Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 bacum..Kleo Kleo.. burda misin topraam,seni özledim,bunların da rengi hoşuma gitti,niyeyse sen bana moru çağrıştırıyorsun,sever misin moru? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 teşekkür ederim egzo şiir için;az yavaş olsana kulağımın zarı patlıyacak...... fizandan duydum geldim... fişne reçeli ben oluyom herhalde ya glorya ; hani diyom recel olmasamda şöyle kimsenin yemek istemeyeceği bişey olsam.......pırasa ,kereviz, bamya falan gibi diyorum...... eeeeee burdayım siz nerde oluyonuz şimdik; aneyyyy kış güneşi de kimmm ... ben Kleo'yu istiyommmm, kış güneşiii haaaaa.... kış güneşimisin nesinnnn yoksa sen Kleo'yu, benüm fişne reçelümü yedin miii haaaaa? çekülüüüüünnn yoldannnnn, çekilinnn, yol verinnn bakem, kusturcam seni kış güneşi, aç bakem ağzınıı, aaaaçç dedimmmm.... haaa tamammmm, ohh beee kurtardık, fişne reçelini, tamammmm, iyi misiinnnnnnn? OK artık bugünden sonra sana artık kapuskam diyim, bunu kimse yemez... Beyendün mü? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 al bakalım bugun ıyı gunumdeyım vala sole karsılıklı ıcelım afıyet olsun kleo Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 aneyyyy kış güneşi de kimmm ... ben Kleo'yu istiyommmm, kış güneşiii haaaaa.... kış güneşimisin nesinnnn yoksa sen Kleo'yu, benüm fişne reçelümü yedin miii haaaaa? çekülüüüüünnn yoldannnnn, çekilinnn, yol verinnn bakem, kusturcam seni kış güneşi, aç bakem ağzınıı, aaaaçç dedimmmm.... haaa tamammmm, ohh beee kurtardık, fişne reçelini, tamammmm, iyi misiinnnnnnn? OK artık bugünden sonra sana artık kapuskam diyim, bunu kimse yemez... Beyendün mü? boş ver kleo'yu o bir taklitçi..bana özeniyo ...fişne falan değil.sankim cin biber turşuşu o....kapuska mı.. al bakalım bugun ıyı gunumdeyım valasole karsılıklı ıcelım afıyet olsun kleo ah ..jön kahve için saol....tam aradığım şey...bende biri kahve yapsada içsem diyordum..nerden aklına geldi... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 bacum..Kleo Kleo.. burda misin topraam,seni özledim,bunların da rengi hoşuma gitti,niyeyse sen bana moru çağrıştırıyorsun,sever misin moru? laylaaaaaaaa.........laylaaaaaaaaa...... al bakalım bugun ıyı gunumdeyım valasole karsılıklı ıcelım afıyet olsun kleo bak jön rakı falan derken hatlar karıştı.... birde içersem nolur bilemem Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 birisi elma mı dediiiiiiiiii..? kapuskayı ben çok severim şimdi ne olacak,gel kıs Kleo seni hep yimek istemiştim de bir bahane bulamamıştım zati.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 (Bu ahmet kahvelerimizi hazırlarken...) (bu da ben, kahvemi yalnız başıma içmim dedim, ben de buraya geldim) COFFEE TIME bıdı bıdı bıdı... (ben, azcık gevezeyimdir de ondan bu benim, bi de ders çalışıyorum aradayaa hani o sebepten... ) (bu da ahmet) vayy anammm vayyyyyyyyyyyy, yaniiimaaaaaaaa!!! (bu da sensin kleo) yaaawww ahmet noluyoo yaaaa, bi kahve içcezz aaahh, adamın boğazıma dizdin yawwwww.... (bunlar da ahmet ) eline sağlık ahmetcimmm, ee ben gidim artıkk, ders calişimm birazcık, kleo artık sen fincanları yıkarsın heeee Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 glorıa cok guzel olmus sanada ıyı geceler Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 birisi elma mı dediiiiiiiiii..? kapuskayı ben çok severim şimdi ne olacak,gel kıs Kleo seni hep yimek istemiştim de bir bahane bulamamıştım zati.. kapuska dediğin nedirki..boşver hiç canın çekmesin.....kötü kötü.... