Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 herşeyin bir bedeli var diloşum, bilmezmisin... yaşadığın her güzelliğin, her sevginin, her mutluluğun, her aşkın bir bedeli var... derinlerde basınçtan kulakların uğuldasada, kıyıda alalade ve hoyratça yaşamaktan yeğdir sana o duyguları yaşatan derinlik... yoksa sen, sen olmazdın, o zaman bize bu duyguları yaşatamazdın kısss... canımsın sen benim... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 canım arkadaşım...maharet orda değil mi zaten..sıradan şeyleri,özel hale getirmek.. bunu başarabilen herkes özeldir..biliyorsun değil mi?..senin de çok özel olduğunu.. ozelligim sizler gibi ozel arkadaslari sevmem.. baska da ozel bir ozelligim yok,ya da baska bir baglamda hepimiz ozeliz,teker teker..ve sen cok ozelsin.. ve biz butun olarak ozeliz.. anlayana tabi.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 havada senin kokun var bugün sanki hiç gitmemişsin gibi çok eskiden hatırladığım bir duygu bu yaşadığım damarımda dolaşan kanımsın gibi... ellerim yine üşüyor biliyormusun ve yine su içiyorum sık sık sigarayı azaltamadım bu arada yani ben yine bildiğin gibi... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 bugunku sabah siiriniz benden efenim.. sevgilerle Calikusum Dilosum.. Ben oraya koymuştum, almışlar, Arasına sıkışık saatlerin. Çıkarır bakardım kimseler yokken; Beni bana gösterecek aynamdı, almışlar. Kışken ilkyaz, sularımda açardı; Buzlu dağlar gerisine kaçıracak ne vardı? Eski defterlerde sararırmış yaprak. Beni bana gösterecek anlamdı, almışlar. Bir ışıktı yanardı gecelerde; Akşam, çiçekler uykuya yattı, Sardı karşı kıyıları karanlık- Beni bana gösterecek lambamdı, almışlar. Behcet Necatigil Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 canım seni özledim, ben yetimin sensiz, yurtsuz yersiz, dilerim bensiz ANLAYACAKSIN... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 ozelligim sizler gibi ozel arkadaslari sevmem.. baska da ozel bir ozelligim yok,ya da baska bir baglamda hepimiz ozeliz,teker teker..ve sen cok ozelsin.. ve biz butun olarak ozeliz.. anlayana tabi.. ne demek başka özelliğim yok ..çokça özelliğin var senin...ve ben..ve biz bunun farkındayız.. canım seni özledim, ben yetimin sensiz, yurtsuz yersiz, dilerim bensiz ANLAYACAKSIN... şu deftere anlam katan güzellikler...Sarmaşığım ve Gülbeşekerim ..sizlere sözüm...özlüyorum yav sizi.. ne yaptınız bana böyle iki gözüm? ayrıca anladım ben onu sardunyam... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 sen anlamıycanda kim anlıycak canım, bende özlüyorum yahu, neden acaba... :wassat: Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 ben de sebebini biliyorsaniz bana da soyleyin olur mu Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 anlayan varsa öne çıksın hemen Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 boşverin sebebini...güzel mi?..güzel!..hem çok kurdalarsak büyüsü bozulur di mi? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Allah korusun... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 ozelligim sizler gibi ozel arkadaslari sevmem.. baska da ozel bir ozelligim yok,ya da baska bir baglamda hepimiz ozeliz,teker teker..ve sen cok ozelsin.. ve biz butun olarak ozeliz.. anlayana tabi.. bi dakka kafam karıştı kim özel?özel olan nedir?özellik bir kavrammıdır? niye bukadar özel kelimesini bi arada kullandın? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 bi dakka kafam karıştı kim özel?özel olan nedir?özellik bir kavrammıdır? niye bukadar özel kelimesini bi arada kullandın? kardeşim senin kafan bir hayli karışmış ...seni yakınlardaki bir rehabilitasyon merkezine yatırcez bu yüzden Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 bi dakka kafam karıştı kim özel?