Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Kazak Destani

Hanimim ne söylerse, çikmam onun sözünden

Ne arzu ettigini, kesfederim gözünden

Saygi gösterip ona, sabah erken kalkarim

Ortaligi süpürüp, sobamizi yakarim

Çayimizi hazirlar, soframizi kurarim

Bu arada uyanir, sultanlar gibi hanim

Ibrigi tasi alir, eline su dökerim

Hizmetimi begenir, takdir eder sekerim

Evi badana eder, duvarlari sivarim

Elimden her is gelir, tahtalari ovarim

Sinirliyim, titizim. Terstir biraz damarim

Yirtik sökük gördüm mü, hemen alir yamarim

Sporu çok severim, salincagi sallarim

Çocuk dogdu dogali, idmanlidir kollarim

Biraz müskül pesendim, her yemegi yiyemem

Gururluyum hanima, sunu pisir diyemem

Ev isine karismam, herkes gibi asiri

Haftada bir yikarim, biriken çamasiri

Kimseye boyun egmem, temizlerim ocagi

Misafir günümüz de, toplarim dört bucagi

Hanima fincan cezve, getirttim Kaireden

Kahve pisirmem için, çagirir daireden

Dalar karistirirsam, sekerliyle sadeyi

Oklavanin altinda, veririm ifadeyi...

• Cevaplar 57
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
suheda çok ayıp çok böyle şiir yayyınlanır mı hiç :sweatingbullets::lol: ayrıca bu şiiri destekleyenlen arkadaşlarıda şiddetle bende kınıyorum

zazagrin :angry: ...sana böyle mi öğrettim ben? :glare: oysa..önümüzdeki on yıl için ümit vaadediyordun :lol:

bu sözümü geri alıyor..ve seni ait olduğun yere..Türk hemcinslerinin yanına uğurluyorum :shifty::P:D

ve son olarak Türk erkeklerine slogan tadında dileğimdir;

fasülyeniz her daim pilav üstü olsun! :grin:

Gönderi tarihi:
zazagrin :angry: ...sana böyle mi öğrettim ben? :glare: oysa..önümüzdeki on yıl için ümit vaadediyordun :lol:

bu sözümü geri alıyor..ve seni ait olduğun yere..Türk hemcinslerinin yanına uğurluyorum :shifty::P:D

ve son olarak Türk erkeklerine slogan tadında dileğimdir;

fasülyeniz her daim pilav üstü olsun! :grin:

Tam da Kazak Türk kardeşlerimiz ve biz Oğuz Türklerile aramızdaki kopmuş dostluk bağlarını tamir etmişken bu esef verici olayla karşılaşmış bulunuyoruz :lol: diloş kardeşi kardeşe kırdımakmıdır senin niyetin ne demek göçüyoruz harp çıkar yahu

Büyüğümsün ablamsın sesimi daha fazla yükseltemiyorum ama yoksa sen bizi begenmiyormusun

6336798400ck1.jpg

Gönderi tarihi:

Kazak Türkü ,Azeri Türkü, Türkiye Türkleri ve diğer bütün butunların erkeklerin favori yemeğidir pilav üstü kuru fasulye :D

tamam tamam bu sefer suyu çıkarttım idare et

Gönderi tarihi:
Tam da Kazak Türk kardeşlerimiz ve biz Oğuz Türklerile aramızdaki kopmuş dostluk bağlarını tamir etmişken bu esef verici olayla karşılaşmış bulunuyoruz :lol: diloş kardeşi kardeşe kırdımakmıdır senin niyetin ne demek göçüyoruz harp çıkar yahu

Büyüğümsün ablamsın sesimi daha fazla yükseltemiyorum ama yoksa sen bizi begenmiyormusun

6336798400ck1.jpg

kabul etmeliyim ki...bu cevabı sevdim :):clover: ...zazagrinnn...bak..terapiler etkisini göstermeye başladı...sende kabiliyet var canım..ama bir elmas gibi adamakıllı işlenmen gerekiyor -_-

ve...kırmayın canım kardeşinizi...bi durum işinize gelmediğinde illaki içinizdeki canavarı devreye sokceksiniz..valla tıpkım dövüşken horozlar gibisiniz...adam biraz centilmen mi?...kıl ol..git bi omuz at...esprili mi...kuyusunu kaz...yakışıklı mı...hemen iftira at...ve mümkünse tenhada köşeye kıstır...cık cık cık...bide soruyo... neyinizi beğeniyim ben sizin... :glare::o:grin:

son olarak Kazakistan konusunda kararlıyım... -_-

Gönderi tarihi:
kabul etmeliyim ki...bu cevabı sevdim :):clover: ...zazagrinnn...bak..terapiler etkisini göstermeye başladı...sende kabiliyet var canım..ama bir elmas gibi adamakıllı işlenmen gerekiyor -_-

ve...kırmayın canım kardeşinizi...bi durum işinize gelmediğinde illaki içinizdeki canavarı devreye sokceksiniz..valla tıpkım dövüşken horozlar gibisiniz...adam biraz centilmen mi?...kıl ol..git bi omuz at...esprili mi...kuyusunu kaz...yakışıklı mı...hemen iftira at...ve mümkünse tenhada köşeye kıstır...cık cık cık...bide soruyo... neyinizi beğeniyim ben sizin... :glare::o:grin:

son olarak Kazakistan konusunda kararlıyım... -_-

desene ben senden önce oraya göç edecem orayı yola hale sokmak zamanı gelmişti zaten :P:D (yol yakınken geri dön) :)

bu arada çok kırıldım :( hem cinslerim ve beni bu denli küçük görmeni bir zamanlar garip ama :):stuart::lol: ........ yok ya bu olmadı ama laf yetiştiremiyorum ki

