Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 1,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
çekirdek babacım..okudum ve şunu düşündüm..aşk olmalı bu evet..ama kaç gün..? ne kadar sürer bir aşk maksimum..? olsun ahucum,kaç gün sürerse sürsün dediğini duyar gibiyim..peki ya sonra uşağum..ya sonra..?bütün o dolu dizgin duygular seni terkedip gittikten sonra geriye ne kalıcak..?bunu düşündün mü..?

bunu bende düşünmezdim önceleri..salt o duyguya konsantre oluyor insan..oysa artık çok daha geniş düşünebiliyorum..hiçbir aşk ölümsüz değil..o halde önemli olan " gerçek sevgi"..işte ben senin onu bulmanı diliyorum çekirdek babacım...o asla yok olmaz...ve aşkın bencilliği yoktur onda..

içimden bir ses onu bulacağını söylüyor uşağum.. :)

evet ahucum dediklerine tecrübene güvenerek katılıyorum aşk iki insanı birbine bağlar göz başka şey görmez bi süre herşeyine katlanırsın eksiklerini göremezsin ama ondan sonra gerçekler su yüzüne çıkar önemli olanda ondan sonrası zaten gerçek sevgi o zaman kendini gösterir...inşallah içindeki ses haklı çıkar ahucum... :)

Gönderi tarihi:
kafana saksı düşmüş gibi oluyorsun dünyan değişiyor 3. dakikada...

hımmm..peki ya 4. dakikada neler oluyor..? :huh::catikkas::w00t:

evet ahucum dediklerine tecrübene güvenerek katılıyorum aşk iki insanı birbine bağlar göz başka şey görmez bi süre herşeyine katlanırsın eksiklerini göremezsin ama ondan sonra gerçekler su yüzüne çıkar önemli olanda ondan sonrası zaten gerçek sevgi o zaman kendini gösterir...inşallah içindeki ses haklı çıkar ahucum...

inşallah çıkıcak bitanecik uşağum.. :hug: o kadar güzel ve temiz duyguların var ki böylesi bir sevgi olmalı yaşıyacağın..sana da bu yakışır.. :)

Gönderi tarihi:

ayyy ölücem uykusuzluktaaaannnnnn 026vj4.gif 5 gün tatil 2 gün iş olsun yaaaaa :D olmas mı?

n517656835_322558_6076.jpg

n517656835_322553_6485.jpg

ayy bende yaa bende aksyion istiyorummmm. nerden alıces bunu? burada bulunmuyo da

:unsure::P;):lol:

Gönderi tarihi:
sanırım bundan sonraki dakika 5. dakika oluyor

4. dakikadan itibaren 5. dakikaya hazırlanıyorsun

aslında dün bütün gece uykum kaçtı bunu düşünmekten ama sormaya çekiniyorum.. :blushing: ama hayır..dayanamıyciimm.. :huh: 5.dakikada neler oluyor..? :w00t:

ayyy ölücem uykusuzluktaaaannnnnn 5 gün tatil 2 gün iş olsun yaaaaa olmas mı?

ayy bende yaa bende aksyion istiyorummmm. nerden alıces bunu? burada bulunmuyo da

hemde ne güzel olur..

karikatürler yine bir harika tatlım.. :w00t:

inanırmısın bazen hayatımda istemediğim kadar aksiyon oluyor bonibonum..çokta iyi bişey değil emin olabilirsin..ama illede isterim dersen ben sana aksiyon yaratırım şekerim.. :shifty::whistling::hug:

bir öpücük ver bakiyiimm

963GetAttachment.jpg

Aman Allahım.. :blink: bu geçen gece rüyama giren ineğin ta kendisi.. :w00t: bu kez de beni öpmeye çalışıyo.. :wacko:

Gönderi tarihi:
merhabalar efenim size 6. dakikadan sesleniyorum :grin:

hatta dün geceden beri sesleniyorum ama pek duyulmuyor oralardan sesim kanımca... <_<

ni zaman seslendiniz bidenem.. :huh: haa..onu sabah gördüm..açıklaması var yani..e peki benim dün akşamki seslenmelerime niden karşılık verilmedi sevgili 6.dakikadan seslenen güzel kardeşim.. :getlost::w00t::hug:

