Φ İSTİHBARAT Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Şener: Türbanın çözümü için söz vermeyince seçimde partiye oy da vermiyorlar. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, seçimden önce söz verdiği halde türban sorununu çözemeyen AKP hükümetini dört geri vitesli arabaya benzeten bir partiliye, "Söz vermediğiniz zaman da oy vermiyorlar" karşılığını verdi. Şener, "Ama sizin hiç mi kabahatiniz yok? Ben o sözleri söylerken 'bunlar yerine getirilecek sözler değil' diye bana niye söylemediniz" dedi. AKP'nin Siyaset Akademisi'nde geçen cuma günü ders veren Şener, bazı partililerin türbanla ilgili sitemiyle karşılaştı. 'Dört geri vites var' Partisinin türban sorununu çözememesinden yakınan bir AKP'li, Şener'e "Başörtüsüyle ilgili sorunun çözüleceğine dair söz verdiniz. O da yerine getirilmedi. Bir arabanın bir tane geri vitesi olur, dört tane ileri vitesi olur. Bu hükümet dört tane geri vites, bir tane ileri vitesli mi? Oynamayan gelin 'yerim dar' mı diyor?" diye bir soru yöneltti. Şener'in bu soruya yanıtı, "İyi de arkadaşlar, söz vermediğiniz zaman da oy vermiyorlar" oldu. Şener, "Seçimden önce söz verdim, o sözleri tutmadım, kabahatim var. Ama sizin hiç mi kabahatiniz yok? Ben o sözleri söylerken 'bunlar yerine getirilecek sözler değil' diye bana niye söylemediniz" dedi. Abdüllatif Şener'in bu sözleri, partililer arasında gülüşmelere neden oldu. (Radikal) Link: http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=170629 Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 işte gerçek anlamda laiklik bunun için gerekli... laiklik aslında dinleri koruma amaçlıdır kimse dini siyasete alet edemez dini bir propaganda aracı ve oy olarak kullanamaz. Alıntı
Φ bahriyeli Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Siyaset akademisinde geçen bu sohbet mi diyim rezillik mi diyim herneyse buna siz bizzat mı şahit oldunuz acaba yoksa sizlerde internetten okudugunuz saçma sapan kaynagı belli olmayan sitelerden mi haberlerinize ulaşıyorsunuz. Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Şener: Türbanın çözümü için söz vermeyince seçimde partiye oy da vermiyorlar. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, seçimden önce söz verdiği halde türban sorununu çözemeyen AKP hükümetini dört geri vitesli arabaya benzeten bir partiliye, "Söz vermediğiniz zaman da oy vermiyorlar" karşılığını verdi. Şener, "Ama sizin hiç mi kabahatiniz yok? Ben o sözleri söylerken 'bunlar yerine getirilecek sözler değil' diye bana niye söylemediniz" dedi. AKP'nin Siyaset Akademisi'nde geçen cuma günü ders veren Şener, bazı partililerin türbanla ilgili sitemiyle karşılaştı. 'Dört geri vites var' Partisinin türban sorununu çözememesinden yakınan bir AKP'li, Şener'e "Başörtüsüyle ilgili sorunun çözüleceğine dair söz verdiniz. O da yerine getirilmedi. Bir arabanın bir tane geri vitesi olur, dört tane ileri vitesi olur. Bu hükümet dört tane geri vites, bir tane ileri vitesli mi? Oynamayan gelin 'yerim dar' mı diyor?" diye bir soru yöneltti. Şener'in bu soruya yanıtı, "İyi de arkadaşlar, söz vermediğiniz zaman da oy vermiyorlar" oldu. Şener, "Seçimden önce söz verdim, o sözleri tutmadım, kabahatim var. Ama sizin hiç mi kabahatiniz yok? Ben o sözleri söylerken 'bunlar yerine getirilecek sözler değil' diye bana niye söylemediniz" dedi. Abdüllatif Şener'in bu sözleri, partililer arasında gülüşmelere neden oldu. (Radikal) sadece gülüyorum. Acaba bir tiyatro sahnesindenmi alındı bunlar :D Zaten politika da siyasette azıcık oyun gerektiriyor (azıcık dediğime bakmayın arkadaşlar usta olmuş oscar bile alır lar vallahi ) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) Komik.. Tarih: 21 Kasım , 2005 Düzenleyen: kralx Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 Şener: Türbanın çözümü için söz vermeyince seçimde partiye oy da vermiyorlar. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, seçimden önce söz verdiği halde türban sorununu çözemeyen AKP hükümetini dört geri vitesli arabaya benzeten bir partiliye, "Söz vermediğiniz zaman da oy vermiyorlar" karşılığını verdi. Şener, "Ama sizin hiç mi kabahatiniz yok? Ben o sözleri söylerken 'bunlar yerine getirilecek sözler değil' diye bana niye söylemediniz" dedi. AKP'nin Siyaset Akademisi'nde geçen cuma günü ders veren Şener, bazı partililerin türbanla ilgili sitemiyle karşılaştı. 'Dört geri vites var' Partisinin türban sorununu çözememesinden yakınan bir AKP'li, Şener'e "Başörtüsüyle ilgili sorunun çözüleceğine dair söz verdiniz. O da yerine getirilmedi. Bir arabanın bir tane geri vitesi olur, dört tane ileri vitesi olur. Bu hükümet dört tane geri vites, bir tane ileri vitesli mi? Oynamayan gelin 'yerim dar' mı diyor?" diye bir soru yöneltti. Şener'in bu soruya yanıtı, "İyi de arkadaşlar, söz vermediğiniz zaman da oy vermiyorlar" oldu. Şener, "Seçimden önce söz verdim, o sözleri tutmadım, kabahatim var. Ama sizin hiç mi kabahatiniz yok? Ben o sözleri söylerken 'bunlar yerine getirilecek sözler değil' diye bana niye söylemediniz" dedi. Abdüllatif Şener'in bu sözleri, partililer arasında gülüşmelere neden oldu. (Radikal) Link: http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=170629 eğer ki doğruysa vah türkiyem vah Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 eğer ki doğruysa vah türkiyem vah bana da kapanirsan allah arabani yollar demislerdi.... kimlerin elinde su güzel ülke... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.