özel olan nedir?özellik bir kavrammıdır? niye bukadar özel kelimesini bi arada kullandın? sen niye kullandin sana da cok ozel bir cevap vermek isterdim aslinda,ama henuz beynim acilmis degil tam anlmiyla kardeşim senin kafan bir hayli karışmış ...seni yakınlardaki bir rehabilitasyon merkezine yatırcez bu yüzden yakinlardaki mi Dilosum?Kacip kacip gelsin diye mi? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Maruzatım odur ki;en iyi bir dostsun Dağların doruğunda bir çiçek kadar iyi Sen karanlıkta yüzümüzü ağartan ışık Resimlerin duvarlarda şakır kuşlar gibi Sen O'sun her zaman yalansız olan sevgisi Saksıları sulayan,vazolara can katan O en koyu,en çaresiz gecelerde bile Yeri,göğü bir merhabasıyla aydınlatan Sen O'sun sevince boğan bütün kederleri Solan,kuruyan,bir çiçek gibi ağlayansın Ve esen dost bir imbatsın akşamüzerleri Kalan bir gün gibi yazdan,öyle Haziransın Yalan değil,biz ne arayıp sende bulduksa Mutluyuz,dostça gönül tahtına kurulduksa. Canim Dilosum..edebiyata kabiliyetim belki hic yoktu,belki vardi da koreldi,bilmem..isterdim ki en guzel,en dogru kelimeleri yan yana getirerek anlatabileyim..birbirinden farkli hayatlari,farkli dunyalarda yasiyoruz,ama bu sevgi,tanisiklik,baska bir dunyada,baska bir duyguda birlestirdi bizi..benim hayatima cok guzel,simdiye kadar hissetmedigim bir anlam katti.Bir dugmeye basinca yok olan ve basinca var olan bir sey..insani nasil bu kadar etkileyebilir diye dusunuyorum..ama hersey kalpmis..sevdigimizin kalbini seviyormusuz,ozledigimizin keza kalbini..kasini gozunu olsa idi,olenlerimizi,ayrildiklarimizi,goremediklerimizi hic sevmememiz,ozlemememiz gerekirdi.sevgi ne guclu bir duyguymus,nereleri asip nerelere ulasiyormus..seni ve kalbini seviyorum,canim arkadasim bu duygularimin sevgililer gunu olmasiyla bir ilgisi yok,tesaduf oldu yalniz Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 66. Sonnet Vazgeçtim bu dünyadan Tek ölüm paklar beni Değmez bu yangın yeri Avuç açmaya değmez Değil mi ki çiğnenmiş inancın en seçkini Değil mi ki yoksullar mutluluktan habersiz Ezilmiş hor görülmüş el emeği göz nuru Ödlekler geçmiş başa derken mertlik bozulmuş Değil mi ki korkudan dili bağlı sanatın Değil mi ki çılgınlık sahip çıkmış düzene Doğruya doğru derken eğriye çıkmış adın Değil mi ki kötüler kadı olmuş Yemen'e Vazgeçtim bu dünyadan Dünyamdan geçtim ama Seni yalnız komak var O koyuyor adama W.Shakespeare... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Maruzatım odur ki;en iyi bir dostsun Dağların doruğunda bir çiçek kadar iyi Sen karanlıkta yüzümüzü ağartan ışık Resimlerin duvarlarda şakır kuşlar gibi Sen O'sun her zaman yalansız olan sevgisi Saksıları sulayan,vazolara can katan O en koyu,en çaresiz gecelerde bile Yeri,göğü bir merhabasıyla aydınlatan Sen O'sun sevince boğan bütün kederleri Solan,kuruyan,bir çiçek gibi ağlayansın Ve esen dost bir imbatsın akşamüzerleri Kalan bir gün gibi yazdan,öyle Haziransın Yalan değil,biz ne arayıp sende bulduksa Mutluyuz,dostça gönül tahtına kurulduksa. Canim Dilosum..edebiyata kabiliyetim belki hic yoktu,belki vardi da koreldi,bilmem..isterdim ki en guzel,en dogru kelimeleri yan yana getirerek anlatabileyim..birbirinden farkli hayatlari,farkli dunyalarda yasiyoruz,ama bu sevgi,tanisiklik,baska bir dunyada,baska bir duyguda birlestirdi bizi..benim hayatima cok guzel,simdiye kadar hissetmedigim bir anlam katti.Bir dugmeye basinca yok olan ve basinca var olan bir sey..insani nasil bu kadar etkileyebilir diye dusunuyorum..ama hersey kalpmis..sevdigimizin kalbini seviyormusuz,ozledigimizin