Gönderi tarihi:

tabi sen koskoca bir deneyimli bir usersin bense :lol: ...........

bu arada Kazakistan çok soğuk oluyormuş bak ben sizi düşündüğümden sölüyorum yoksa banane :stuart:

Gönderi tarihi:

sonunda ;takdir görmek güzel B) bea eski Türk filimlerindeki gibi bir yandan iltifa bi yandan küçük görme "Güzel olduğunuz kadar küstahsınızda " gibi....... :P:D

Şükretmek lazım eldekilerle yetinmek lazım aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz :lol:

Gönderi tarihi:
desene ben senden önce oraya göç edecem orayı yola hale sokmak zamanı gelmişti zaten :P:D (yol yakınken geri dön) :)

bu arada çok kırıldım :( hem cinslerim ve beni bu denli küçük görmeni bir zamanlar garip ama :):stuart::lol: ........ yok ya bu olmadı ama laf yetiştiremiyorum ki

:lol::lol::lol:

ilahi zazagrin...laf yetiştirmek zordur bizlere...boşver yorma kendini :P ...öte yandan estağfurullah... yok öyle sizi küçük görmek falan...onlar birer latife...eğlenelim diye şeedildi anlıycağın..ciddiye alma sakın :):clover:

Gönderi tarihi:
tabi sen koskoca bir deneyimli bir usersin bense :lol: ...........

bu arada Kazakistan çok soğuk oluyormuş bak ben sizi düşündüğümden sölüyorum yoksa banane :stuart:

bak şimdi..yapma bööle şeyler :ermm: ...üzme beni... :( ne olmuş yani sen çaylak :turned:(herhalde söylemeye dilin varmamıştı..ama bak elin kızı nasılda acımasız :P:blink::grin: )..ben deneyimliysem...

soğuk moğuk..bizde sıkı giyiniriz o zaman :lol: ..yinede düşündüğün için sağol :clover:

Gönderi tarihi:
sonunda ;takdir görmek güzel B) bea eski Türk filimlerindeki gibi bir yandan iltifa bi yandan küçük görme "Güzel olduğunuz kadar küstahsınızda " gibi....... :P:D

Şükretmek lazım eldekilerle yetinmek lazım aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz :lol:

bak ama aradaki çelişki ne güzel bir zerafet oluşturmuş.."güzel olduğunuz kadar..küstahsınız da.." çok severim bu repliği :wub:

eferim..bööle kanaatkar olman çok hoşuma gitti..kanaat notun yıldızlı pekiyi :lol:

Gönderi tarihi:
bak şimdi..yapma bööle şeyler :ermm: ...üzme beni... :( ne olmuş yani sen çaylak :turned:(herhalde söylemeye dilin varmamıştı..ama bak elin kızı nasılda acımasız :P:blink::grin: )..ben deneyimliysem...

soğuk moğuk..bizde sıkı giyiniriz o zaman :lol: ..yinede düşündüğün için sağol :clover:

benden günah gitti artık

Hanım tüfeğimi getir :D

Gönderi tarihi:

bak o kadar da uyardım ama artık benden günah gitti

Gönderi tarihi:

eferim..bööle kanaatkar olman çok hoşuma gitti..kanaat notun yıldızlı pekiyi :lol:

Evetttttttttt sonunda :D:wub::DB)

mesaj çıkmayınca ikinci kez yazmıştım

Gönderi tarihi:
bak o kadar da uyardım ama artık benden günah gitti

tehdit ha :w00t: şöyle söyliyim..hiç korkmadım :getlost::grin:

Evetttttttttt sonunda :D:wub::DB)

mesaj çıkmayınca ikinci kez yazmıştım

kederlenme..olur böyle şeyler :P

Gönderi tarihi:
kedi0bn2.gif

:shuriken::D

:P:D

:D:stuart:

:lol::lol: neyse bu kadar yeter

zazagrinnn...ne kadar fotojeniksin... :w00t: çok güzel çıkmışsın bu karede :P:lol:

bu galiba sanırsam herhalde biraz abartılı oldu gibi

kıyamam ben :clover:

kıyamayacağını tahmin edebiliyorum...iyisin sen :):clover:

Gönderi tarihi:

Yahu neler oluyor buralarda kim kazakistana gidiyor ne işiniz var kazakistanda oturun bakiyim oturduğunuz yerde..

Yada gidin boşverin gidin bakın bakalım yazıda ki gibimi orda erkekler şayet öyleyse haber vermeyi unutmayın ilk uçakla yanınızdayım :stuart:

Gönderi tarihi:
Yahu neler oluyor buralarda kim kazakistana gidiyor ne işiniz var kazakistanda oturun bakiyim oturduğunuz yerde..

Yada gidin boşverin gidin bakın bakalım yazıda ki gibimi orda erkekler şayet öyleyse haber vermeyi unutmayın ilk uçakla yanınızdayım :stuart:

nihayet topicin sahibi geldi.. :) yokluğunuzda zazagrin'le buraları boş bırakmadık..valla neler olduğunu öğrenmek için bende sizi bekliyordum...kazak destanını yazan sizsiniz..eğer bunlar doğruysa pılımızı pırtımızı toplayıp hepcek Kazakistan'a göçiciiz...sanırım arkamıza da dönüp bakmıyciiz :P:lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.