Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 hergün gereksiz yere polikliniğe gelen mannaklardan olduk bizde bu dohdorun geleceği yok , oysam bana bigün kaz getirdiler hasta diye onlarla bilem ilgilenmiştim doktorun da zamanı var ama demi...yoruluyor...ee bizimle uğraşmak kolay değil... ben gidiyorum delüücüm....yarın okul...geç bile kaldım..sanırım kaçmak istemedim bugün hoşçakal... devam edicezz... Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 doktor burdamı acaba şey diycektim bende çarpıntı var neden olurkii acaba Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 şey diycektim bende çarpıntı var neden olurkii acaba Ne çarpıntısı bu Karizmatik birine mi çarpıldın.. Elektiriğe mi çarpıldın.. Şeytan mı çarpıldın.. Nedir yani.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Kimse varmııı? Hemşire aranıyodu buraya? Doktor bey çok meşgül sanırsam Yokmu bi ilgilenen Evde çoluk çocuk ekmek beklerrr.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Hmm.. Evet bir hemşireye ihtiyacım vardı.. Tamam bugün işe başlayabilirsin.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Sağolasın Doktor bey Allah senden razı olsun Oh be şükür.....yani çocuklara ekmek gidecekte o bakımdan Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Bak hemşire hanım biliyosun burası özel bir klinik.. Hastalarla iyi ilgilen.. Ben yokken onlara çay kahve ikram et.. Ok.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yok canım çay da kahve de sağlığa zararlı Şeker kolanya felan ikram ederim ama... Siz merak buyurmayınız Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yok canım çay da kahve de sağlığa zararlı Sen yinede çay kahve ikram et.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 kahve lafını duydum geldim; ayrıca boynum tutulmuş, hemşire hanımlada tanışmış oluruz Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Tanıştırayım.. Ra bu kleo, kleo bu Ra.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 kahve lafını duydum geldim; ayrıca boynum tutulmuş, hemşire hanımlada tanışmış oluruz şu hemşire..... bizimle tanışmak istermi ki acaba... dur kızz...dur biz buranın akıllı hastalarındanız.... demi ama kleopatram.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Dur senide tanıştırayım.. Ra bu sen estik., sen estik. bu da Ra.. Sağolsun kleoyla sen estik. demirbaş hastalarımdır, hiç iyileşmezler hergün klinikteler.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Tanıştırayım..Ra bu kleo, kleo bu Ra.. efet Dr. bana kleo de, memnun oldum Ra , ama beni tanımaktan sen memnun olurmusun bilmem şu hemşire..... bizimle tanışmak istermi ki acaba... dur kızz...dur biz buranın akıllı hastalarındanız.... demi ama kleopatram.... bis akıllıydık demi Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Ooooo buyrun Kleopatra hanım hoşgelmişsiniz Ben Radya hemşire. Sağolsun Doktor bey beni bugün işe aldı.. Daha önce tanışmadık ama ben sizi tanıyorum Hastanemizin eniyi hastasısınız dimi Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Ooooo buyrun Kleopatra hanım hoşgelmişsiniz Ben Radya hemşire. Sağolsun Doktor bey beni bugün işe aldı.. Daha önce tanışmadık ama ben sizi tanıyorum Hastanemizin eniyi hastasısınız dimi kıs sen en iyi demekle ne demek istedin teessüf ederim dr. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 doktor bey uykum var napim şimdi Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 bakk ya.... hemşirem insan bi memnun oldum der o kadar tanıştırdı doktor... yok yok ben yarın bi uğrayım hastaneye hemşire nöbetteyken... bu arada doktorum teşekkürler tanıştırdığın için... hmm...benim bi sözüm vardı..çiçeği haketmek için....bende böle bi hareket yaptım...ama belim fenalarda... bi çiçek için.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 doktor bey uykum var napim şimdi Uyu Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 bakk ya.... hemşirem insan bi memnun oldum der o kadar tanıştırdı doktor... yok yok ben yarın bi uğrayım hastaneye hemşire nöbetteyken... bu arada doktorum teşekkürler tanıştırdığın için... hmm...benim bi sözüm vardı..çiçeği haketmek için....bende böle bi hareket yaptım...ama belim fenalarda... bi çiçek için.... Ay canım ya seni görmedim Ben tabiiki çok memnun oldum tanıştığımıza Hoşgeldiniz buyrun oturun şöle Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Ay canım ya seni görmedim Ben tabiiki çok memnun oldum tanıştığımıza Hoşgeldiniz buyrun oturun şöle hoşbulduk ....oturamıyorum ki..onca hareketten sonra... bi çiçek aldım zamanında birisinden...parande atmam gerekiyormuş da..... bende inat ettim öle bi zıpladım ama hiççç tepki yok...zaten belim fenalarda... bu doktor ilgilenmez oldu bizimle hhemşire...bak parandeler bile attık ama...hiçç... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 hoşbulduk ....oturamıyorum ki..onca hareketten sonra... bi çiçek aldım zamanında birisinden...parande atmam gerekiyormuş da..... bende inat ettim öle bi zıpladım ama hiççç tepki yok...zaten belim fenalarda... bu doktor ilgilenmez oldu bizimle hhemşire...bak parandeler bile attık ama...hiçç... Ah kıyamamm Et kırılmıştır geçer Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 hemşire;Ra; sinirlerim bozuk kalbim kırık; ne yapmalıyım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 dr bey, hasta iken benimle ilgilenilmesinden hiç haz duymuyorum gıcık oluyorum, sanki herşey üstüme gelio gibi hissediyorum ne olabilir Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 sinirlerim bozuk kalbim kırık; ne yapmalıyım görmemiş; Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.