keza kalbini..kasini gozunu olsa idi,olenlerimizi,ayrildiklarimizi,goremediklerimizi hic sevmememiz,ozlemememiz gerekirdi.sevgi ne guclu bir duyguymus,nereleri asip nerelere ulasiyormus..seni ve kalbini seviyorum,canim arkadasim bu duygularimin sevgililer gunu olmasiyla bir ilgisi yok,tesaduf oldu yalniz canım benim o kadar duygulandım ki yazdıklarını okurken..bu şiiri senmi yazdın yoksa?...ne kadar güzel ..hele aşağısına yazdıkların..birebir benim duygularım aynı zamanda...bizi biraraya getiren ruhlarımız..kalplerimiz..birbirine benzeyen...ayrıca kelimeleri o kadar güzel yanyana getiriyosun ki inanamazsın...taa içime işledi...bu benim hayatımda da bir ilk...inanılmaz ama gerçek...ve çok güzel...seni çok seviyorum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 66. Sonnet Vazgeçtim bu dünyadan Tek ölüm paklar beni Değmez bu yangın yeri Avuç açmaya değmez Değil mi ki çiğnenmiş inancın en seçkini Değil mi ki yoksullar mutluluktan habersiz Ezilmiş hor görülmüş el emeği göz nuru Ödlekler geçmiş başa derken mertlik bozulmuş Değil mi ki korkudan dili bağlı sanatın Değil mi ki çılgınlık sahip çıkmış düzene Doğruya doğru derken eğriye çıkmış adın Değil mi ki kötüler kadı olmuş Yemen'e Vazgeçtim bu dünyadan Dünyamdan geçtim ama Seni yalnız komak var O koyuyor adama W.Shakespeare... çok güzel... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 canım benim o kadar duygulandım ki yazdıklarını okurken..bu şiiri senmi yazdın yoksa?...ne kadar güzel ..hele aşağısına yazdıkların..birebir benim duygularım aynı zamanda...bizi biraraya getiren ruhlarımız..kalplerimiz..birbirine benzeyen...ayrıca kelimeleri o kadar güzel yanyana getiriyosun ki inanamazsın...taa içime işledi...bu benim hayatımda da bir ilk...inanılmaz ama gerçek...ve çok güzel...seni çok seviyorum canim maalesef yazabilemem oyle seyler..Umit Yasar'a ait.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Canim Dilosum..edebiyata kabiliyetim belki hic yoktu,belki vardi da koreldi,bilmem..isterdim ki en guzel,en dogru kelimeleri yan yana getirerek anlatabileyim..birbirinden farkli hayatlari,farkli dunyalarda yasiyoruz,ama bu sevgi,tanisiklik,baska bir dunyada,baska bir duyguda birlestirdi bizi..benim hayatima cok guzel,simdiye kadar hissetmedigim bir anlam katti.Bir dugmeye basinca yok olan ve basinca var olan bir sey..insani nasil bu kadar etkileyebilir diye dusunuyorum..ama hersey kalpmis..sevdigimizin kalbini seviyormusuz,ozledigimizin keza kalbini..kasini gozunu olsa idi,olenlerimizi,ayrildiklarimizi,goremediklerimizi hic sevmememiz,ozlemememiz gerekirdi.sevgi ne guclu bir duyguymus,nereleri asip nerelere ulasiyormus..seni ve kalbini seviyorum,canim arkadasim bu duygularimin sevgililer gunu olmasiyla bir ilgisi yok,tesaduf oldu yalniz cansınız siz, kıss siz bir düğmeyle yok olmuyonuz, hep aklımdasınız, hep kalbimdesiniz... yoksa düğmeye basınca ben kapanıyor muyum? yoksa ben tuş muyum? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 canim maalesef yazabilemem oyle seyler..Umit Yasar'a ait.. hiç önemi yok..önemli olan o duyguları bana yönlendirmen canım benim cansınız siz, kıss siz bir düğmeyle yok olmuyonuz, hep aklımdasınız, hep kalbimdesiniz... yoksa düğmeye basınca ben kapanıyor muyum? yoksa ben tuş muyum? kız bak sen şu köşedeki kırmızı düğmesin..bi basıyom açılıyosun..bi basıyom kapanıyosun ...leylada şurdaki mavi düğme... bu kadar basit olabilir mi şikerim?...tabiki siz de benim hep aklımdasınız... bilmem bu düğme olayına gülbeşikerim ne der? zira düğme mevzuu ondan çıktı... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 cansınız siz, kıss siz bir düğmeyle yok olmuyonuz, hep aklımdasınız, hep kalbimdesiniz... yoksa düğmeye basınca ben kapanıyor muyum? yoksa ben tuş muyum? hiç önemi yok..