» iLyAdA Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Ben, evli ve 3 çocuk annesi bir öğrenci olarak aranıza katılıyorum;) AOF kamu yönetimi 3. sınıfım, 4 öğrenci okutan eşime kolaylıklar diliyorum.. Mücadeleci , aklına koyduğunu yapan , kendi doğrularına inanan birisiyim..en zayıf noktamı aşırı hassasiyetim olarak görüyorum ama bu sanırım sizinle doğup yaşayan bir özellik, ne kadar denesem de başka türlü olmuyor:))Ama yapacak bişey yok, ben buyum.. Güzel paylaşımlarda bulunmak temennisi ile ; Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Hoşgeldiniz.. İçerisinde bulunduğun durumu,düşünüp hissettiklerini çekinmeden, açıklıkla ifade edebilmenden dolayı tebrik ederim. Hayat mücadelesinde Allah herşeyi gönlünüze göre verir diyorum..ablası.. buda nezaketimden ötürü... Aramızda olmanızdan mutluluk duyarım.İyi paylaşımlar. Sevgilerimle.!! çok hoş bir karşılama teşekkürler, sanırım sık sık karşılaşacağız Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 hosgeldin hoşbulduk aaaaa kızım gibi şeboist Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 hoşgeldin abla... hoşbulduk, çok teşekkürler dört yapraklı yonca hem de Alıntı
Misafir gulden558 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 selam ben 19 yaşında fen bilgisi öğretmenliği 1. sınıfta okuyan bi genç kızım .BU SİTEDE NİYE KİMSE CEVAP YAZMIYOR selam ben 19 yaşında fen bilgisi öğretmenliği 1. sınıfta okuyan bi genç kızım .BU SİTEDE NİYE KİMSE CEVAP YAZMIYOR Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 hoşgeldiniz... bir anne duyduğum saygı herşeyin ötesinde...evlatlarınızdan ayırmasın Allah'ım sizi...bir anne için yapılabilecek en iyi dua galiba.. tekrar hoşgeldiniz... Alıntı
Φ mehmed Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 SELAMUN ALEYKUM İLYADA ABLA VE GULDEN KARDEŞ HOŞGELDİNİZ. İLAYDA ABLA ALLAH BAĞIŞLASIN ALLAH HAYIRLI VE UZUN ÖMÜR NASİP EYLESİN SİZE,GULDEN KARDEŞ SANADA ALLAH C.C ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN DERSLERİNDE BAŞARILAR. SELAMETLE... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 cümleten hoşbulduk sağolun hepiniz çok sıcaksınız;) mehmed, Allah zihin açıklığı versin cümlesini ben de üzerime alınıyorum. şunun şurasında ne kaldı ki derslerime, pazara başlıyor çok keyifliyim en güzel uğraşım diyebilirim..gülden sende hoşgeldin;) Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Hak ettiğim ya da etmediğim övgülerin için sağol Biraz anlar gibiyim aslında, çok kısa bir zaman dilimi öncesi benim için çok özel olan ve çok sevdiğim dostlarımın olduğu bir forumda yöneticilik yaptım..Ama ne derler, tebdili mekan da ferahlık vardır;) aaa 40 yıllık derken o yaşa merdiven dayadığımı kim söyledi Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Yok yok merak etme sen, hindi misali kabarmam yani Etmemek kelimesi de var orada ...Nezaketen de olsa söylenen kimi sözler, kişi en iyi kendi bilir kendini... Sorunun cevabına gelince , kasteddiğim yeni bir mekandı sadece.Böylesi mekanları yeni ve farklı bir hale getirmek ben gibi çaylağa mı kaldı Lafı ise orası burası yok, her yerde ve her koşulda insan anlamak istediği gibi anlar..En önemlisi senin anlatmak istediğin kişinin doğru anlamasıdır Vee..... koyulur cellat işe öldürür, öldürür bu nasıl iş der, ben öldürüyorum onlar çoğalıyor.. hiç bitiremeyeceğim galiba İYİLER TÜKENMEZ!!! Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Ben, evli ve 3 çocuk annesi bir öğrenci olarak aranıza katılıyorum;) AOF kamu yönetimi 3. sınıfım, 4 öğrenci okutan eşime kolaylıklar diliyorum.. Mücadeleci , aklına koyduğunu yapan , kendi doğrularına inanan birisiyim..en zayıf noktamı aşırı hassasiyetim olarak görüyorum ama bu sanırım sizinle doğup yaşayan bir özellik, ne kadar denesem de başka türlü olmuyor:))Ama yapacak bişey yok, ben buyum.. Güzel paylaşımlarda bulunmak temennisi ile ; Hoş geldin arkadaşım saygılar Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Hoş geldin arkadaşım saygılar İpek, teşekkürler...Sayenizde hoşbuldum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 burdanda hoşgeldin demek istedim.... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 buradan da hoşbulduk Alıntı
Φ odisseus Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Yine ben ! yine her yazının altından çıkacağım ! İlyada,izindeyim.Gerçi tarihte de böyle olmuştu senin destanın başlangıç benim ki dönüş.Her nekadar büyük savaşları anlatmasa da en az senin ki kadar sıkıntılı ve zordu inan.Gerçi sıradan olsa destan olmazdı ki.destanlaşmanın bir bedeli olmalı.Haber verip çağırdığın için sağol.Gerçi mutlaka bulurdum.Odisseus çileli yolculuklara alışıktır.Ama beni eziyetten kurtardın.Sana ve herkese MERHABA. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Yine ben ! yine her yazının altından çıkacağım ! İlyada,izindeyim.Gerçi tarihte de böyle olmuştu senin destanın başlangıç benim ki dönüş.Her nekadar büyük savaşları anlatmasa da en az senin ki kadar sıkıntılı ve zordu inan.Gerçi sıradan olsa destan olmazdı ki.destanlaşmanın bir bedeli olmalı.Haber verip çağırdığın için sağol.Gerçi mutlaka bulurdum.Odisseus çileli yolculuklara alışıktır.Ama beni eziyetten kurtardın.Sana ve herkese MERHABA. Odisseus , hoşgeldin senden kurtulduğumu sanmakla yanılmışım galiba Senin yorumlarını özledim desem Aslında basit gibi görünüp , dikkatlice baktığında içinde çok ince nükteler barındıran o muzip yorumlarınla bizimle olacaksın sanırım...Seni takip etmek daha keyif verici Ayrıca malzeme bol , bir sürü puzzle ekledim onlardan başla istersen Süper dj imiz de burada, ansha Alıntı
Φ odisseus Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gördüm gördüm.Az evel onuda ziyaret ettim.Yemek filan yapıyorlardı.Ama bana listeyi söylemediler. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 hoşgeldin Hoşbulduk sizlerle olmak güzel Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 hg hoşbulduk jön Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 hoş geldiniz ........... iyiki geldiniz..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.