Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 yok aysum sorularla tamamen alakasız bişi beni bu deprematik halden kurtarcak tek şeydi olması ççok zordu ama oldu Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Aaaaaaa neydi söyle ya Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 olmas valla özel mesele Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Aramızda özelin lafı mı olur olmadı Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 olur olur bak oldu işte bu arada burayı özlemişim yha Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Ne gıcıksın yok bundan sora sana öğüt möğüt hıh Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 kendi öğüdünü kendin yap kitabı var kısım elimde ihtiyacım yok hehehe Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 noluyorrr burdaaa Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 bilmem sence noluyo Alıntı
Φ mustafabcelebi Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 sevgili kürsü sakinleri ; 25 şubatta vatani hizmetime başlayacağım.. sevgilim kürsüyü sizlere emanet ediyorum. Hoşçakalın Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 sevgili kürsü sakinleri ; 25 şubatta vatani hizmetime başlayacağım.. sevgilim kürsüyü sizlere emanet ediyorum. Hoşçakalın :o nee..... ? vayy.. şamarımmm gidiyor musun.. bende sevindim adını görünce.. hoşgeldin..hoşçakal ... vatan görevini yerine getiriceksin demek.. hayırlı olsun şamarım yaf... napalım .. kürsü emanet demek.. o benim canım (kürsü ve içindekiler) emanetin emin ellerde.. ayy bi tuhaf oldum yaa.. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 sevgili kürsü sakinleri ; 25 şubatta vatani hizmetime başlayacağım.. sevgilim kürsüyü sizlere emanet ediyorum. Hoşçakalın selametle git selametle dön seneye bana da gönderirler kağıt askeriyeden zaman ne de çabuk geçiyor dimi daha dün küçücük çocuktuk Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 evet ya.. şu zaman ne garip birşey... göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor... ben bugünler bitmesin istiyorum... ama bitiyor... herşey güzel gider umarım ama şu zaman deyince çok moralim bozuluyo... ! hiç hatırlatmayın yaf bana... senin için de erken len dur bi.. durduğun yerde Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 ya cidden askeriye kağıdı 1 yıl önceden geliyo gitmeden önce bildiğim kadarıyla zaman zaman zaman oh ağla işte Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 kendi öğüdünü kendin yap kitabı var kısım elimde ihtiyacım yok hehehe Hatırlatırım sonra sana Aaa şamar gelmiş de gitmiş özledim yaw Hayırlı teskereler sana şimdiden Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Bu aşk havuz problemi Yeni fark ediyorum Yazmıştım denklemini Girdim yüzemiyorum Zamanın kızları balıklama atlama diyemiyorum Ayakları çırptıkça onlar Sanki boğuluyorum Gel suyu boşaltalım Yeniden dolduralım Çöz beni içinde havuz probleminin Bir musluk kapansa Öbürü açılır Kızlar havuz kenarında açılır saçılır. Atlamak yasak ama önüne geçemiyorum Bir huzur içinde ben neden yüzemiyorum Sen ortada 'gel' derken Sana yüzemiyorum Sanki dibe vurdum Nefes alamıyorum bu aralar dinlediğim bir şarkı....serbest kürsü sakinleriyle paylaşayım dedim hepinizi çok seviyorum.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Ağzıma dolandı şimdi bu şarkı Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Bu aşk havuz problemi Yeni fark ediyorum Yazmıştım denklemini Girdim yüzemiyorum Zamanın kızları balıklama atlama diyemiyorum Ayakları çırptıkça onlar Sanki boğuluyorum Gel suyu boşaltalım Yeniden dolduralım Çöz beni içinde havuz probleminin Bir musluk kapansa Öbürü açılır Kızlar havuz kenarında açılır saçılır. Atlamak yasak ama önüne geçemiyorum Bir huzur içinde ben neden yüzemiyorum Sen ortada 'gel' derken Sana yüzemiyorum Sanki dibe vurdum Nefes alamıyorum bu aralar dinlediğim bir şarkı....serbest kürsü sakinleriyle paylaşayım dedim hepinizi çok seviyorum.... canım benim.. bende seni çok seviyorum...ruhunu..kişiliğini...seni.. bu şarkıyı da çok severim ayrıca... bu aşk havuz problemi.. ve bu hayatta ! Ağzıma dolandı şimdi bu şarkı aynen dostum ya.. Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 ayy bu sıra arkadaşım denen peruklu yok mu... öldürücek bizii.. durun,nefes almayın demişş ya..bi an odaklandım gidiyodum nefessizlikten canımıza kastı var sanırım... ben basarım öyle adamı..sonra şaşar kalırsın öyle... inmiş...periymiş... aaa peruk falan dinlemem hee...ona göre... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 nirden çıktın sen... bu seferde ben mi basıldım ama sen niye... böle yaptın ki.. Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 burdaydım hı hı öyle oldu biraz kürsü serbest degil mi istedigimi yapamazmıyım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 burdaydım hı hı öyle oldu biraz kürsü serbest degil mi istedigimi yapamazmıyım serbest yaff.. ben bişeye mi kızdın diye sormuştum zaten bu arada bayağı bir geç gördüm.. istediğini yap sıra arkadaşım herşey serbest yaf.. aa.. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 atış serbest dimi geç şu ileriye sen estikçe hedef tahtası yapıcam seni ateşşşşşş Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 atış serbest dimi geç şu ileriye sen estikçe hedef tahtası yapıcam seni ateşşşşşş ayağıma birden bi kramp girdi sanki.. yürüyemiyorum.. yoksa kesinn giderdim yani şüphen olmasın ama başka hedef tahtası buluver garii.. yani ayağıma kramp girmese seve seve giderim ama.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 buraya gelmeden duramıyorum...bu topic bağımlılık yaptı...artık bende bir bağımlıyım hastaneye gitmem lazım mı burayı bu topiği topic sakinlerini çok seviyorum.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.