Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 canım minem görüşelim en kısa zamanda özlemişim seni Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 canım minem görüşelim en kısa zamanda özlemişim seni bennn deee bennn de senii Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 kanka demek isterdimm... ama diemiorum.. herkes bırak o gelsin yaa salla.. dio ama ben sıkıldım... sebebsiz yere... biliyorum gururum ayaklar altında.. ama dosttan önemli mi sence? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 kanka demek isterdimm...ama diemiorum.. herkes bırak o gelsin yaa salla.. dio ama ben sıkıldım... sebebsiz yere... biliyorum gururum ayaklar altında.. ama dosttan önemli mi sence? canım...senin şu yaptığın varya her yürekte yeşermez... benim cimcimemde kankasının bu yazısı karşısında eğer seni affetmezse demekki benim sevdiğim cimcimem değil... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 bilmiyorum.. benim bildiğim kankam da affeder di mi? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 onun o sevgi dolu yüreği bu seslenişe kayıtsız kalmaz.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 ayy frozen (abi mi).. tanışsak ii biriymişin dimi ? ;D Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 ayy frozen (abi mi).. tanışsak ii biriymişin dimi ? ;D evet canem abi.ben erkeğim..anlamamana şaşırdım zati.. .tanıştıkya gızz Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 kanka demek isterdimm...ama diemiorum.. herkes bırak o gelsin yaa salla.. dio ama ben sıkıldım... sebebsiz yere... biliyorum gururum ayaklar altında.. ama dosttan önemli mi sence? sen neler yasmışsınn bölee yaa.. bu ölee senin sandığın gibi basitt bi konu deil... sorunun o günkü saçma sapann kavga olduğunu mu sanıyorsunn??bn cevap veriyimm haırr.. arkadaş insanın kendisiyle uyumlu olduğudur...ortak şeyleri olduğumu..amaa anladımm ki bizde hiçbiri yokk... benn herkesle içiçe olmakk istermm..bi sürü arkadaşımm...çevremm olsunn... amaa sen bnmm sadece SENle olmamı istiyorsunn...bu bana en büyükk haksızlıkk... benn üzgünmm böylee olamaam.. sorun sadece bu da deill..bnii o günn çook kırdınn.. ortada affedilick bi durum da yok aslındaa...insan fıtratı kişiden kişiyee değişirr gayett de normaldrr... bu daa kişiliklerimizin farklılığından kaynaklanan bi durummm... ayrıca bu bi gurur meselesi flnn da deill..alakasıı bilee yokk... benn seninlee yinee arkadşımm..amaa eskisi gibi olmamı beklemee bendenn... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 yok frozen dayı ne diyon kızzzzz Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 abi olmuşsun bide dayı ol kıss, benim heç dayım olmadı, size dayı diyebilirmiyim? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 çok istiyosan.. cimcimem bana kızmadın değilmi...konuyu bilmeden karıştım diye...üzüldüm ya arkadaşına..kusuruma bakma... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 herşeye karışmasan olmaz demi, mıhtarmı oldun kezban yenge Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 üzüm üzüme baka baka kararırmış gıcığım sanamı benziyom ne allah korusun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 yok aslında birbirimizden farkımız canem sen ne kadar frozen dursanda, aslında çok duble, ekstra, duyarlısın, sımsıcaksın Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 nasssıııll yalan...inanmayın şu gıcığa..ey okuyucu cimcimemin sayfasını katletmeyelim...kızarsa naparız... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 okuyucu neye inanacağını bilir canem cimcime bize kızamaz baksana şu şirinliğe Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 cimcimem tünaydınnnnnnn... sana çok sevdiğim şiirlerden bi tanesini bırakıyorum.... sanrı ben seçtim yalnızlığımı bütünlüğümle süsledim eksikliğime tuz basıp en derine gizledim ah içimde bir şeyler söz dinlese anlasa haykıramayan yüreğim böyle ince yanmasa akıp giden yaşamda her şey yarım kalmasa boş oyalanmaları gönül yaşıyorum sanmasa Münevver İzgi Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 OKUYUCU : topic' i katletmişler valla Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 üzgünüm.. doğru.. senin için fasafiso olmak kolay oymadı benim için.. emin ol çok uğraştım.. gurur meselesi demedim zaten... ayrıca benim sana yaptığım haksızlık mı sencce.. öle bile olsa ben özrümü diledim... barışmanı beklemek değildi amacım.. senden zaten affetmeni zorla istemedim.. b benle arkadaş olmanı da zorla istemedim...... o gün seni çok kırdığımı sölüosun .. şimdi ben göbek mi atıyorum sanıyosun....? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Bakın beni hasta hasta buraya getiriyorsunuz kızlar.Aranızda ne var bilmiyorum ama şu 3 günlük dünyada ne olursa olsun birbirinizi kırmaya değmez.Kaldiki siz çok iyi anlaşıyordunuz.Sizden ricam aranızdaki sorunu hemen halledip barışmanız.Bi abiniz olarak bunu bana çok görmezsiniz heralde.İkinizide çok seviyorum ve beni kırmayacağınızı umuyorum canlarım.Hadi ikinizide öpüyorum kızlar dediklerimide dinleyin lütfen Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 hala küslermi bunlar gebertmeyim sizi çıbık barışın... bu arada Okuyucuya duyuru... kim topici katletmiş, okuyucu ne okuduğunu bilmiyormuş Bir Gün O "bir gün" Yuvalanmış sanki içinizde Buğulu cam tıpkı Hiçbir şey görünmüyor Besbelli dışınızdan bakıyor size. Yokuş aşağı, yokuş yukarı Düzlerde, eğrilerde Yansır ondan size her ışık Bırakılmış bir bıçaktan döğüşte. Beklemek, avuntu--bir silah patladı uzakta-- Yakında bir tel koptu Durmanın durgunluğu--yeterse-- Sürsün bir süre böyle--ne çıkar-- Emzirsin içinizi o sonbahar bulutu. Gelecekte, dediniz--ama ne zaman-- Kim bilir, belki de geçmişte Yağmurlardan kalan kimsesizliğin Saklıdır acısı o "bir gün" de "Bir gün" buluşuruz--çok iyi-- :Bir gün" dü, hani nasıl--silinti-- Gerisi döküntü günler Ola ki beslemekte "bir gün"ü hepsi Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 immmmmmmmmdattttt!!! topici katletmişlerrr polllisssssss!! durun durunn memurum polisimm...kimlermiş bnm topicimi katledenlerr... haaa tamamm o zman poilisimm amcamm şikayetçi deilimm.. biri ablam sardunyam,diğeri dedemm frozenimmiş cimcimem bana kızmadın değilmi...konuyu bilmeden karıştım diye...üzüldüm ya arkadaşına..kusuruma bakma...[/b] kızrmıyım hiçç bidenem...sen kalbinin güselliğindenn karışmışsınn olur mu hiçç cimcime bize kızamaz baksana şu şirinliğe güzel şiirlerinis içinn çokk saolunn canlarımm Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 konuyla ilgili önceki iletimi tekrar yasmama lüzum yok sanırım... dediğimm gibii bn herkeslee barışığımm ve de herkesle arkadaş... tubaa...bni yeteri kadar tanıyamadığını düşünmeme sebep oluyor davranışların... bi konu hakkındaa ilk ne dediysem son sözüm de o olur...özelliklee bu tip konulardaa... bu konuyu evirip çevirip uzatmayaa hiç gerek yokk...helle de bnn söyliceklerimi söyledikten soraa bu foruma yasmann bnim çook moralimi bozdu.. emrivakilerden nefret ederimmm..bunu biliyorsundur die düşünmüştmm amaa demek ki bni tanıyamamışsın... ayrıca bu mevzu bni iice üzmeye başladı..bn foruma günlük stresten uzaklaşmak-rahatlamak için giriyorumm..ama bu tür şeylerlee karşılaştığımdaa hiçç de ii olmuyorumm...ztn vakit bulup da zor giriyorum forumaa..bundan sonra o da olmıycak heralde... sevgili sedat abim...abimsinn..tabikidee nasihatlarine dikkat ederimm..amaa bu konudaa gerekli şeyleri söylediğime inanıyorummm... bn hiçkimseylee küs müs deilimm..barışılcak bi durum da yokk..amaa bu konu daha fazla uzarsa ölee bi durumm olcakmış gibi gelio banaaa.... artık bu konunun kapanmasını istiyorumm..en azından bnmm için kapandı..bu konuyla ilgili artık hiç bi şekilde cvp vermiycmm... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.