Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

herşeyin bir bedeli var diloşum, bilmezmisin... yaşadığın her güzelliğin, her sevginin, her mutluluğun, her aşkın bir bedeli var... derinlerde basınçtan kulakların uğuldasada, kıyıda alalade ve hoyratça yaşamaktan yeğdir sana o duyguları yaşatan derinlik... yoksa sen, sen olmazdın, o zaman bize bu duyguları yaşatamazdın kısss... canımsın sen benim...

• Cevaplar 1,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
canım arkadaşım...maharet orda değil mi zaten..sıradan şeyleri,özel hale getirmek.. :) bunu başarabilen herkes özeldir..biliyorsun değil mi?..senin de çok özel olduğunu.. :wub::clover:

ozelligim sizler gibi ozel arkadaslari sevmem.. :wub: baska da ozel bir ozelligim yok,ya da baska bir baglamda hepimiz ozeliz,teker teker..ve sen cok ozelsin.. :wub::hug: ve biz butun olarak ozeliz.. :) anlayana tabi.. -_-:)

Gönderi tarihi:

havada senin kokun var bugün

sanki hiç gitmemişsin gibi

çok eskiden hatırladığım bir duygu bu yaşadığım

damarımda dolaşan kanımsın gibi...

ellerim yine üşüyor biliyormusun

ve yine su içiyorum sık sık

sigarayı azaltamadım bu arada

yani ben yine bildiğin gibi...

Gönderi tarihi:

bugunku sabah siiriniz benden efenim.. :wub: sevgilerle Calikusum Dilosum.. :kiss:

Ben oraya koymuştum, almışlar,

Arasına sıkışık saatlerin.

Çıkarır bakardım kimseler yokken;

Beni bana gösterecek aynamdı, almışlar.

Kışken ilkyaz, sularımda açardı;

Buzlu dağlar gerisine kaçıracak ne vardı?

Eski defterlerde sararırmış yaprak.

Beni bana gösterecek anlamdı, almışlar.

Bir ışıktı yanardı gecelerde;

Akşam, çiçekler uykuya yattı,

Sardı karşı kıyıları karanlık-

Beni bana gösterecek lambamdı, almışlar.

Behcet Necatigil

Gönderi tarihi:
ozelligim sizler gibi ozel arkadaslari sevmem.. :wub: baska da ozel bir ozelligim yok,ya da baska bir baglamda hepimiz ozeliz,teker teker..ve sen cok ozelsin.. :wub::hug: ve biz butun olarak ozeliz.. :) anlayana tabi.. -_-:)

ne demek başka özelliğim yok -_- ..çokça özelliğin var senin...ve ben..ve biz bunun farkındayız.. :wub:

canım seni özledim, ben yetimin sensiz, yurtsuz yersiz, dilerim bensiz ANLAYACAKSIN... :whistling::hug:

dsc01362wm0.jpg

şu deftere anlam katan güzellikler...Sarmaşığım ve Gülbeşekerim :) ..sizlere sözüm...özlüyorum yav sizi.. :wub: ne yaptınız bana böyle iki gözüm? :P

ayrıca anladım ben onu sardunyam... :hug:

Gönderi tarihi:

bi dakka kafam karıştı :unsure: kim özel?özel olan nedir?özellik bir kavrammıdır? niye bukadar özel kelimesini bi arada kullandın? :angry::lol:

Gönderi tarihi:
bi dakka kafam karıştı :unsure: kim özel?özel olan nedir?özellik bir kavrammıdır? niye bukadar özel kelimesini bi arada kullandın? :angry::lol:

kardeşim senin kafan bir hayli karışmış ;) ...seni yakınlardaki bir rehabilitasyon merkezine yatırcez bu yüzden :w00t::shocked::shifty::grin:

Gönderi tarihi:

sen niye kullandin :stuart: sana da cok ozel bir cevap vermek isterdim aslinda,ama henuz beynim acilmis degil tam anlmiyla :online2long:

kardeşim senin kafan bir hayli karışmış ;) ...seni yakınlardaki bir rehabilitasyon merkezine yatırcez bu yüzden :w00t::shocked::shifty::grin:

yakinlardaki mi Dilosum?Kacip kacip gelsin diye mi? :D:P

Gönderi tarihi:

Maruzatım odur ki;en iyi bir dostsun

Dağların doruğunda bir çiçek kadar iyi

Sen karanlıkta yüzümüzü ağartan ışık

Resimlerin duvarlarda şakır kuşlar gibi

Sen O'sun her zaman yalansız olan sevgisi

Saksıları sulayan,vazolara can katan

O en koyu,en çaresiz gecelerde bile

Yeri,göğü bir merhabasıyla aydınlatan

Sen O'sun sevince boğan bütün kederleri

Solan,kuruyan,bir çiçek gibi ağlayansın

Ve esen dost bir imbatsın akşamüzerleri

Kalan bir gün gibi yazdan,öyle Haziransın

Yalan değil,biz ne arayıp sende bulduksa

Mutluyuz,dostça gönül tahtına kurulduksa.

