Misafir gelincik Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Sevgili Birce ve Gece yağmuru , sizlerin de yeni yılını kutlar , tüm hayatınız boyunca sağlıklı,huzurlu ve sevdiklerinizle birlikte güzel günler geçirmenizi dilerim.
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Sevgili Mineu yeni yılda size ve ailenize ,en önemlisi yeni katılacak bebeğinizle birlikte sağlıklı,huzurlu bir ömür diliyorum.
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Sevgili Mineu yeni yılda size ve ailenize ,en önemlisi yeni katılacak bebeğinizle birlikte sağlıklı,huzurlu bir ömür diliyorum. tşk ediyorum sevgili gelincik Amin inşallah
Φ gloria Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 2008 tüm güzellikleriyle sizin olsun...
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 Teşekkür ederim Gloria size de mutlu,sağlıklı bir yıl ve ömür diliyorum
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Sen özel birisin biliyorsun değil mi? Umarım biliyorsundur
Φ muki Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Sevgili gelincik Gelincik kadar zarif, dürüst, özü sözü bir arkadaşım. İyi ki varsın ve umarım birbirimiz için hep olacağız. Sana bir şiir seçtim, hoşuna gitmezse geri postala Gelinciklerle Yazabilmek İçin Seni (I) Otel odalarının ekşi kokusunda duyunca yalnızlığını Dağıtma umudu Bozkırda bir çiçek kadarsın unutma. Gece ortalarında soğuk tadıdır ranzalar Dağıtma sevdayı, Günebakanlar kadar doğrulamasan da Bir otel odasında kalan Yalnız bir adam sevdasındasındır Aslında... (II) Yürü geceleri, Duysa da zemheri keskinliğini ayak parmakların Sen bakma yağan yağmura Pis bulvarların çamuruna. Çıkar alabildiğine; Yalnız,pis ıslanabilme özgürlüğünün Tadını. İşte o anlarda Gönlün yırtıcı bir kaplan Görünüşün ürkek bir ceylandır Ama sen “her şeye rağmen” İnsansın unutma Dağıtma direnci... (III) Öykün rüzgarlara Delişmen sevdaların göbeğine çökmüş Engin dağların tanrılığındasın. İnsansın İnsan İn Irmaklara Bir kerevit arılığındaki yaşamı kucakla Bu ırmaklara yükle umudu. Ama koş Bekleme, Kan yürüyen patikalarda dur biraz. Akan acıları dinle Duru sulara gebedir zaman Bakabiliyorsan acılara yılmadan Korkmadan İnsansın işte Bırakma gülmeyi... (IV) Kurtla koyunun masalıdır bu yaşanan, Kaldırdığında kafanı görebiliyorsan eğer bu kumpanyayı Unutma; Ne kurt olabilmektir Şavk karanlığında, Ne de güneşler altında miskin bir koyun. En kötüsü çoban olmaktır ne dersin? Kurtla koyunun masalıdır bu yaşanan Ne kurt olmalı, ne koyun, ne çoban İnsan olabilmektir, insanım diyebilmektir aslolan... (V) Belki de En güzeli, Bırakıp bu kenti Çoban olmalarda yakalamaktır sevdayı Mavi kavallı bir çoban. Anla beni Gelinciklerle yazabilmek için seni Dağlarına yurdumun, Seviyorum diyebilmek için Denizleyin sevdama. Bunca dizeler insanım diyebilmek için... Öde acılarla borcunu Geçici yalnızlıklar sorgusundasın. Kanıyla sevda yazanların gökyüzüne Adını taşıyabilmek için çocuklara, Bir başına Zulme sevdayı giydirebiliyorsan Önemlidir belki de Mavi kavallı bir çoban olmak. Şaşırma! Yalnız kavalı mavi çobanlarındır bu türkü Dağıtma yaşam erincini... (VII) Konumların gömleğini soyun Sana verilen kimlikleri savur rüzgara. Uza, büyü ırmak ol Gümbürtülü bir sevda ırmağı. Ulaş özgür dağlara Kuşlar kadar yetkinleş Yerçekimine inat. Serp gönenç çiçeklerini küskün dağlara Acılar bahçesinin bahçıvanısın, Sula toprakları Rengarenk çiçekler üret ki Acılar kapansın. Sayrılı çocukları eğlendir biraz Ama boğma sevgiden. Ağlıyorsun, Kim dayanabilir ki çocuklara Dağıt onların kederini... (VIII) Bir ayrılık türküsü duyulan Varoşların sokaklarından, Bir çocuğun özlem yüklü elleri Zorluyor demirleri. Dağıt acıları, savur umarsızlıkları Sen de, Sen de zorla güzel günleri... 1987 Düzce Bulent Tep Kuru topraklarda bile yaşam bulup, sevgi ve aydınlık dağıtan gelinciğim'e...
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 İnsan olabilmektir, insanım diyebilmektir aslolan... Ve insan kalabilmek bu kadar ****** arasında.Şiiri çok beğendim geri falanda yollamıyorum.Çok teşekkürler mukicim.Çok duygulandım akşam akşam başlayacağım ağlamaya.
Misafir maraba Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Sevgili arkadaşıma beğendiğim, kaldırıma çizilmiş, üç boyutlu bir resim armağan ediyorum. Julian BEEVER
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Teşekkür ederim sayın maraba.
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Sevgili Gloria çok incesin çok teşekkür ederim.Sana böyle hissetirebildiysem ne mutlu bana.
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 Günlerdir pek düzgün takip etmiyordum ben Bana, "sen burda olmalısın" diyordun, peki ya sen nereye gittin ki şimdi!!!
Önerilen İletiler