önemli olan o duyguları bana yönlendirmen canım benim kız bak sen şu köşedeki kırmızı düğmesin..bi basıyom açılıyosun..bi basıyom kapanıyosun ...leylada şurdaki mavi düğme... bu kadar basit olabilir mi şikerim?...tabiki siz de benim hep aklımdasınız... bilmem bu düğme olayına gülbeşikerim ne der? zira düğme mevzuu ondan çıktı... hay Allah iyiliginizi versin,cok yasayin.. yani; sizi gormuyorum,dugmeye basinca gorusemiyorum,irtibatim kesiliyor,yeniden basinca gorusebiliyorum ama buna ragmen butun hayatimda,anlarimda,kalbimde dusuncelerimdesiniz,sanki her an cisminizle benimle berabermissiniz gibi hissediyorum demek isteyerekten hayretimi dile getirmistim Size de bunu soyletmis bu dugme mevzuu Siz...benim kalbimdeki kirmizi,pembe,eflatun dugmelerimsinizz Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 işte geldim burdayım ben bu işte ustayım ACILARA TUTUNMAK acı çekmek özgürlükse özgürdük ikimiz de o yuvasız çalıkuşu bense kafeste kanarya o dolaşmış daldan dala savurmuş yüreğini ben bölmüşüm yüreğimi başkaldıran dizelere kavuşmak özgürlükse özgürdük ikimizde elleri çığlık çığlık yanyana iki dünya ikimiz iki dağdan iki hırçın su gibi akıp gelmiştik buluşmuştuk bir kavşakta unutmuştuk ayrılığı yok saymıştık özlemeyi şarkımıza dalmıştık mutluluk mavi çocuk oynardı bahçemizde aramakmış oysa sevmek özlemekmiş oysa sevmek bulup bulup yitirmekmiş düşsel bir oyuncağı yalanmış hepsi yalan sevmek diye birşey vardı sevmek diye birşey yokmuş acılardan artakalan işte bu bakışlarmış kuğu diye gözlerimde gün batımı bulutlarmış yalanmış hepsi yalan savrulup gitmek varmış ayrı yörüngelerde acı çektim günlerce acı çektim susarak şu kısacık konuklukta deprem kargaşasında yaşadım birkaç bin yıl acılara tutunarak acı çekmek özgürlükse özgürdük ikimizde Hasan Hüseyin KORKMAZGİL Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 kardeşim senin kafan bir hayli karışmış ...seni yakınlardaki bir rehabilitasyon merkezine yatırcez bu yüzden Bakırköy bana çok yakın sen niye kullandin sana da cok ozel bir cevap vermek isterdim aslinda,ama henuz beynim acilmis degil tam anlmiyla yakinlardaki mi Dilosum?Kacip kacip gelsin diye mi? ayılınca söylersin artık Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 hay Allah iyiliginizi versin,cok yasayin.. yani; sizi gormuyorum,dugmeye basinca gorusemiyorum,irtibatim kesiliyor,yeniden basinca gorusebiliyorum ama buna ragmen butun hayatimda,anlarimda,kalbimde dusuncelerimdesiniz,sanki her an cisminizle benimle berabermissiniz gibi hissediyorum demek isteyerekten hayretimi dile getirmistim Size de bunu soyletmis bu dugme mevzuu Siz...benim kalbimdeki kirmizi,pembe,eflatun dugmelerimsinizz sen benim mavi düğmemesin leylam ..mavi düğmem benim ömre bedeldir işte geldim burdayım ben bu işte ustayım ACILARA TUTUNMAK acı çekmek özgürlükse özgürdük ikimiz de o yuvasız çalıkuşu bense kafeste kanarya o dolaşmış daldan dala savurmuş yüreğini ben bölmüşüm yüreğimi başkaldıran dizelere kavuşmak özgürlükse özgürdük ikimizde elleri çığlık çığlık yanyana iki dünya ikimiz iki dağdan iki hırçın su gibi akıp gelmiştik buluşmuştuk bir kavşakta unutmuştuk ayrılığı yok saymıştık özlemeyi şarkımıza dalmıştık mutluluk mavi çocuk oynardı bahçemizde aramakmış oysa sevmek özlemekmiş oysa sevmek bulup bulup yitirmekmiş düşsel bir oyuncağı artık yitirmeyelim birbirimizi Frozenim bu şiir ve şarkı...bayılırım.. Bakırköy bana çok yakın ahhh canım kardeşim benim.. Bakırköy sana yakın değil,sen Bakırköy'ün içindesin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.