Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 rica ederim oyunu sevdim ben teşekkür ederim doktor öğretmen kalem sevda ölüm Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 rica ederim oyunu sevdim ben teşekkür ederim doktor öğretmen kalem sevda ölüm sana duyduğum sevda ey perii... bilmezdim düşürsün ölüme beni... eskiden senin adına konuşan kalemler.. şimdi hasta olup doktorun eline düştüler... ve bu sevda öyle yaralı ki.. tedavisi yok..... ve artık tıp tarihinde öğretmenler öğrencilerine anlatır... tek yara kapanmaz şu dünyada... sevdanın acısıyla ölmek üzere olan manevi bir yara....!! dalga...tılsım....cennet...melek....sakinlik.... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 dalga...tılsım....cennet...melek....sakinlik.... bu bir dalga bırak alıp götürsün melekler seni cennetin enginliğinde buluşuruz bir gün bu tılsım hiç geçmeyecek bir sevda tek ihtiyacın sabır ve sakinlik bekliyorum son durakta... kapı monitör yazıcı hasret kalem Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 kalem yazıcıya hasret, kapı monitöre,ben uykuya dilenci,aşk,para,hayal,gülmek Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 kapında kul olsam hasretimi sana kalemle çizsem bunu yazıcıdan çıkartsam mönitör bunu görse ne derdi acaba pencere tampon sinyal bulut ot Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 teyzem dilencilikten para kazanırken hayal bile edemiyeceği birine aşık olunca ben gülmekten yerlere yattım teyzem bilmeyenler varsa die soluyorum kleopatra araba kız deli süper şans Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 pencere tampon sinyal bulut ot dün oturdum yine penceremde izledim bulutların eşsiz beyazlığını sonra bahçeme baktım ne çok ot var dedim kendi kendime ve neden dedim içimden arabalar geçiyordu yoldan sinyaller veriyolardı.... ama neden ve neden anlaşılması zor bu sinyallerin gözden kalbe olan yol ne kadar uzak dedim kendi kendime keşke o tamponun ruhu olsa da konuşsa ne acılar yaşıyor içinde, ne hasretler belki de araba kız deli süper şans hayalperestin kelimelerini veriyom madem Alıntı
Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 araba çok hızlı gidiyordu.. kız birden karşısına çıkınca.. acı bir fren sesiyle ortalık çınladı... deli gibi arabadan dışarı fırladı... süper bişi olmuş... şans eseri kız çarpmayı hafif sıyrıklarla atlatmıştı... vayy bee güzel salladım kara, tavuk, uçak, masa, kavuk... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 kara, tavuk, uçak, masa, kavuk... varsa kafanda bu kavuk sensindir o kara tavuk masada yerler seni diri diri olursun havada uçak gibi sakal tren el ray paraşüt Alıntı
Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 sakal tren el ray paraşüt sakal bırakmış fotosu elinde tren ağır ağır giderken ardından el sallarken gözleriyle ray gibi yol üzerinden paraşüt açmış yari indi tepeden.. silah, kazma, toprak, futbol, eczane Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 silah kazma toprak futbol eczane silah vurmuşçasına acıdı kalbim... dakikalar geçtikçe iyice kanıyordu yüreğim... ve yüreğim ne bir eczaneye ihtiyaç duyuyordu o vakit.. ne de yarasını deşenlere.... kan damlaları toprağın üstüne acılar damlatırken... içimden geçiriyordum.... bi maç düşün hayatı....bir futbol maçı... ve altın goll..!! işte dedim o an.....sanırım yenilginin ortasındayım hayatta... yavaş yavaş yitiyorum...... kaybediyorum yaşamayı....!! damla.....yonca.....can....gönül....şaşkınlık... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 damla.....yonca.....can....gönül....şaşkınlık... gönlüm dört yapraklı bir yoncadır içinde can var candan öte içinde gözyaşları damla damla içinde aşk var yudum yudum ve şaşkınlık var nerdesin diye ...... su-cüzdan-telefon-ışık-yastık Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 su cüzdan telefon ışık yastık ömrüm sudan ucuz pazara dönmüş.. cüzdanım bomboş... telefonum çalmıyor artık... ışıklarım sönmüş............ uyuyorum sadece karanlıkta..... yaşadığım bir mucize... uyuyorum sadece yokluğumda.. tek dostum yastığım benimle... ömür.....çukur...melodi....tv.....resim... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 ömür.....çukur...melodi....tv.....resim... bir melodiyle başladı her şey bir televizyon camından tanımıştım sevdayı bir resim bile kalmadı senden şu ömür denilen çukurda tek tesellim sendin...... bilmedin......... toka- kalem- kulaklık- küpe- bardak Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 toka kalem kulaklık küpe bardak sevdalarımı yazardım sevdiğim kağıtlara... herşeyimi onlarla paylaşırdım... artık kalem küsmüş bana bakmıyor hiç yüzüme.... kıskanıyor mu bilmem... kulağımda senin aldığın küpe.. saçlarımı okşayan senin hediye tokan.. kallem öyle birr süzüyor ki beni.... anlamış bu serzeniş hallerimi... sonra kulaklığımdan çıkan sesleri dinliyor kalem.. ve anlıyor ayrılık ardındaki ona tutunuşumu... sanki geçiyor birden kini başlıyor yazmaya.. ve sonra bir bardak su mahvediyor yazdıklarımı... biri barışsa bize...biri küsüyor.. onlar bile farkediyor.. imkansızlığımız sürüyor da sürüyor.... yeniden.....kayıp......son....bilek....hava... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 yeniden.....kayıp......son....bilek....hava yeniden havaya girebilmek için, kayıp son iki yılımı, bileklerinden tutup denize atmam gerek...... zor,isyankar,kalp,güneş,divane Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 zor isyankar kalp güneş divane zor bir aşkkı yaşıyor kalbim... bu isyankarr çığlıklar... bu deli divanelik... güneşin altındaki bu acı haller.. işte sensin sebebi sen...!! yaş....sel....öpücük...kuş....minik... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 gozyasi sel olmustu kizin ve kafesteki minik kusa bir opucuk vererek teselli aradi... telefon saat masa bulusmak cicek Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 telefon saat masa buluşmak çiçek hayatı boyunca buluşmak hayaliyle kovalamıştı saatleri... masa başında otururken gözü telefondaydı.. çalsın istiyordu..... ve ardından bir çiçekti görmek istediği.... ama sadece hayaldi bu onun için... sadece hayal....! hüzün....hırs...mavi....kitap...sakal... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Huzunlerini geride birakmisti,sakalini hirsla ovusturarak mavi kitaba bakti.. koltuk gitmek sac sevinc el Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 koltuk gitmek saç sevinç el sallanan bir eldi gördüğü... onca sevincin arkasından gitmek de varmış demek.. bir zamanlar eli saçlarındayken şimdi gömülü bir sevdaya el sallar olmuş... koltuğunda oturup kalkmamış bi daha kadın...giden sevgilisinin hayalini kurmuş ömür boyu... taş....kum....ateş...kürek....uçak... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 heryer kumla kapliydi,bir tek tas bile yoktu,ucagin atesler icinde yandigi yerde bir kurek bulmustu. akil keder radyo goz bebek Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 akil keder radyo goz bebek kederli bir akşamdayım aklımda binbir anı senden radyodan çalan şarkımız gözlerimdeki yaş benden bir bebek ağlaması duyarsan o güçsüz haykırış yüreğimden git dese de dilim kal diyen gözler benden sensiz ölürsem eğer geriye kalan gözler senden bin pişman dönsen bile bişey isteme benden zira ben bitmişim bişey kalmadı ki senden.... film sayfa tırnak mesaj çakmak Alıntı
Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 film sayfa tırnak mesaj çakmak film şeridi gibi geçti hayatım gözlerimden oysa beyaz bir sayfa açmıştım yeniden çekilen tırnak değil bir mesaj dı sanki sonrası bir sigara ve bir çakmak... yastık elma kar uzay boşluk.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 uzayda bir evren var evrende de bir dağ dağlara yağan kar ve kar altında elma bahçesi gir o bahçeye... ve bak ne bu ev ne bu yastıkta beni bulacaksın boşluğunda sabah okul gitmek veda üzgün Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.