Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 eee sarmaşığım..üçüncü dakikada neler bekliyor bizi..? hele bide onu diyiver.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 kafana saksı düşmüş gibi oluyorsun dünyan değişiyor 3. dakikada... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 çekirdek babacım..okudum ve şunu düşündüm..aşk olmalı bu evet..ama kaç gün..? ne kadar sürer bir aşk maksimum..? olsun ahucum,kaç gün sürerse sürsün dediğini duyar gibiyim..peki ya sonra uşağum..ya sonra..?bütün o dolu dizgin duygular seni terkedip gittikten sonra geriye ne kalıcak..?bunu düşündün mü..?bunu bende düşünmezdim önceleri..salt o duyguya konsantre oluyor insan..oysa artık çok daha geniş düşünebiliyorum..hiçbir aşk ölümsüz değil..o halde önemli olan " gerçek sevgi"..işte ben senin onu bulmanı diliyorum çekirdek babacım...o asla yok olmaz...ve aşkın bencilliği yoktur onda.. içimden bir ses onu bulacağını söylüyor uşağum.. evet ahucum dediklerine tecrübene güvenerek katılıyorum aşk iki insanı birbine bağlar göz başka şey görmez bi süre herşeyine katlanırsın eksiklerini göremezsin ama ondan sonra gerçekler su yüzüne çıkar önemli olanda ondan sonrası zaten gerçek sevgi o zaman kendini gösterir...inşallah içindeki ses haklı çıkar ahucum... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 kafana saksı düşmüş gibi oluyorsun dünyan değişiyor 3. dakikada... hımmm..peki ya 4. dakikada neler oluyor..? evet ahucum dediklerine tecrübene güvenerek katılıyorum aşk iki insanı birbine bağlar göz başka şey görmez bi süre herşeyine katlanırsın eksiklerini göremezsin ama ondan sonra gerçekler su yüzüne çıkar önemli olanda ondan sonrası zaten gerçek sevgi o zaman kendini gösterir...inşallah içindeki ses haklı çıkar ahucum... inşallah çıkıcak bitanecik uşağum.. o kadar güzel ve temiz duyguların var ki böylesi bir sevgi olmalı yaşıyacağın..sana da bu yakışır.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 sanırım bundan sonraki dakika 5. dakika oluyor 4. dakikadan itibaren 5. dakikaya hazırlanıyorsun Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 ayyy ölücem uykusuzluktaaaannnnnn 5 gün tatil 2 gün iş olsun yaaaaa olmas mı? ayy bende yaa bende aksyion istiyorummmm. nerden alıces bunu? burada bulunmuyo da Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 sanırım bundan sonraki dakika 5. dakika oluyor 4. dakikadan itibaren 5. dakikaya hazırlanıyorsun aslında dün bütün gece uykum kaçtı bunu düşünmekten ama sormaya çekiniyorum.. ama hayır..dayanamıyciimm.. 5.dakikada neler oluyor..? ayyy ölücem uykusuzluktaaaannnnnn 5 gün tatil 2 gün iş olsun yaaaaa olmas mı? ayy bende yaa bende aksyion istiyorummmm. nerden alıces bunu? burada bulunmuyo da hemde ne güzel olur.. karikatürler yine bir harika tatlım.. inanırmısın bazen hayatımda istemediğim kadar aksiyon oluyor bonibonum..çokta iyi bişey değil emin olabilirsin..ama illede isterim dersen ben sana aksiyon yaratırım şekerim.. bir öpücük ver bakiyiimm Aman Allahım.. bu geçen gece rüyama giren ineğin ta kendisi.. bu kez de beni öpmeye çalışıyo.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 5. dakikada ben geliyorum seni boğazlıyorum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 5. dakikada ben geliyorum seni boğazlıyorum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Şeyma doğru düşünüyor Leylacım..arabanın altında kalma ihtimali, öbür ihtimalden daha kabul edilebilinir.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 bekleyenlerin işi zor Spices, ne dersin ?.. teşekkür ederim çok hoştu.