Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Admin Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 çok güzel bir şarkı,kulaktan kulağa yayılacak gibi Bu ileti isikgul tarafindan gonderilmistir forumun başka bi başlığındaydı buraya aktarmak ıstedim. müzik,ses ve söz bütünlüğü gayet uyumlu. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 evet dunden beri sürekli dinlıyorum .başka bır başlıktada vardı sanırım çok teşekkurler.bunu bence forumun you tube paylaşımları köşesınede koymalısınız Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Çok güzelmiş,ben de çok beğenim,üstüste defalarca dinledim. Çok teşekkürler.. Alıntı
Misafir tarçın Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 şok tatlı yaaaa bu ne böyle mest oldum te şekkürler bunu bilerle paylaşanlara Alıntı
Φ busra_27 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Çok güsel merhaba arkadaşlar çok beğendim ben bu vido paylaşımı linkinide gönderebilirmisniz.tşkler Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Şarkı on numara yaaa piyasadaki beş para etmes şarkıcılara taş çıkaracak kadar büyülü Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 cok güzel bir paylasim, tesekkürler Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 güzel bir paylaşım. dinlemeye değer bir parça....! Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 çok güzel bir paylaşım gerçekten. teşekkürler.... tam benlik denir ya işte tam ondan.... teşekkürler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.