Gönderi tarihi:
bir ziyaret ediyim dedim ama elim boş geldim bir dahaki sefere işallah

şu yoncayı bari bırakayım

canım yaa..arada kaynayıp gidiyormuşsun az daha.. :lol: ama benden bişey kaçmaz..çektim çıkardım seni ordan.. :P ziyaretin beni çok bahtiyar eyledi kız kurusu..elinin dolu olması benim için önem taşımıyor..sen gel yeter.. :hug:

belki yorulur..

belkide canım..belkide.. :huh::grin:

bence de

sen ne ara geldin de gittin gökkuşağım.. :unsure: valla bana karabatak derdiniz ya sen ta kendisi oldun artık.. :lol::huh::hug:

Gönderi tarihi:
ni zaman seslendiniz bidenem.. :huh: haa..onu sabah gördüm..açıklaması var yani..e peki benim dün akşamki seslenmelerime niden karşılık verilmedi sevgili 6.dakikadan seslenen güzel kardeşim.. :getlost::w00t::hug:

valla ben bilemem ben seslendim pek duyulmadı -_-

kaile alınmadığımı düşünüyorum :unsure:

dün akşam sesinizi duymadım bidenem hangi paralel ve meridyenlerden seslendiydin. :P

bak Sezen'im yeni şarkısı canlı seslendirmiş ama sözlere dikkat efenim... -_-

Gönderi tarihi:

yukardaki şarkının sözlerini buldum senin için Sardunyam..tam senlik.. :)

Buraya bol acı çekmeye geldik

Hazdan kendimizden geçmeye geldik

Hayat iksirinden içmeye geldik

Geldik... Gidiyoruz...

Yollar dikenli yollar ıtır yasemen

Her lezzeti tattık aynı kaseden

Şeytan gibi bizi tene hapseden

Bizdik... Biliyoruz...

Beşik gibi sallar hayat bizi

Basar çeker vesikalık resmimizi

Gözlerimiz kimlik belgesi gibi

Kayıt tutar ya buz ya süt mavisi

Kusursuz... Teşrifli...

Aşk vuruyor yeniden hala kalan masumiyetimizi

Biz altında imzası olan aşıklar

Böyle yazdık vasiyetimizi

Ele verir bizi... Kusursuz, teşrifli...

Gönderi tarihi:
sen ne ara geldin de gittin gökkuşağım.. :unsure: valla bana karabatak derdiniz ya sen ta kendisi oldun artık.. :lol::huh::hug:

ben aslında yokum,bu sadece yansımam -_-:w00t::hug: bak gene geldim ve yine bir süreliğine gidiciim ama rastlaşamadık..hani bir zamanlar da böyle arar dururduk ya birbirimizi :grin:

Gönderi tarihi:

leylam aynen öyle gene teğet geçiyoruz olsun... gönlümdesiniz siz... :hug:

iğdem nasıl sözler ama öyle anlar oluyorki bazen insan mananın içine süzülüyor cismin anlamı kalmıyor... saniyenin 1000'de birinde bile olsa o anları yaşamanın tadı bir başka... :hug::wub:

geldik... gidiyoruz...

Gönderi tarihi:
humor2mx2.jpg

:lol:

:w00t::w00t::w00t:

Şeyma doğru düşünüyor Leylacım..arabanın altında kalma ihtimali, öbür ihtimalden daha kabul edilebilinir.. :whistling:

kesinlikle katılıyorum...

hem düşününce eminim onlarda bunu tercih ederler. yani diğer ihtimaldense arabanın altında kalmayı..... -_-:wacko:

ben olsam onu tercih ederdim... :whistling: düşünsenize ilk ihtimalden sonra mazallah eve geldğini falan....

yok hayır yani kendi sağlığım açısından ben o ilk ihtimalden sonra eve gidip benimle karşılaşmaktansa arabanın altında kalmayı yeğlerim açıkçası :lol::D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.