Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 baktım ki aşağılarda birisinin doğum günü...henüz saatler olsa da forumumuz bizi sanırım bi kaç saat öncesinden bilgilendiriyor....canım bu gece 00:00 dan sonra doğmuş olucaksın...ama ben şimdiden açıyım istedim sayfanı.... çok konuşmaya fırsatımız olmadı ama yazılardan tanırsın az-çok insanı... doğum günün kutlu olsun canım...hayata gözlerini açtığın ilk gün sanırım dertsiz tasasız....bu yeni yaşında mutluluklar dilerim..herşey gönlünce olur umarım... bu pastan... bu da hediyen... sürppriizzz... şimdiden hazırlar...saatler var ama ben şimdiden kutluyorum doğum günün kutlu olsun canım Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 nice mutlu seneler Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 DOĞUMM GÜNÜNN KUTLU OLSUN TATLIŞ... yenii yaşındaa hiçç değişme emii... sıcaklığınla,samimiliğinlee,güzelliğinlee seniii çoook seviyorumm tatlışşş... hayatımdaa tanıştığımm en cana yakın insanlardansınn güzelimm... yeniii yaşınn sanaa uğur getirsinnn inşallah... hayatındaa güzelliklerlee geçenn bi yıll olarakk yerinii alsınnn yenii yaşınnn.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Neden doğdun kız.. Doğulurmu bu zamanda.. İş güç dert tasa gam keder öfke kin nefret kibir ucb buğuz riya... Keşke doğmasaydın.. Daha birde bunun ölmesi var.. Neyse madem doğmuşsun yapcak bişi yok.. Allah hayırlı ömür versin.. Sevgilerimle.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Nice senelere Fırşilliğim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 tatlışşşşşşşşşş canım nice mutlu senelere tatlışm her şey gönlünce olsun sana çizilen yolda değil çizdiğin yolda yürümen dileklerimle öpüyorum seniiii Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 ALLAH hayırlı bir ömür versin olivia....Doğum günün kutlu olsun... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 doğum künün kutlu olsun Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Kimse, yaşlı bir adam kadar sevemez.. demiş Sofokles.E bende dede olduğuma göre kimse seni benim kadar sevemez.. Yüzün ay,gönlün hoş olsun.Güzel kızım doğumgünün kutlu olsun.. Bu pastan hayatım: Hediyelerin.. ve bu da çiçeğin.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 ömrün boyunca keşke dediğin bütün herşeyin senin olması dileğimle oliva.... doğum günün kutlu olsun.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BEBEĞİM SENİ SEVİYORUM Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 nice güzel yıllara ve sağlıklı güzel günlere olivia.... doğum günün kutlu olsun..... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Canim Oliviacim,yasgunun kutlu olsun,nicelerine saglik ve mutlulukla eris insallah.. Seni seviyorum seker Yesim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 olivia'cım güzelim mutlu yılları diliyorum sana... nice yeni yaşlarını mutluluk ve sağlık içerisinde kutlarsın inşallah... uzun ömürlerin olsun... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 baktım ki aşağılarda birisinin doğum günü...henüz saatler olsa da forumumuz bizi sanırım bi kaç saat öncesinden bilgilendiriyor....canım bu gece 00:00 dan sonra doğmuş olucaksın...ama ben şimdiden açıyım istedim sayfanı....çok konuşmaya fırsatımız olmadı ama yazılardan tanırsın az-çok insanı... doğum günün kutlu olsun canım...hayata gözlerini açtığın ilk gün sanırım dertsiz tasasız....bu yeni yaşında mutluluklar dilerim..herşey gönlünce olur umarım... bu pastan... bu da hediyen... sürppriizzz... şimdiden hazırlar...saatler var ama ben şimdiden kutluyorum doğum günün kutlu olsun canım Teşekkür ediyorum rüzgarın kızı.. Pasta da hediyelerde çok güzel.. ( 18im de de palyaçoo.. ) nice mutlu seneler Seni de burda görmek güzel.. Teşekkürler CYRANO.. DOĞUMM GÜNÜNN KUTLU OLSUN TATLIŞ... yenii yaşındaa hiçç değişme emii... sıcaklığınla,samimiliğinlee,güzelliğinlee seniii çoook seviyorumm tatlışşş... hayatımdaa tanıştığımm en cana yakın insanlardansınn güzelimm... yeniii yaşınn sanaa uğur getirsinnn inşallah... hayatındaa güzelliklerlee geçenn bi yıll olarakk yerinii alsınnn yenii yaşınnn.... Tatlışşşş 3.. Teşekkür ediyorum caneminiçi.. Çok güzel.. Teşekkürler.. ( Geçen gün dalga geçiyodun 18 olduk ne habeeerrr.. Ben seni 10 şubatta görücem... