Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 fobileriniz nelerdir?herkes sırayla solesin? ben başlıyim oyleyse... benim fobim kalmadı şimdilerde... ama fobim varken yalnızlıktı en büyük fobim sonunda yendim... ee sizin fobileriniz neler bu arada? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 merak etme eren yanında bi benimgibi dostun olan bi wampir warsa sorun olmasa gerek (crossfade klibini indir link doğru çalışmaya başlamış ) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nobody Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 insanoğlunun birincil ihtiyacı oksijendir dolayısıyla hiçbir şey oksijen yokluğu kadar acı veremez insana dolayısıyla benim fobim boğularak ölmek kapalı kalma, yükseklik, fare, kalabalık vs. gibi fobiler ikincildir çünkü ölüme neden olmazlar... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 merak etme eren yanında bi benimgibi dostun olan bi wampir warsa sorun olmasa gerek Sorun yok mu.. İnsan kendini vampir yanında nasıl rahat hissedebilir Bi arada yükseklik vardı.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Sorun yok mu.. İnsan kendini vampir yanında nasıl rahat hissedebilir Bi arada yükseklik vardı.. naty bu arada seninle ıssız adada karşılaşmayalım.. seni de ısırıp wampir yapcam hem iradem kuvetlidir erene bişi yapmam. yükseklik çok kusel bişi bu arada... ölümün en iyisi yüksekten düşerek olmek mesela (bence) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 yükseklik çok kusel bişi bu arada...ölümün en iyisi yüksekten düşerek olmek mesela (bence) Kaç kere düşüp öldün Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 illaki ölmek mi gerekiyor?istersen o da olur bi gün nasılsa neyse mannaklığım tuttu gene uçmak en çok istediğim şeylerden biri olduğu için hiç olmassa son yapacağım şey olsun isterim. anladın sen? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 annarın ben.. sende annan ? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 ben zaten annar sen annarmardın ben sana annaratar Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gerek kalmaz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 fobileriniz nelerdir?herkes sırayla solesin?ben başlıyim oyleyse... benim fobim kalmadı şimdilerde... ama fobim varken yalnızlıktı en büyük fobim sonunda yendim... ee sizin fobileriniz neler bu arada? Yilan, VAMPIR, ve Böcek... iiiiiiiiii... nefret ederim.. bide korkarim... ama bazilari ise yükseklikten korkar.. ben bayilirim... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Yilan, VAMPIR, ve Böcek... iiiiiiiiii... nefret ederim.. bide korkarim... ama bazilari ise yükseklikten korkar.. ben bayilirim... bu ne ya adım çıktı 9 a inmez 8 e. bana imada bulunmuşsun gibime geldi Benim adrenal ve noradrenalin salınımı fazla olmadığından fazla etkilenmiyorum.. Ama benimde bazı fobilerim var mesala Sosyal fobilerim şunlar.... -Patron veya amir gibi üstlerle konuşmak.. -Karşı cinsten birileri ile tanışma veya buluşma.!! -Bir iş yaparken başkaları tarafından izlenmek.!! Birde Özgül fobilerim... -Uçağa bindikten sonra havalanması veya inişe geçmesi..! -Kan görmek..Kesilirken bir şeye bakmak (Hele hayvanların kesilmesi.) Kendi Zevk aldığım fobilerim... -Kemik sesi duymak.. -Fazla acıma hissimin olmaması. çok iyi açıklamışsıznız Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir olivia Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Zifiri karanlıkları tatmak... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Fobi konusunda ben de hassasmışım, düşününce farkettim. 2005'de bir uçak seyahatinde yaşadığımız problemli bir inişten sonra nurtopu gibi bir uçak fobim oldu. Aynı yıl nazanozkan vasıtasıyla bu foruma katılarak, onunla aynı fikirde olmama ( olamama değil ) fobisi çıktı. 2002'de işim gereği gökdelen inşaatlarını dolaşırken öğrendiğim bir yükseklik fobim oldu. Daha sonra uçak fobisi ile link hattı kurarak iyice pekiştirdim 1997'de kaza geçirdim, 1yıl yürüyemedim, ölüm değil de sağlıklı yaşayamama fobim oldu. Sevdiklerimden kaybettiklerim olmuştu ama 2006'da babam kriz geçirdiğinde, kolsuz kanatsız kalma fobim de oldu. Son 10 yılı böylesine kazançlı geçirdiğim için pek mutluyum. Bi de avatarsız kalma fobim var Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 bu ne ya adım çıktı 9 a inmez 8 e. bana imada bulunmuşsun gibime geldi Senden korkuyorum zaten.... önce sakaladin... sonra vampir falan... sen kokumu alir gelir icersin yakinda kanimi... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Zifiri karanlıkları tatmak... zifri karanlık... merak etme genelde karanlıklar benden korkar... gecelerdir benim hayatım..dostumsan hiç bişşiden korkmana gerek yok.... Fobi konusunda ben de hassasmışım, düşününce farkettim.2005'de bir uçak seyahatinde yaşadığımız problemli bir inişten sonra nurtopu gibi bir uçak fobim oldu. Aynı yıl nazanozkan vasıtasıyla bu foruma katılarak, onunla aynı fikirde olmama ( olamama değil ) fobisi çıktı. 2002'de işim gereği gökdelen inşaatlarını dolaşırken öğrendiğim bir yükseklik fobim oldu. Daha sonra uçak fobisi ile link hattı kurarak iyice pekiştirdim 1997'de kaza geçirdim, 1yıl yürüyemedim, ölüm değil de sağlıklı yaşayamama fobim oldu. Sevdiklerimden kaybettiklerim olmuştu ama 2006'da babam kriz geçirdiğinde, kolsuz kanatsız kalma fobim de oldu. Son 10 yılı böylesine kazançlı geçirdiğim için pek mutluyum. Bi de avatarsız kalma fobim var evet bayağı kazançlı geçirmişsiniz.. Senden korkuyorum zaten.... önce sakaladin... sonra vampir falan... sen kokumu alir gelir icersin yakinda kanimi... tabe kan emicek wampir belli etmezmiş o kişiyi ısıracağını... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 tabe kan emicek wampir belli etmezmiş o kişiyi ısıracağını... Aaa... yasiyosun.. yok görünmedin de hic... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 tmm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Kankiii...En büyük korkum en yakın dostumu kaybetme korkusudur.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 vay vay kim acaba en yakın dostun senin şanslıymış o kişi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 vay vay kim acaba en yakın dostun senin şanslıymış o kişi Ya Kanki Ayıp ediyon ama ha... Sensin Tabiiki.....kendini şanslı hissediyormusun acaba?(yarın geliyorum kanki be) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 benim en büyük korkum köpekler ya inanılmaz korkarım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 nie peki? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 küçükken 2 kere ısırıldımda ondan.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 küçükken 2 kere ısırıldımda ondan.... bu herşeyi açıklıyor Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.