıcığım.. Kimin ne ettiğini göremiyoruz yav.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 ben o gizli üyeleri biliyom, bende gıcığım onlara Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 sardunyama gıcığım çiçeklerin hepsini almış bitirmiş Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 The Boss.. en gıcık olduğum üye.. benimde ole aslında nightwish uzun zamandır girmeyince unuttum onu Abi şuan forumda 14 on-line üye var..7 si gizli.. Gizli üyelerin hepsine gıcığım.. Kimin ne ettiğini göremiyoruz yav.. ben de gıcık oluyorum gizli olanlara katılıyorum sonuna kadar. ben o gizli üyeleri biliyom, bende gıcığım onlara bende bende Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Ben forumdaki tüm bayanlara gıcığım bana da mı benden bu kadar cekınmeyın gıcık alıyosanız soyleyın sana gıcık olmak mümkün mü be kardeşim Ama en çok kankime Daha sayayımmı şimdi senide saymaya başlarlarsa görürsün o saman Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 şimdi senide saymaya başlarlarsa görürsün o saman Eminim gıcık olduklarım sayacaklardır Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 yorumsuz kimi zaman suskunluk verilecek en güzel cevaptır. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 kimi zaman suskunluk verilecek en güzel cevaptır. biliyorum canım, susmak gerektiğinde susmalı, Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 bu topiğe bugün gıcık olduklarımı değil sevdiklerimin bazılarını yazmak istedim siyahx,sardunyam sizleri Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 bu topiğe bugün gıcık olduklarımı değil sevdiklerimin bazılarını yazmak istedim siyahx,sardunyam sizleri B u kızlara noldu bugün yaw diloşun ardından kleopatra'da beni sevdiğini söyledi iyisiniz demi kızlar bende seni seviyorum arkadaşım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 B u kızlara noldu bugün yaw diloşun ardından kleopatra'da beni sevdiğini söyledi iyisiniz demi kızlar bende seni seviyorum arkadaşım ne yalancısın sen ya Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 ne yalancısın sen ya senide seviyorum kelebek bakışlı cadı Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 senide seviyorum kelebek bakışlı cadı Cadı mı ben mii ben de seni seveyim barii Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Cadı mı ben mii ben de seni seveyim barii Mecbursun zaten beni sevmeye Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.