Φ inanna Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Bu gecede hüzün var ,aşk var ve bende tutamıyorum kendimi "AŞK BU GECE ŞEHRİ TERK ETTİ Yaz çocuk bu gece ismimi yollarına bu kente anlat ne demekmiş kazı caddelere aşk bu gece şehri etti çal çocuk bu gece şehrin tüm kapılarını hüzünle ıslak kelebekler bırak ellerine , söyle; aşk bu gece şehri terk etti "kal" duymayı bekledi "git" duymayı değil de ... sadece sevilmeyi istedi bu onun suçu değil de... döküldü bu gece yağmur gözlerine, eline ,yüzüne al ısıt, elleri çok soğuk kapa göğsüne çarpıyor yüzüne rüzgar ellerine, saçına tenine sev onu ,kalbi çok çok soğuk ısıt göğsünde Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Bu gecede hüzün var ,aşk var ve bende tutamıyorum kendimi "AŞK BU GECE ŞEHRİ TERK ETTİ Yaz çocuk bu gece ismimi yollarına bu kente anlat ne demekmiş kazı caddelere aşk bu gece şehri etti çal çocuk bu gece şehrin tüm kapılarını hüzünle ıslak kelebekler bırak ellerine , söyle; aşk bu gece şehri terk etti "kal" duymayı bekledi "git" duymayı değil de ... sadece sevilmeyi istedi bu onun suçu değil de... döküldü bu gece yağmur gözlerine, eline ,yüzüne al ısıt, elleri çok soğuk kapa göğsüne çarpıyor yüzüne rüzgar ellerine, saçına tenine sev onu ,kalbi çok çok soğuk ısıt göğsünde bu insanın şarkılarıı çok ama çok hoşuma gidiyor...az ağlamadım dinleyip de zaten imzam daki sözler de kendisine ait.... hüzünün gözyaşlarıyla buluştuğu anlamlı yerler şarkılarda kaybolup gittiğiniz o dolambaçlı hayallerdir...ve cem'in şarkılarında bunu çok ama çok hissediyorum...son dozuna kadar çektiriyo hüzünü insana...!! yağmur şarkısı işte oo...hıçkırarak ağlamıştım....duygusal yönümü kabartıyor bu ses benim... !! korkmuyorum artık senden gece korkmuyorum hiç karanlık üzerime gel istersen sar beni ben kaçıp gitmem korkmuyorum artık senden yalnızlık korkmuyorum hiç korkmuyorum yüreğime vur vur istersen kalmadı hiç kaçıp gitmem sokaklarda yanımda dolaşan YAĞMUR geceleri başucumda duran YAĞMUR avucumda ellerin eline YAĞMUR vur yüzümee vur yüzümee saçlarımda nefesin yerine YAĞMUR dudağımda dudağın yerine YAĞMUR gökyüzünden çaresizliğimi YAĞMUR vur yüzümee hadii vur yüzüme.......... ezberimdeydi yazdım... çok teşekkür ederim arkadaşım...hüzünlerim....ben hüzünlerimi de seviyorum .... Alıntı
Φ mustafabcelebi Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 cem adrian gerçekten müthiç biri... Alıntı
Φ inanna Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 cem adrian gerçekten müthiç biri... Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 cem adrian bi başka teşşekürler paylaşım için Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.