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Şeyma doğru düşünüyor Leylacım..arabanın altında kalma ihtimali, öbür ihtimalden daha kabul edilebilinir.. bence de Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 merhabalar efenim size 6. dakikadan sesleniyorum hatta dün geceden beri sesleniyorum ama pek duyulmuyor oralardan sesim kanımca... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 merhabalar efenim size 6. dakikadan sesleniyorum hatta dün geceden beri sesleniyorum ama pek duyulmuyor oralardan sesim kanımca... ni zaman seslendiniz bidenem.. haa..onu sabah gördüm..açıklaması var yani..e peki benim dün akşamki seslenmelerime niden karşılık verilmedi sevgili 6.dakikadan seslenen güzel kardeşim.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 bir ziyaret ediyim dedim ama elim boş geldim bir dahaki sefere işallah şu yoncayı bari bırakayım canım yaa..arada kaynayıp gidiyormuşsun az daha.. ama benden bişey kaçmaz..çektim çıkardım seni ordan.. ziyaretin beni çok bahtiyar eyledi kız kurusu..elinin dolu olması benim için önem taşımıyor..sen gel yeter.. belki yorulur.. belkide canım..belkide.. bence de sen ne ara geldin de gittin gökkuşağım.. valla bana karabatak derdiniz ya sen ta kendisi oldun artık.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 ni zaman seslendiniz bidenem.. haa..onu sabah gördüm..açıklaması var yani..e peki benim dün akşamki seslenmelerime niden karşılık verilmedi sevgili 6.dakikadan seslenen güzel kardeşim.. valla ben bilemem ben seslendim pek duyulmadı kaile alınmadığımı düşünüyorum dün akşam sesinizi duymadım bidenem hangi paralel ve meridyenlerden seslendiydin. bak Sezen'im yeni şarkısı canlı seslendirmiş ama sözlere dikkat efenim... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 yukardaki şarkının sözlerini buldum senin için Sardunyam..tam senlik.. Buraya bol acı çekmeye geldik Hazdan kendimizden geçmeye geldik Hayat iksirinden içmeye geldik Geldik... Gidiyoruz... Yollar dikenli yollar ıtır yasemen Her lezzeti tattık aynı kaseden Şeytan gibi bizi tene hapseden Bizdik... Biliyoruz... Beşik gibi sallar hayat bizi Basar çeker vesikalık resmimizi Gözlerimiz kimlik belgesi gibi Kayıt tutar ya buz ya süt mavisi Kusursuz... Teşrifli... Aşk vuruyor yeniden hala kalan masumiyetimizi Biz altında imzası olan aşıklar Böyle yazdık vasiyetimizi Ele verir bizi... Kusursuz, teşrifli... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 sen ne ara geldin de gittin gökkuşağım.. valla bana karabatak derdiniz ya sen ta kendisi oldun artık.. ben aslında yokum,bu sadece yansımam bak gene geldim ve yine bir süreliğine gidiciim ama rastlaşamadık..hani bir zamanlar da böyle arar dururduk ya birbirimizi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 leylam aynen öyle gene teğet geçiyoruz olsun... gönlümdesiniz siz... iğdem nasıl sözler ama öyle anlar oluyorki bazen insan mananın içine süzülüyor cismin anlamı kalmıyor... saniyenin 1000'de birinde bile olsa o anları yaşamanın tadı bir başka... geldik... gidiyoruz... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 Şeyma doğru düşünüyor Leylacım..arabanın altında kalma ihtimali, öbür ihtimalden daha kabul edilebilinir.. kesinlikle katılıyorum... hem düşününce eminim onlarda bunu tercih ederler. yani diğer ihtimaldense arabanın altında kalmayı..... ben olsam onu tercih ederdim... düşünsenize ilk ihtimalden sonra mazallah eve geldğini falan.... yok hayır yani kendi sağlığım açısından ben o ilk ihtimalden sonra eve gidip benimle karşılaşmaktansa arabanın altında kalmayı yeğlerim açıkçası Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 işte öyle bir şey ..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.