Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Daha önce düşündünüz mü bilmiyorum ama ben son anda duyulan bir kelime yada cümlenin yada görülen en son yüzün bile çok önemli olduğuna olabileceğine inanıyorum... Aslında "Aşk-Sevgi-Güzellik" bölümü ile ilgili mi pek bilmiyorum ama "Son Söz" olarak "Sevgi Sözcüğü" Duymak/Söylemek isteyenlerin çoğunlukta olabileceği için buraya yazdım bu konuyu... Evet, Siz Ölmeden önce, son nefesinizi verirken: -Ne duymak isterdiniz? -Ne söylemek isterdiniz? -Ne görmek isterdiniz? Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Guzel bir siir.... Abbas / Cahit Sıtkı Tarancı Haydi Abbas, vakit tamam; Akşam diyordun işte oldu akşam. Kur bakalım çilingir soframızı; Dinsin artık bu kalp ağrısı. Şu ağacın gölgesinde olsun; Tam kenarında havuzun. Aya haber sal çıksın bu gece; Görünsün şöyle gönlümce. Bas kırbacı sihirli seccadeye, Göster hükmettiğini mesafeye Ve zamana. Katıp tozu dumana, Var git, Böyle ferman etti Cahit, Al getir ilk sevgiliyi Beşiktaş'ta; Yaşamak istiyorum gençliğimi yeni baştan. Buna karar veremedim...Heralde o anda kimseyi gormek istemezdim.... Şükür ki birisi en sonunda cevap verdi Teşekkür ederim... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 ilk aşkımı görmek ve ondan afdilemek isterdim.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 aslında hiç düşünülmez böyle birşey ama şimdi düşününce ...bilemiyorum... en sevdiğim şarkıyı son kez dinlemek isterim... pişman değilim,çok güzel yaşadım demek isterim... açılmamak üzere gözlerim kapanmadan kızımı görmek isterim.... heralde....o an ne hissederim muamma... Alıntı
Φ grejuva Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 önce kuran-ı kerim'i duymak isterdim, ruhumu rahat teslim etme isteğiyle, sonra da nazım'ın dizelerini; hiç bir şey ytaşamadan, hayattan tat almadan ve bir sürü güzelliği kavgayı yaşamadan ölmedim diyebilmek için... nefesim yettiğince "işte geldim gidiyorum; hoşçakal kardeşim deniz..." demeyi isterdim (mezar taşına yazdırmak konusunda kararlıyım.) ve sevgilimi görmek isterdim, zira ayrılalı çok uzun zaman olmuştu, kollarını açmış beni beklerken görmek isterdim onu... Alıntı
Φ mustafabcelebi Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 seni sevmiştim ama artık yoksun... herşey için senden çzür dilerim.. demek isterdim Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Ölmeden önce duymak isteyebileceğim şey, sevdiğim insanın ''yanına geleceğim'' demesi olurdu, erken öleceğimi düşünmezsek eşimin , bunu demesini isterdim. Beni rahatlatacak bir cümle olurdu bu, hatta huzurlu bir şekilde ölmek.. diyebilirim. Ölmeden önce söylenebilecek ne kadar çeşitli şeyler olabilir ki, ben sevdiklerime son kez onları çok sevdiğimi söylemek isterdim. Ölmeden önce ne görmek isterim tabi ki yine sevdiklerimi diyorum, son kez sevdiklerimi görüp onlara sarılmak isterdim. Ya ben çok duygusalım Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 en sevdiğim şarkıyı dinlemek ve sonra dua etmek isterdim Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 herkesın benı affetmesini ister ve onlara derımkı hayat bukadar kısa bu sıra sizede gelecek bunu düşünün ve ona göre yaşayın derdim.herkesin hakkını helal etmesini isterdim.. Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 yaşamın sesini.. elini tututuğum kişiyi. gülümseyerek hoşçakal... sevgiyle Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 çok güzel yaşadım,hakkını vere vere yaşadım hiç gözüm arkada değil, eh artık yaşlılıktan da çok sıkıldım .gençlerin önünü açmak lazım. hadi eyvallah ! demeyi çok isterdim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.