Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 ifade koyup durmasanıza pee... kıss o zaaman somurtarak neden giriyosun içeriye..... var bişiyy... ama nesü.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 anladığımı solimmi?? Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 anladığımı solimmi?? söyle kankam Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 sana sormadım ki kanqam Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 senin canın sıkılıo ortaya bole bi smile onun için attın dimi?????? Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Afern almakta üstüne yok Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 tmm anlaştık o zaman benim uykum var ya Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 karışık hayat... karman çorman.. enteresan.. farklı... dün severken.. bugün nefret edebiliyosun.. dün gülerken.. bugün ağlayabiliyosun.. karışık hayat... karman çorman... çok enteresan...çok.....!!!!!!!!!!! Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Ninni sölimmi Eeee eeee eee eee Dandini dandini dastana danalar girmiş bostana kov vampir şu danayı yemesin de nanayı Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 bu nasıl ninni pe tam benlik gerçi Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Afern almakta üstüne yok bu işte , ayrıca bi iş daha var Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 nasılmış benim minik kelebeğim?... bak bahar geliyor...senin mevsimin canım...bende Nisan doğumluyum..ayrıdır baharın yeri bende..seninde yerin ayrı..bilesin.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 nasılmış benim minik kelebeğim?... bak bahar geliyor...senin mevsimin canım...bende Nisan doğumluyum..ayrıdır baharın yeri bende..seninde yerin ayrı..bilesin.. güzel gönüllüm benim.... evett mevsimim geliyor......heyecanlıyım...halsizim şu sıralar yorgun...ve Nisan'ın gelmesinin mutluluğu var....baharın gelmesinin.... canım diloşum benim...seninde yerin ayrı....biliyorum... ve çokk seviyorum.....yaşamayı..sizlerle olmayı..seninle olmayı.... aynı ayda doğmuşuz demek ki......ne güzel...ayrıdır bana göre Nisan'da doğmak.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 yorgun günler...koşuyor peş peşe...ardı sıraa......o onu kovalıyor o onu....bugün son ders farkettim haftanın bittiğini...! ilginç bir zaman...farkettirmiyor...farkettirmeden de yakıyor.....sınavlar...bahsetmek gelmiyor....çok kötü değil ama hasta bi beden nasıl sınav yaparsa öyleyim...gerçi şu iki gündür...çalışıyorum da... neyse şimdi neden bunları anlattım ben de bilmiyorum.... hıı...şu şarkı... dinlediğimde beni kendine bağlayan o şarkı... rafet el roman a ait....ve sanırım şarkıyı gönderdiğim bi çok kişiden güzel tepkiler aldım.... kürsüme de yazıyım dedim... lafı buraya getiricekmişim demek ki...beni beni.... Sende Herşey Yalandı gözlerimden tane tane akan yaşlardan ziyade her yerimde ayrı sancı içimde yer yer kanar saklı gel de gör bak şu ömrümden neler çaldın neler kaldı sende sevda sevgi herşey,yalandı mutlu bir aşk görmedim ben çok mu şey istedim senden ömrü eylem ziyan ettin,zalim bildiğim yollar kapandı baktığım her yer karardı yersiz ansız çekti gittin,hain can gücendi can usandı gönül yerden göğe haklı sende sevgi, aşk ve herşey yalandı..... neden başka kimse geçmez şu aklımdan uyandığımda varlığında yokluğunda aynı dünya aynı dert öyle mutlu öyle sarhoş ilk bakış ilk öptüğümde kim sanırdı sende sevda sevgi herşey yalanmış işte o dinlediğimde beni kendine bağlayan şarkı...bu şarkıyı dinlediğimde...elim duruyor...nedenini bilmiyorum...aslında sadece bu değil elimi kilitleyen şarkı....ama şimdi bu sıralar bu çok hoşuma gidiyor..... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 yorgun günler...koşuyor peş peşe...ardı sıraa......o onu kovalıyor o onu....bugün son ders farkettim haftanın bittiğini...! ilginç bir zaman...farkettirmiyor...farkettirmeden de yakıyor.....sınavlar...bahsetmek gelmiyor....çok kötü değil ama hasta bi beden nasıl sınav yaparsa öyleyim...gerçi şu iki gündür...