Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Sağduyuya Davet


BİRDÜNYAUMUT

Önerilen İletiler

SAĞDUYUYA DAVET

 

İki senedir Erzurum'da bütün ülkeyi ilgilendiren gelişmeler yaşanıyor. Geleceğimizin temelini oluşturan çocuklarımız ve gençlerimiz için tüm ülkeye uygulanabilir derecede geniş kapsamlı projeler üretiliyor. Çalışmalar yapılıyor. Polis Memuru Tolga Tigin Şengür' ün başlattığı "Çocukları ve Gençleri Toplumun El Birliği İle Suçtan ve Suça İten Sebeplerden Kurtarma, Eğitme ve Topluma Kazandırma Projesi" yüzlerce çocuk ve gence umut oldu ve "Soğuk Şehrin Sıcak Çocukları Eğitim ve Sevgi Seferberliği" adı altında simgeleşti.

Forumumuzca da desteklenen hareket İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerden katkılarla yüzlerce kişi tarafından takip edilmekte ve desteklenmektedir.Yapılan çalışmalar hakkında geniş bilgi için:Erzurum Emniyet

Zevzek Forum Erzurum Emniyette

İstanbul Erzurum Arası Umut Köprüsü

Adreslerine başvurabilirsiniz.

Şu anda projeler büyüdü, kitlelere ulaşıldı.Türkiye geneline adapte edilme aşamasında iken Tolga Tigin Şengür çalıştığı yerden, çocuk şubeden alınıp karakola veriliyor.Bu ülkeye hizmet etmek için yüksek bir rütbe, yüksek bir makam ya da üne mi sahip olmak gerekiyor.Sade bir vatandaş, bir polis memuru bu ülke için, insanlık için bir şeyler üretemez mi? Boynumuzdaki bu zinciri kırmak istiyoruz. Bu ülke hepimizin.Bu gerçeği hatırlatmakiçin elimize kalemi alalım. Bir tane Erzurum valiliğine, bir tane başbakanlığa mektup yazalım. Soğuk Şehrin Sıcak Çocukları Eğitim ve Sevgi Seferberliği' nin Türkiyenin dört bir yanından desteklendiği gerçeğini yetkililere hissettirelim. Polis Memuru Tolga Tigin Şengür' e ve Yürüttüğü çalışmalara destek olalım.

 

Erzurum Valiliğinin Adresi:

 

Sn.Celalettin Güvenç

Erzurum Valisi

Valilik Makamına

ERZURUM

 

Örnek Mektup Metni:

 

İLGİLİ MAKAMA

 

İki senedir Polis Memuru Tolga Tigin Şengür tarafından Erzurumda çocuklar ve gençler adına başlatılan "Çocukları ve Gençleri Toplumun El Birliği İle Suçtan ve Suça İten Sebeplerden Kurtarma, Eğitme ve Topluma Kazandırma Projesi' ni başlangıcından bu güne kadar takip ediyor ve destekliyorum.

Yapılan çalışmalar bu gün Türkiyenin dört bir yanına örnek teşkil edecek bir kapasiteye ulaştığı için en içten teşekkürlerimi iletirim. Devlet kurumları ile sivil toplum örgütlerinin, gönüllü insanların aynı ideal etrafında birleşmesi ve geleceğimizin teminatı çocuklarımız için çözüm üretmeleri her türlü takdirin üzerinde bir değerdir. Özlenen Türkiyeye giden yolun ilk adımıdır.

Soğuk Şehrin Sıcak Çocukları Eğitim ve Sevgi Seferberliği adı ile simgeleşen bu hareket bu gün İstanbulda Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulanabilirlik araştırmasına tabi tutulmuş ve İstanbul' a uyarlanmıştır. Ankara' da SHÇEK genel müdürlüğü tarafından incelenmektedir. Ülkenin dört bir yanından gönüllü insanlar olarak bizler de bu projenin tüm Türkiyeye yayılmasını canı gönülden arzuluyoruz. Erzurumda bizimde kardeşlerimiz var artık. Minik gönülleri, sevgi ile bizi kucaklıyor. 15 günde bir "Zevzek Forum Erzurum Emniyette" başlığı altında buluşuyor ve küçük dostlarımızla sohbet ediyoruz.

Bize son ulaşan haberle büyük bir hayal kırıklığına uğradık. Polis Memuru Tolga Tigin Şengür Erzurum Emniyet Çocuk Şubedeki görevinden alınmış ve karakola atanmış. Çocuk Şubenin simgesi, gecesini gündüzüne katan, dur durak tanımadan gönül bağı ile bağlandığı çocuklar için koşuşturup duran bu insana layık görülecek muamele bu mudur? Bir insanın vatana hizmet etmesi için ille de bir makam ve mevki ya da rütbe sahibi olması mı gerekir? Ya da zenginlik mi ölçüdür vatana hizmette?

Bu topraklarda yaşayan, bu havayı teneffüs eden insanların gönüllerini, sevgilerini, hayallerini, ümitlerini, ideallerini ortaya koyup çaba göstermeleri suç mudur yoksa taltif edilmeye layık bir davranış mıdır?

Eğer suç ise ben de ve benim gibi onlarca, yüzlerce vatan aşkı ile yanıp tutuşan insanların hepsi suçludur. Cezamızı çekmeye, bedelini ödemeye hazırız. Yok eğer güzel bir hareket ve anayasal bir görev ise Polis Memuru Tolga Tigin Şengür' ü eski görevine iade etmek ve destek olmakla bu sevgi seferberliğini canı gönülden destekleyen yüzlerce insanı taltif etmenizi istiyoruz.

 

Saygılarımla.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Arkadaşlar. Sisler gibi duyarlı onlarca gönül insanının değerli katkıları ile Erzurum' un şahsında Türkiyede bulunan yüzbinlerce çocuk ve gence ulaşma, onları eğitme, rehabilite etme fırsatı doğacaktır.

 

Toplum olarak yitirdiğimiz, kalplerimizin derinliklerine gömdüğümüz sevgi, yardımlaşma, dostluk, dayanışma gibi birçok hazinelerimiz açığa çıkmış olacak.

 

O zaman haydi ekran başına! Herkes en samimi üç tanıdığına bu mektubu göndersin. Türkiyenin dörtbir yanından başbakanlığa, içişlerine, Erzurum Valiliğine mektuplar, mailler gittikçe bu projenin bütün ülkeyi kapsayacak bir sevgi seli olduğu anlaşılacak. Şimdiden müjde vereyim, projeler ülke çapında uygulanmak için zemin araştırmasına tabi tutulmakta. Bu süreci hızlandırırsanız çok iyi olacak. Sevgiler.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • 3 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.