Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 ve sırada benim oo biciğim... kenshin.... sonra daha çok resmi var bende...onlarıda eklerim.... :) Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 tamam kelebeğim bekliyom to be continued....... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 bunlarıda beğendim yumotem....emeğine sağlık canım.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 bunlarıda beğendim yumotem....emeğine sağlık canım.. canım aklımda sen vardın zaten ne tarzı sevdiğini biliyom yane olsun o kadar canım benim nightwish teşekkürler tatlımmmmm Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 bu sadece senin için frozenim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 bu sadece senin için frozenim canım yumotem teşekkürler beni mutlu ettin.. bunuda beğendim...bunların karakalemle ve frozenin uydurma tekniğiyle çizimlerini yapıyorum.. onun için bir kez daha teşekkürler... Alıntı
Φ kardelen32 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 gözlerim kamaştı harika resimler ellerine sağlık Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 gözlerim kamaştı harika resimler ellerine sağlık Harika resimler hepsi. Bende kendi photoshop çalışmalarımı eklicem Saygılar. bekliyoruz erencim Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Bu eklemiş olduğun güzel resimlerden dolayı ...! Bu resim sevgililer günü için .. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.