çalışıyorum da... neyse şimdi neden bunları anlattım ben de bilmiyorum.... hıı...şu şarkı... dinlediğimde beni kendine bağlayan o şarkı... rafet el roman a ait....ve sanırım şarkıyı gönderdiğim bi çok kişiden güzel tepkiler aldım.... kürsüme de yazıyım dedim... lafı buraya getiricekmişim demek ki...beni beni.... Sende Herşey Yalandı gözlerimden tane tane akan yaşlardan ziyade her yerimde ayrı sancı içimde yer yer kanar saklı gel de gör bak şu ömrümden neler çaldın neler kaldı sende sevda sevgi herşey,yalandı mutlu bir aşk görmedim ben çok mu şey istedim senden ömrü eylem ziyan ettin,zalim bildiğim yollar kapandı baktığım her yer karardı yersiz ansız çekti gittin,hain can gücendi can usandı gönül yerden göğe haklı sende sevgi, aşk ve herşey yalandı..... neden başka kimse geçmez şu aklımdan uyandığımda varlığında yokluğunda aynı dünya aynı dert öyle mutlu öyle sarhoş ilk bakış ilk öptüğümde kim sanırdı sende sevda sevgi herşey yalanmış işte o dinlediğimde beni kendine bağlayan şarkı...bu şarkıyı dinlediğimde...elim duruyor...nedenini bilmiyorum...aslında sadece bu değil elimi kilitleyen şarkı....ama şimdi bu sıralar bu çok hoşuma gidiyor..... çok güzel ya ben dahaönce dinlemedim ama sözleri çok etkiledi beni Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 çok güzel ya ben daha önce dinlemedim ama sözleri çok etkiledi beni bi de dinlesen...sanırım beni daha iyi anlıcaksın...harika bir şarkı... müzik dinlerken birşeylerle uğraşmayı severim...dün yine öyle bi anda...sıra bu müziğe geldi...elim tutuldu..ve kendimi bıraktım....daldım gittim... uzaklara.....çok uzaklara....... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 bi de dinlesen...sanırım beni daha iyi anlıcaksın...harika bir şarkı... müzik dinlerken birşeylerle uğraşmayı severim...dün yine öyle bi anda...sıra bu müziğe geldi...elim tutuldu..ve kendimi bıraktım....daldım gittim... uzaklara.....çok uzaklara....... müziğinida çok merak ettim doğrusu Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 yorgun günler...koşuyor peş peşe...ardı sıraa......o onu kovalıyor o onu....bugün son ders farkettim haftanın bittiğini...! ilginç bir zaman...farkettirmiyor...farkettirmeden de yakıyor.....sınavlar...bahsetmek gelmiyor....çok kötü değil ama hasta bi beden nasıl sınav yaparsa öyleyim...gerçi şu iki gündür...çalışıyorum da... neyse şimdi neden bunları anlattım ben de bilmiyorum.... hıı...şu şarkı... dinlediğimde beni kendine bağlayan o şarkı... rafet el roman a ait....ve sanırım şarkıyı gönderdiğim bi çok kişiden güzel tepkiler aldım.... kürsüme de yazıyım dedim... lafı buraya getiricekmişim demek ki...beni beni.... Sende Herşey Yalandı gözlerimden tane tane akan yaşlardan ziyade her yerimde ayrı sancı içimde yer yer kanar saklı gel de gör bak şu ömrümden neler çaldın neler kaldı sende sevda sevgi herşey,yalandı mutlu bir aşk görmedim ben çok mu şey istedim senden ömrü eylem ziyan ettin,zalim bildiğim yollar kapandı baktığım her yer karardı yersiz ansız çekti gittin,hain can gücendi can usandı gönül yerden göğe haklı sende sevgi, aşk ve herşey yalandı..... neden başka kimse geçmez şu aklımdan uyandığımda varlığında yokluğunda aynı dünya aynı dert öyle mutlu öyle sarhoş ilk bakış ilk öptüğümde kim sanırdı sende sevda sevgi herşey yalanmış işte o dinlediğimde beni kendine bağlayan şarkı...bu şarkıyı dinlediğimde...elim duruyor...nedenini bilmiyorum...aslında sadece bu değil elimi kilitleyen şarkı....ama şimdi bu sıralar bu çok hoşuma gidiyor..... vay kelecek bunu bana yollamıştın gerçekten harika bi şarkı müziğinida çok merak ettim doğrusu emin ol harika bi müziği var ama bi yerden sonra çok dinersen içini bayıyo... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 vay kelecek bunu bana yollamıştın gerçekten harika bi şarkı emin ol harika bi müziği var ama bi yerden sonra çok dinersen içini bayıyo... efet.... hemm o 2.söylediğin her şarkı için geçerli sanırım.... gerçi ben bazennn 2 saat boyunca aynı şarkıyı dinleyebilen bi insanım ama.... öle bişiy işte.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.