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Neden doğdun kız.. Doğulurmu bu zamanda.. İş güç dert tasa gam keder öfke kin nefret kibir ucb buğuz riya... Keşke doğmasaydın.. Daha birde bunun ölmesi var.. Neyse madem doğmuşsun yapcak bişi yok.. Allah hayırlı ömür versin.. Sevgilerimle.. Hayattan soğudum bi an.. Oysa ki en değerli yıllarımdayım.. Teşekkür ediyorum sedat.. Nice senelere Fırşilliğim Sağol Fırvırcığımm Tatlışş 2.. Güzel insan.. tatlışşşşşşşşşş canım nice mutlu senelere tatlışm her şey gönlünce olsun sana çizilen yolda değil çizdiğin yolda yürümen dileklerimle öpüyorum seniiii Dileklerin çok hoş tatlışşım.. Teşekkür ediyorum.. ALLAH hayırlı bir ömür versin olivia....Doğum günün kutlu olsun... Amin sağol Erbay.. Allah sana da hayırlı bir ömür versin.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 doğum künün kutlu olsun Sana ayrıca teşekkür ediyorum.. Kimse, yaşlı bir adam kadar sevemez.. demiş Sofokles.E bende dede olduğuma göre kimse seni benim kadar sevemez.. Yüzün ay,gönlün hoş olsun.Güzel kızım doğumgünün kutlu olsun.. Bu pastan hayatım: Hediyelerin.. ve bu da çiçeğin.. Babacımm; hediyelerin, çiçeğin, yazdıkların ve sen çok güzelsiniz.. Teşekkür ederim.. ömrün boyunca keşke dediğin bütün herşeyin senin olması dileğimle oliva.... doğum günün kutlu olsun.... Amin bunu çok istiyorum.. Çok sağol egzorsist.. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BEBEĞİM SENİ SEVİYORUM Hiiii Benim canım ablam da burdaymış.. Samimiyetini çok seviyorum.. Teşekkür ederim ablacım.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 nice güzel yıllara ve sağlıklı güzel günlere olivia....doğum günün kutlu olsun..... Teşekkür ederim babası gsf mezunu mosyna.. Utanmaya gerek yok.. Canim Oliviacim,yasgunun kutlu olsun,nicelerine saglik ve mutlulukla eris insallah.. Seni seviyorum seker Yesim İnşallah canım.. Teşekkür ediyorum şeker insan.. olivia'cım güzelim mutlu yılları diliyorum sana...nice yeni yaşlarını mutluluk ve sağlık içerisinde kutlarsın inşallah... uzun ömürlerin olsun... Amin sardunya ablam.. Teşekkür ediyorum.. SİZLERİ SEVİYORUM Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 doğum günün kutlu olsun olivia Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Teşekkür ediyorum Bahar.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Sen sorasın die.. Bu arada imzan çok güzel olmuş Nati.. Aşk meleğim'i izliyosun demekki.. Hiç sevmem.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Cnm özelden kutlayınca buraya yazmayı unutmuşum Tekrar nice yıllara Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Sen sorasın die.. Bu arada imzan çok güzel olmuş Nati.. Aşk meleğim'i izliyosun demekki.. Hiç sevmem.. Tsk ederim biliorum çok güsel.. Kaçar mı isliorum tabi.. Natalia olcak ben islemiyciim peeh Yalancı Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Cnm özelden kutlayınca buraya yazmayı unutmuşum Tekrar nice yıllara Önemli değil be gece ablam.. Tşk ederim.. Tsk ederim biliorum çok güsel.. Kaçar mı isliorum tabi.. Natalia olcak ben islemiyciim peeh Yalancı Tsk ediyorum bende.. Biliyorum yalancı olduğumu.. Benden kaçıyor ama.. İlk bir hafta izleyebildim diziyi.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.