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 (Bu ahmet kahvelerimizi hazırlarken...) (bu da ben, kahvemi yalnız başıma içmim dedim, ben de buraya geldim) COFFEE TIME bıdı bıdı bıdı... (ben, azcık gevezeyimdir de ondan bu benim, bi de ders çalışıyorum aradayaa hani o sebepten... ) (bu da ahmet) vayy anammm vayyyyyyyyyyyy, yaniiimaaaaaaaa!!! (bu da sensin kleo) yaaawww ahmet noluyoo yaaaa, bi kahve içcezz aaahh, adamın boğazıma dizdin yawwwww.... (bunlar da ahmet ) eline sağlık ahmetcimmm, ee ben gidim artıkk, ders calişimm birazcık, kleo artık sen fincanları yıkarsın heeee glorya herşeyi bir şahesere dönüştürmekte üstüne yok... eh yıkıyayım bari....biride sen rahatına bak ben herşeyi yaparım dese.... hadi bye...... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 ben sanırdım ki diyete de çok iyi gelir sanırdım,canıım kereviz seven biri nasıl kapuska sevmez,bak canım çekti şimdi şapırt Gloria da ağzının tadını biliyor yaw Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 bak saat 12 geçti canım artık kabak tadı veririm ben..... sen vazgeç..hem bu saatten sonra midene otururum....olmas dimi... uygun bi zamanda sana bir kereviz tarifi vereyim bak nasılmış..çokta becerikliyim canım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 ben kabak da severim bacum kabak kötü bir şey mi kereviz tarifini de senden alalım di mi ama,bence geç kalmıştın bile taa ne zaman yapmiştın sen o kerevizi,bekliyom canım Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 ben kabak da severim bacum kabak kötü bir şey mi kereviz tarifini de senden alalım di mi ama,bence geç kalmıştın bile taa ne zaman yapmiştın sen o kerevizi,bekliyom canım layla ben kaçıyom.....iyi geceler.... hatta bi daha gelmesem mi diyom....... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 kaçma kapuskam kabağım acıktım gelmezsen ben seni çok özlerim canım kimi yiycem di mi ama Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 miraba.. ben altın kızlar topluluğunun en çiçeği burnunda..en güzel..en harikulade..en tarifsiz..en.. herneyse...anladın sen onu.. üyesiyim..çiçek bırakıcektim ama dosyamı bulamıyorum..herniyse..alacağın olsun kleo..kendine iyi bak.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 miraba..ben altın kızlar topluluğunun en çiçeği burnunda..en güzel..en harikulade..en tarifsiz..en.. herneyse...anladın sen onu.. üyesiyim..çiçek bırakıcektim ama dosyamı bulamıyorum..herniyse..alacağın olsun kleo..kendine iyi bak.. çiçeğe gerek kalmamış...sen çiçek gibim buraları güzelleştirmişsin....harkuladesin onadan yana hiç şüphem yok zati....... seni burada görmek beni çok memnun etti....çiçek bırakmasanda uğra karala bişeyler ...ben altın kızları seviyorum... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 bak fışr fışır,ekşidir bunlar bir de.. bilmem anlatabildim mi acep.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 bak fışr fışır,ekşidir bunlar bir de.. bilmem anlatabildim mi acep.. daha yeni geldim.... birde ne göreyim leylam yemeklerimi hazırlamış....tam benim sevdiğimden... yerim seni ben... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 efet kendi ellerimle yaptım.. yuk sen yemeklerini ye.. ben ekşi bile değil,acımtırak olabilirim.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 ama ben tatlı sevmem zati...... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 aa tersine ne zaman döndük,kıs beni tongaya düşürmekte üstüne yok ben tevazu göstermiştim,herkes elma şekeri pardon yok yok,profiterol gibi tatlı olduğumu söyler.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 künefe olsaydın keşke Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 yakaladım seni.. künefe ha..yok canım,cin biberi gibi acıyım ben,apacıyım..ya Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.