Canim Dilosum..edebiyata kabiliyetim belki hic yoktu,belki vardi da koreldi,bilmem..isterdim ki en guzel,en dogru kelimeleri yan yana getirerek anlatabileyim..birbirinden farkli hayatlari,farkli dunyalarda yasiyoruz,ama bu sevgi,tanisiklik,baska bir dunyada,baska bir duyguda birlestirdi bizi..benim hayatima cok guzel,simdiye kadar hissetmedigim bir anlam katti.Bir dugmeye basinca yok olan ve basinca var olan bir sey..insani nasil bu kadar etkileyebilir diye dusunuyorum..ama hersey kalpmis..sevdigimizin kalbini seviyormusuz,ozledigimizin keza kalbini..kasini gozunu olsa idi,olenlerimizi,ayrildiklarimizi,goremediklerimizi hic sevmememiz,ozlemememiz gerekirdi.sevgi ne guclu bir duyguymus,nereleri asip nerelere ulasiyormus..seni ve kalbini seviyorum,canim arkadasim :wub::hug:

bu duygularimin sevgililer gunu olmasiyla bir ilgisi yok,tesaduf oldu yalniz :rolleyes::kiss:

Gönderi tarihi:

66. Sonnet

Vazgeçtim bu dünyadan

Tek ölüm paklar beni

Değmez bu yangın yeri

Avuç açmaya değmez

Değil mi ki çiğnenmiş inancın en seçkini

Değil mi ki yoksullar mutluluktan habersiz

Ezilmiş hor görülmüş el emeği göz nuru

Ödlekler geçmiş başa derken mertlik bozulmuş

Değil mi ki korkudan dili bağlı sanatın

Değil mi ki çılgınlık sahip çıkmış düzene

Doğruya doğru derken eğriye çıkmış adın

Değil mi ki kötüler kadı olmuş Yemen'e

Vazgeçtim bu dünyadan

Dünyamdan geçtim ama

Seni yalnız komak var

O koyuyor adama

W.Shakespeare...

Gönderi tarihi:
Maruzatım odur ki;en iyi bir dostsun

Dağların doruğunda bir çiçek kadar iyi

Sen karanlıkta yüzümüzü ağartan ışık

Resimlerin duvarlarda şakır kuşlar gibi

Sen O'sun her zaman yalansız olan sevgisi

Saksıları sulayan,vazolara can katan

O en koyu,en çaresiz gecelerde bile

Yeri,göğü bir merhabasıyla aydınlatan

Sen O'sun sevince boğan bütün kederleri

Solan,kuruyan,bir çiçek gibi ağlayansın

Ve esen dost bir imbatsın akşamüzerleri

Kalan bir gün gibi yazdan,öyle Haziransın

Yalan değil,biz ne arayıp sende bulduksa

Mutluyuz,dostça gönül tahtına kurulduksa.

Canim Dilosum..edebiyata kabiliyetim belki hic yoktu,belki vardi da koreldi,bilmem..isterdim ki en guzel,en dogru kelimeleri yan yana getirerek anlatabileyim..birbirinden farkli hayatlari,farkli dunyalarda yasiyoruz,ama bu sevgi,tanisiklik,baska bir dunyada,baska bir duyguda birlestirdi bizi..benim hayatima cok guzel,simdiye kadar hissetmedigim bir anlam katti.Bir dugmeye basinca yok olan ve basinca var olan bir sey..insani nasil bu kadar etkileyebilir diye dusunuyorum..ama hersey kalpmis..sevdigimizin kalbini seviyormusuz,ozledigimizin keza kalbini..kasini gozunu olsa idi,olenlerimizi,ayrildiklarimizi,goremediklerimizi hic sevmememiz,ozlemememiz gerekirdi.sevgi ne guclu bir duyguymus,nereleri asip nerelere ulasiyormus..seni ve kalbini seviyorum,canim arkadasim :wub::hug:

