Φ MeRVe58 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 cok guzelmis tesekkuler bosuna dememisler elektirikten uzak durun nezaman kacak yapacagi belli olmuyor iste Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2008 Cumhuriyet'ten Can Dündar'a şok karikatür !Cumhuriyet'ten Can Dündar'a şok karikatür !Can Dündar'ın Mustafa belgeseline en sert eleştiri Cumhuriyet Gazetesi'nden geldi. Cumhuriyet'te yer alan ve Murat Sayın'ın çizdiği karikatür çok tartışılacak gibi. Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2008 Evet bugün birilerine teğet geçebiliyor... Fakat yarın için kimin garantisi olabilir... Saygılar... DİPNOT... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 Teşekkürler Sevgili Arkadaşım... Saygılar... Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2009 bu yarın için olsun.. Alıntı
Φ enginar Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 Ekfendi Türtkler,Bunca zaman bu kadar gülmedlm .Sen çok yaşa .Karikatür harika.Senden bir isteyim var .Opera dinlerken uyuyan K adir Topbaşı'da koyarsan çok mutlu olacağım. Ben bilgisayar konusunda çok acemiyim.Daha yeni yeni öğreniyorum . Saygılar. Alıntı
Φ enginar Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 Bunları nereden buluyorsun .Beni güldürdüğün için sana teşekkür ederim.Harika olmuş. Alıntı
Φ enginar Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 İyi ki bu siteye gelmişim.Hepiniz harika şeyler yapıyorsunuz ve yazıyorsunuz .Ah ben de yapacak mıyım acaba. Daha önce çok kızdığım tırnak boyamayı şimdi ise olsun diyorum.Bu seçimler de ölen insanları bile seçmen gösterdiler .Başbakan haklı benim yanıma niye gelsin .Onların oyları garanti.İşin garibi ağlanacak halimize gülüyoruz. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.