Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Ben, evli ve 3 çocuk annesi bir öğrenci olarak aranıza katılıyorum;) AOF kamu yönetimi 3. sınıfım, 4 öğrenci okutan eşime kolaylıklar diliyorum.. Mücadeleci , aklına koyduğunu yapan , kendi doğrularına inanan birisiyim..en zayıf noktamı aşırı hassasiyetim olarak görüyorum ama bu sanırım sizinle doğup yaşayan bir özellik, ne kadar denesem de başka türlü olmuyor:))Ama yapacak bişey yok, ben buyum.. Güzel paylaşımlarda bulunmak temennisi ile ; :sweatingbullets:

• Cevaplar 51
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Hoşgeldiniz.. :clover:

İçerisinde bulunduğun durumu,düşünüp hissettiklerini çekinmeden,

açıklıkla ifade edebilmenden dolayı tebrik ederim.

Hayat mücadelesinde Allah herşeyi gönlünüze göre verir diyorum..ablası.. buda nezaketimden ötürü...

Aramızda olmanızdan mutluluk duyarım.İyi paylaşımlar.

Sevgilerimle.!!

çok hoş bir karşılama ;) teşekkürler, sanırım sık sık karşılaşacağız :)

Gönderi tarihi:

selam ben 19 yaşında fen bilgisi öğretmenliği 1. sınıfta okuyan bi genç kızım .BU SİTEDE NİYE KİMSE CEVAP YAZMIYOR

selam ben 19 yaşında fen bilgisi öğretmenliği 1. sınıfta okuyan bi genç kızım .BU SİTEDE NİYE KİMSE CEVAP YAZMIYOR

Gönderi tarihi:

SELAMUN ALEYKUM İLYADA ABLA VE GULDEN KARDEŞ HOŞGELDİNİZ.

İLAYDA ABLA ALLAH BAĞIŞLASIN ALLAH HAYIRLI VE UZUN ÖMÜR NASİP EYLESİN SİZE,GULDEN KARDEŞ SANADA ALLAH C.C ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN DERSLERİNDE BAŞARILAR.

SELAMETLE...

Gönderi tarihi:

cümleten hoşbulduk :) sağolun hepiniz çok sıcaksınız;) mehmed, Allah zihin açıklığı versin cümlesini ben de üzerime alınıyorum. şunun şurasında ne kaldı ki derslerime, pazara başlıyor :) çok keyifliyim en güzel uğraşım diyebilirim..gülden sende hoşgeldin;)

Gönderi tarihi:

Hak ettiğim ya da etmediğim övgülerin için sağol :) Biraz anlar gibiyim aslında, çok kısa bir zaman dilimi öncesi benim için çok özel olan ve çok sevdiğim dostlarımın olduğu bir forumda yöneticilik yaptım..Ama ne derler, tebdili mekan da ferahlık vardır;) aaa 40 yıllık derken o yaşa merdiven dayadığımı kim söyledi :PB):D

Gönderi tarihi:

Yok yok merak etme sen, hindi misali kabarmam yani ;) Etmemek kelimesi de var orada ...Nezaketen de olsa söylenen kimi sözler, kişi en iyi kendi bilir kendini... :)

Sorunun cevabına gelince , kasteddiğim yeni bir mekandı sadece.Böylesi mekanları yeni ve farklı bir hale getirmek ben gibi çaylağa mı kaldı :P

Lafı ise orası burası yok, her yerde ve her koşulda insan anlamak istediği gibi anlar..En önemlisi senin anlatmak istediğin kişinin doğru anlamasıdır ;)

Vee.....

koyulur cellat işe :devil:

öldürür, öldürür

bu nasıl iş der, ben öldürüyorum onlar çoğalıyor.. :unsure:

hiç bitiremeyeceğim galiba :angry:

İYİLER TÜKENMEZ!!!

Gönderi tarihi:
Ben, evli ve 3 çocuk annesi bir öğrenci olarak aranıza katılıyorum;) AOF kamu yönetimi 3. sınıfım, 4 öğrenci okutan eşime kolaylıklar diliyorum.. Mücadeleci , aklına koyduğunu yapan , kendi doğrularına inanan birisiyim..en zayıf noktamı aşırı hassasiyetim olarak görüyorum ama bu sanırım sizinle doğup yaşayan bir özellik, ne kadar denesem de başka türlü olmuyor:))Ama yapacak bişey yok, ben buyum.. Güzel paylaşımlarda bulunmak temennisi ile ; :sweatingbullets:

:clover: Hoş geldin arkadaşım saygılar :clover:

Gönderi tarihi:

Yine ben ! yine her yazının altından çıkacağım ! İlyada,izindeyim.Gerçi tarihte de böyle olmuştu senin destanın başlangıç benim ki dönüş.Her nekadar büyük savaşları anlatmasa da en az senin ki kadar sıkıntılı ve zordu inan.Gerçi sıradan olsa destan olmazdı ki.destanlaşmanın bir bedeli olmalı.Haber verip çağırdığın için sağol.Gerçi mutlaka bulurdum.Odisseus çileli yolculuklara alışıktır.Ama beni eziyetten kurtardın.Sana ve herkese MERHABA.

Gönderi tarihi:
Yine ben ! yine her yazının altından çıkacağım ! İlyada,izindeyim.Gerçi tarihte de böyle olmuştu senin destanın başlangıç benim ki dönüş.Her nekadar büyük savaşları anlatmasa da en az senin ki kadar sıkıntılı ve zordu inan.Gerçi sıradan olsa destan olmazdı ki.destanlaşmanın bir bedeli olmalı.Haber verip çağırdığın için sağol.Gerçi mutlaka bulurdum.Odisseus çileli yolculuklara alışıktır.Ama beni eziyetten kurtardın.Sana ve herkese MERHABA.

Odisseus , hoşgeldin :clover: senden kurtulduğumu sanmakla yanılmışım galiba :stuart::D:P

Senin yorumlarını özledim desem ;)

Aslında basit gibi görünüp , dikkatlice baktığında içinde çok ince nükteler barındıran o muzip yorumlarınla bizimle olacaksın sanırım...Seni takip etmek daha keyif verici :) Ayrıca malzeme bol , bir sürü puzzle ekledim onlardan başla istersen :devil:

Süper dj imiz de burada, ansha B)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.