bu duygularimin sevgililer gunu olmasiyla bir ilgisi yok,tesaduf oldu yalniz :rolleyes::kiss:

canım benim :wub: o kadar duygulandım ki yazdıklarını okurken..bu şiiri senmi yazdın yoksa?...ne kadar güzel :wub: ..hele aşağısına yazdıkların..birebir benim duygularım aynı zamanda...bizi biraraya getiren ruhlarımız..kalplerimiz..birbirine benzeyen...ayrıca kelimeleri o kadar güzel yanyana getiriyosun ki inanamazsın...taa içime işledi...bu benim hayatımda da bir ilk...inanılmaz ama gerçek...ve çok güzel...seni çok seviyorum :hug::rolleyes::kiss:

Gönderi tarihi:
66. Sonnet

Vazgeçtim bu dünyadan

Tek ölüm paklar beni

Değmez bu yangın yeri

Avuç açmaya değmez

Değil mi ki çiğnenmiş inancın en seçkini

Değil mi ki yoksullar mutluluktan habersiz

Ezilmiş hor görülmüş el emeği göz nuru

Ödlekler geçmiş başa derken mertlik bozulmuş

Değil mi ki korkudan dili bağlı sanatın

Değil mi ki çılgınlık sahip çıkmış düzene

Doğruya doğru derken eğriye çıkmış adın

Değil mi ki kötüler kadı olmuş Yemen'e

Vazgeçtim bu dünyadan

Dünyamdan geçtim ama

Seni yalnız komak var

O koyuyor adama

W.Shakespeare...

çok güzel... -_-:clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:
canım benim :wub: o kadar duygulandım ki yazdıklarını okurken..bu şiiri senmi yazdın yoksa?...ne kadar güzel :wub: ..hele aşağısına yazdıkların..birebir benim duygularım aynı zamanda...bizi biraraya getiren ruhlarımız..kalplerimiz..birbirine benzeyen...ayrıca kelimeleri o kadar güzel yanyana getiriyosun ki inanamazsın...taa içime işledi...bu benim hayatımda da bir ilk...inanılmaz ama gerçek...ve çok güzel...seni çok seviyorum :hug::rolleyes::kiss:

canim :wub: maalesef yazabilemem oyle seyler..Umit Yasar'a ait.. :kiss::hug:

Gönderi tarihi:

cansınız siz, kıss siz bir düğmeyle yok olmuyonuz, hep aklımdasınız, hep kalbimdesiniz... :hug: yoksa düğmeye basınca ben kapanıyor muyum? :wacko::blink: yoksa ben tuş muyum? :w00t:

Gönderi tarihi:
canim :wub: maalesef yazabilemem oyle seyler..Umit Yasar'a ait.. :kiss::hug:

hiç önemi yok..önemli olan o duyguları bana yönlendirmen canım benim :wub:

cansınız siz, kıss siz bir düğmeyle yok olmuyonuz, hep aklımdasınız, hep kalbimdesiniz... :hug: yoksa düğmeye basınca ben kapanıyor muyum? :wacko::blink: yoksa ben tuş muyum? :w00t:

kız bak sen şu köşedeki kırmızı düğmesin..bi basıyom açılıyosun..bi basıyom kapanıyosun :P ...leylada şurdaki mavi düğme... :lol::lol: bu kadar basit olabilir mi şikerim?...tabiki siz de benim hep aklımdasınız... :wub: bilmem bu düğme olayına gülbeşikerim ne der? :unsure: zira düğme mevzuu ondan çıktı...

Gönderi tarihi:

hiç önemi yok..önemli olan o duyguları bana yönlendirmen canım benim :wub:

kız bak sen şu köşedeki kırmızı düğmesin..bi basıyom açılıyosun..bi basıyom kapanıyosun :P ...leylada şurdaki mavi düğme... :lol::lol: bu kadar basit olabilir mi şikerim?...tabiki siz de benim hep aklımdasınız... :wub: bilmem bu düğme olayına gülbeşikerim ne der? :unsure: zira düğme mevzuu ondan çıktı...

hay Allah iyiliginizi versin,cok yasayin.. :lol::kiss: yani; sizi gormuyorum,dugmeye basinca gorusemiyorum,irtibatim kesiliyor,yeniden basinca gorusebiliyorum ama buna ragmen butun hayatimda,anlarimda,kalbimde dusuncelerimdesiniz,sanki her an cisminizle benimle berabermissiniz gibi hissediyorum :wub: demek isteyerekten hayretimi dile getirmistim :rolleyes::hug:

Size de bunu soyletmis bu dugme mevzuu :stuart:

Siz...benim kalbimdeki kirmizi,pembe,eflatun dugmelerimsinizz :hug::clover::wub:

Gönderi tarihi:

işte geldim burdayım :wassat: ben bu işte ustayım :w00t:

ACILARA TUTUNMAK

acı çekmek özgürlükse

özgürdük ikimiz de

o yuvasız çalıkuşu

bense kafeste kanarya

o dolaşmış daldan dala

savurmuş yüreğini

ben bölmüşüm yüreğimi

başkaldıran dizelere

kavuşmak özgürlükse

özgürdük ikimizde

elleri çığlık çığlık

yanyana iki dünya

ikimiz iki dağdan

iki hırçın su gibi

akıp gelmiştik

buluşmuştuk bir kavşakta

unutmuştuk ayrılığı

yok saymıştık özlemeyi

şarkımıza dalmıştık

mutluluk mavi çocuk

oynardı bahçemizde

aramakmış oysa sevmek

özlemekmiş oysa sevmek

bulup bulup yitirmekmiş

düşsel bir oyuncağı

yalanmış hepsi yalan

sevmek diye birşey vardı

sevmek diye birşey yokmuş

acılardan artakalan

işte bu bakışlarmış

kuğu diye gözlerimde

gün batımı bulutlarmış

yalanmış hepsi yalan

savrulup gitmek varmış

ayrı yörüngelerde

acı çektim günlerce

acı çektim susarak

şu kısacık konuklukta

deprem kargaşasında

yaşadım birkaç bin yıl

acılara tutunarak

acı çekmek özgürlükse

özgürdük ikimizde

Hasan Hüseyin KORKMAZGİL

Gönderi tarihi:

Bakırköy bana çok yakın :w00t:

sen niye kullandin :stuart: sana da cok ozel bir cevap vermek isterdim aslinda,ama henuz beynim acilmis degil tam anlmiyla :online2long:

yakinlardaki mi Dilosum?Kacip kacip gelsin diye mi? :D:P

ayılınca söylersin artık :)

Gönderi tarihi:
hay Allah iyiliginizi versin,cok yasayin.. :lol::kiss: yani; sizi gormuyorum,dugmeye basinca gorusemiyorum,irtibatim kesiliyor,yeniden basinca gorusebiliyorum ama buna ragmen butun hayatimda,anlarimda,kalbimde dusuncelerimdesiniz,sanki her an cisminizle benimle berabermissiniz gibi hissediyorum :wub: demek isteyerekten hayretimi dile getirmistim :rolleyes::hug:

Size de bunu soyletmis bu dugme mevzuu :stuart:

Siz...benim kalbimdeki kirmizi,pembe,eflatun dugmelerimsinizz :hug::clover::wub:

sen benim mavi düğmemesin leylam :) ..mavi düğmem benim ömre bedeldir :P:rolleyes::kiss:

işte geldim burdayım :wassat: ben bu işte ustayım :w00t:

ACILARA TUTUNMAK

acı çekmek özgürlükse

özgürdük ikimiz de

o yuvasız çalıkuşu

bense kafeste kanarya

o dolaşmış daldan dala

savurmuş yüreğini

ben bölmüşüm yüreğimi

başkaldıran dizelere

kavuşmak özgürlükse

özgürdük ikimizde

elleri çığlık çığlık

yanyana iki dünya

ikimiz iki dağdan

iki hırçın su gibi

akıp gelmiştik

buluşmuştuk bir kavşakta

unutmuştuk ayrılığı

yok saymıştık özlemeyi

şarkımıza dalmıştık

mutluluk mavi çocuk

oynardı bahçemizde

aramakmış oysa sevmek

özlemekmiş oysa sevmek

bulup bulup yitirmekmiş

düşsel bir oyuncağı

artık yitirmeyelim birbirimizi Frozenim :wub::clover: bu şiir ve şarkı...bayılırım.. -_-:rolleyes::hug:

Bakırköy bana çok yakın :w00t:

ahhh canım kardeşim benim.. -_- Bakırköy sana yakın değil,sen Bakırköy'ün içindesin :w00t::shifty::grin:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.